Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Ljungbyhed

Din städfirma i Ljungbyhed

Vi utför hemstädning i Ljungbyhed. Ska du anlita en städfirma för att hjälpa dig med städningen hemma? Vänd dig då till Ljungbyheds städfirma Städpulsen, som är ett auktoriserat städföretag med Svanenmärkt städning. Du kan bland annat välja mellan ruttjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi städar även på företag och utför då bland annat lokalvård, kontorsstädning och trappstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Ljungbyhed

Se till att använda en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön. Vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du pris och kan beställa hemstädning. Du kan även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Ljungbyhed

Med jämna mellanrum behöver alla en storstädning hemma. Läs mer om vår tjänst storstädning här och vill du anlita oss för din nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även tjänster som golvvård och trädgårdshjälp.

 

Flyttstädning Ljungbyhed

Med vår långa erfarenhet av kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat av flyttstädningen. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris direkt på vår hemsida och boka din flyttstädning.

 

Fönsterputsning Ljungbyhed

Vi erbjuder våra kunder Svanenmärkt fönsterputsning i Ljungbyhed och omnejd. Vid fönsterputsningen använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi