Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Stockholm

Din städfirma i Stockholm

Söker du efter en bra städfirma i Stockholm? Vi har funnits i Stockholm sedan starten 1991 och har många goda referenser både bland privatpersoner och bland företag och offentlig sektor. Våra kunder finns bland annat på Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, i Vasastan och Traneberg. Vi är certifierade av Almega Serviceföretagen. Och som en av få städföretag i Sverige kan vi erbjuda Svanenmärkt hemstädning i Stockholm. Alla våra städtjänster, även för företag, – och fönsterputsningen – är Svanenmärkta. I klartext betyder det att vi vid städning undviker ämnen som kan skada människor och miljö. Att vår städning i Stockholm håller toppkvalitet beror framför allt på Städpulsens medarbetare. De är specialutbildade inom våra olika tjänster: Vi är helt enkelt miljöproffs. Våra tjänster inkluderar bland annat hemstädning, företagsstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning i Stockholm. Dessutom erbjuder vi textiltvätt på plats och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Stockholm

Bokar du hemstädning i Stockholm hos oss kan du lite på att vi städar och vårdar ditt hem med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Eftersom vi är ett auktoriserat städföretag kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer hur ofta ni vill ha städhjälp, om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om, se pris och beställa hemstädning i Stockholm.

Storstädning Stockholm

De flesta hem behöver en storstädning några gånger om året. Vi är städföretaget i Stockholm som ger dig en storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska städa. Läs mer om vår ruttjänst storstädning i Stockholm och beställ här.

Fönsterputsning Stockholm

Vi har lång erfarenhet av fönsterputs i Stockholm med omnejd. Vår fönsterputsning i Stockholm är märkt med Svanen. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar vi alla på, både ni och miljön. Vi har självklart med oss all utrustning och material som behövs för fönsterputsning. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Stockholm

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling, men följer samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver oftast särskilda maskiner, som vi har. Du stänger av de delar av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

Flyttstädning Stockholm

Vi är städfirman som har lång erfarenhet av flyttstädning i Stockholm och följer vår väl genomarbetade process. Vi ser till att hela bostaden är flyttstädad på ett sätt som håller hög standard. Vid flyttstädning använder vi bara miljömärkta medel. Boka din flyttstädning här. Där kan du även se vad som ingår i en flyttstädning utförd av våra miljöproffs på Städpulsen. Tänk på att många ofta flyttar kring månadsskiften. Boka därför gärna så långt i förväg som möjligt. Med oss får du en trygg flyttstäd.

Textiltvätt Stockholm

Behöver din soffa tvättas? Eller vill du tvätta dina mattor? Vi tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minimidebitering är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för utkörning/resväg kan eventuellt tillkomma. För att få din prisuppgift, vänligen skicka intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Stockholm

Slå två flugor i en smäll och låt din städfirma i Stockholm, Städpulsen, sköta klippning av dina gräsmattor och häckar. Vi tar hand om din plantering och ogräsbekämpning eller krattning i hela Stockholmsområdet. Minsta debitering är två timmar. Vad vill du ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka din offertförfrågan här. Kom även ihåg att du har rätt till rutavdrag för enklare trädgårdsarbeten.

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.