Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Munka-Ljungby

Din städfirma i Munka-Ljunby

Ska du anlita en städfirma för att hjälpa dig med hemstädning? Vänd dig då till Munka-Ljungbys städfirma, Städpulsen är ett auktoriserat och Svanenmärkt städföretag. Du kan välja mellan ruttjänster som t.ex. hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning.  Vi utför även kontorsstädning, trappstädning och annan lokalvård åt företag och hos föreningar.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Munka-Ljunby

Bor du i Munka-Ljungby med omnejd och ska anlita en städfirma som ska sköta städningen i ditt hem? Se då till att välja en seriös städfirma. Genom att välja Städpulsen så får du Svanenmärkt hemstädning och du kan känna dig extra trygg då vi dessutom är auktoriserade. Vi använder alltid städmaterial som är skonsamt för miljön. Med vår hemstädning vill vi vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida ser du pris direkt och kan beställa din hemstädning. Du kan även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Självklart drar vi av rutavdraget direkt på din faktura.

 

Flyttstädning Munka-Ljunby

Ska du flytta? Med vår långa erfarenhet ger vi dig en trygghet att få ett bra resultat av flyttstädningen. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som Svanen godkänt. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris och boka flyttstädningen direkt på hemsidan.

 

Storstädning Munka-Ljunby

Även om man har återkommande hemstädning via oss eller sköter städningen själv, så behövs det då och då en storstädning av bostaden. Läs mer om vår tjänst storstädning här. Du kan se pris och boka direkt.

 

Fönsterputsning Munka-Ljunby

Passa på att kombinera din hemstädning med en Svanenmärkt fönsterputs. Vill du bara ha en förnsterputsning går även det bra. Läs mer, se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

 

Förutom hemstädning och ovanstående ruttjänster så erbjuder vi även andra städtjänster till privatpersoner som t.ex. golvvård och trädgårdshjälp.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi