Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Limhamn

Din städfirma i Limhamn

Letar du efter en städfirma som vill skapa relationer med sina kunder? Anlita Städpulsen i Limhamn för din nästa hemstädning. Visste du att vi även utför ruttjänster som flyttstädning, fönsterputsning och storstädning också. Med oss kan du känna dig trygg med att du får en bra utförd städning, som är skonsam för miljön. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Limhamn

Är du i behov av städning hemma? Vi hjälper gärna till, vi tror på att anlita en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, för vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Limhamn

Behöver ditt hem en större städning? Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som golvvård och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.

 

Flyttstädning Limhamn

Har du planer på att flytta? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad, så kan du se till att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få det bästa resultatet utan att behöva anstränga dig. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och få upp ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd, kontakta oss.

 

Fönsterputsning Limhamn

Har du inte möjlighet att tvätta dina fönster själv? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Limhamn med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi