Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Klippan

Din städfirma i Klippan

Vi levererar hemstädning i Klippan. Vår kvalité kan våra många privatkunder i Klippan-området intyga. Om du funderar på att att anlita en städfirma för att hjälpa dig med återkommande städning eller en enstaka städning, vänd dig då till Klippans miljöproffs! Städpulsen är ett auktoriserat serviceföretag med Svanenmärkta städtjänster. Du kan bland annat välja mellan städtjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även företag bland annat lokalvård, kontorsstädning, fastighetsstädning och trappstädning.

 

Vi stödjer flera lokala organisationer som t.ex. Flexbert (Momentas trafiksäkerhetskampanj), Klippans Förenade Fotboll, Åby Innebandyklubb Klippan och Skånepolisen Sport & Fritid.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Klippan

Anlita en seriös städfirma som städar och vårdar ditt hem med städutrustning som är skonsam för miljön. Vi vill göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer om du vill att vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida kan du få pris direkt och beställa hemstädning. På sidan kan du även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs på Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Flyttstädning Klippan

Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Vi följer vår väl genomarbetade flyttstädprocess. Självklart använder vi miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris och boka din flyttstädning direkt på vår hemsida.

 

 

Storstädning Klippan

Med jämna mellanrum behöver alla bostäder en storstädning. Läs mer om vår storstädning här och vill du anlita oss som din städfirma till nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Fönsterputsning Klippan

Vi erbjuder dig Svanenmärkt fönsterputs i Klippan med omnejd. Vid fönsterputsningen använder vi kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsningen. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

 

Trädgårdshjälp Klippan

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för vissa trädgårdstjänster. Låt oss sköta din klippning av gräsmattan och häckar, krattning, plantering av blommor eller ogräsbekämpningen. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Golvvård Klippan

Vi utför golvvård på flera olika sorters golv som t.ex. linoleum, trä och olika typer av stengolv i Klippan med omnejd. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, är det ungefär samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd behöver läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har med oss till dig. Du behöver stänga av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten.

 

Textiltvätt Klippan

Hur ofta rengör du soffan, sängen och mattan i vardagsrummet? Anlita oss för det, ett seriöst och Svanenmärkt städföretag. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar din matta, soffa, madrass och sängar hemma hos dig. Vi har en minsta debiterbara tid vid möbeltvätt som är på två timmar. Under två timmar beräknar vi ungefär att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi