FÖNSTERPUTS

rena fönster med grön miljö ute

fÖNSTERPUTS 

Trött på smutsiga fönster? På Städpulsen erbjuder vi branschens mest effektiva och prisvärda tjänster inom fönsterputs!

 

Läs vidare för att veta mer om våra tjänster eller fyll i vårt formulär nedan för att se ditt pris och boka direkt! 

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

så fungerar fönsteputs från städpulsen

På Städpulsen brinner vi för rena fönster. Vi erbjuder högkvalitativ och smidig fönsterputs för projekt av både större och mindre format. Du kan anlita oss för regelbunden putsning eller välja att kontakta oss för fönsterputs vid enskilda tillfällen. Våra tjänster anpassas helt utifrån dina specifika behov och vi kan ta oss an projekt med kort varsel.

 

Såhär går det till:

STEG 1: SE PRIS ELLER FÅ OFFERT 

Som privatperson kan du fylla i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt via vår hemsida. Om det gäller företag kan ni kontakta Städpulsen via vårt formulär för att få en första bedömning. Vi besöker din fastighet för att se över behovet av fönsterputs och sätter sedan samman en skräddarsydd offert som utgår ifrån dessa.

 

STEG 2: TIDSPLANERING OCH FÖREBEREDELSER

Vår fönsterputs planeras tillsammans med dig som kund för att du ska få en tydlig inblick i vårt arbete. Vi sätter en tidsplan och teamet förbereder putsningen genom att se till att all utrustning finns på plats.

STEG 3: DAGS FÖR FÖNSTERPUTS 

Arbetet utförs enligt vår överenskommelse, med skinande rena fönster som slutresultat. Vi rengör dina fönster med miljövänliga rengöringsmedel och reducerad användning av vatten. Innan, under och efter fönsterputsen genomförts finns vi tillgängliga för eventuella frågor och funderingar. Vi värnar om kundnöjdheten och som kund kan du alltid höra av dig efter vid frågetecken. 

VARFÖR ANLITA REGELBUNDEN FÖNSTERPUTS? 

Det är en god idé att anlita regelbunden och professionell fönsterputs av flera anledningar. Den första är kanske den mest uppenbara: Tjänsten bidrar till att dina fönster alltid ser rena och väl omhändertagna ut. Det bidrar till en renlighetskänsla i vardagen som i sin tur kan bidra till ett bättre mående. Detta gäller förstås i hemmiljöer såväl som i arbetsplatsmiljöer. En annan viktig aspekt av professionell fönsterputs handlar om att se till att fönstren håller kvalitet över tid. Rena fönster betyder välmående fönster och då smuts och annat oönskat hålls borta från konstruktionen kan fönstren hålla sig hela och fräscha längre

VARFÖR ANLITA STÄDPULSEN FÖR FÖNSTEPRUTS

För många människor i Sverige är Städpulsen det självklara valet när det kommer till fönsterputs. Vi tror att vår stadigt ökande popularitet i branschen motiveras av flera olika egenskaper.

Kunskap

På Städpulsen arbetar några av Sveriges främsta experter på fönsterputs. Vi ser hög kompetens i organisationen som något självklart och ser därför till att all personal är välutbildad och ständigt fortbildas i nya tekniker och metoder på marknaden. Tack vare vår breda kunskap har vi skapat en egen digital utbildningsplattform där all personal utbildas, vilket gör att vi kan ta oss an alla typer av projekt inom fönsterputs. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Erfarenhet

Vi har levererat professionella tjänster inom fönsterputs i många decennier. Detta gör oss till ett av de företag i hela Sverige som har längst erfarenhet av denna tjänst. Den kunskap och lärdom vi fått under alla dessa år är ovärderlig och den känns igen i alla arbeten vi utför.

Flexibilitet

När du vänder dig till oss på Städpulsen kan du räkna med att det är vi som anpassar oss efter dina behov – och inte tvärtom. Vi tar alltid kundens önskemål i beaktning och formar våra tjänster efter det behov av fönsterputs som gäller vid varje unik situation. Vårt team kan ta sig an uppdrag med kort varsel och tjänsten kan anlitas för enstaka tillfällen eller regelbundet.

Villkor 

Städpulsen är en auktoriserad firma som erbjuder fönsterputs till konkurrenskraftigt pris och med flexibla avtal. Vår strävan är alltid att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att vara kund hos oss. Vill du veta mer om Städpulsens fönsterputs? Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt!

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

MILJÖMEDVETEN FÖNSTERPUTS 

På Städpulsen är vi stolta över att kunna erbjuda kunderna ett Svanenmärkt miljömedvetet alternativ när det kommer till fönsterputs. Vi vet nämligen att rena fönster inte behöver komma på bekostnad av stora klimatavtryck.

Såhär jobbar vi för att reducera vårt avtryck:

Reducerad användning av vatten 

Fönsterputs från Städpulsen innebär marknadens senaste och mest effektiva metoder. Detta resulterar i att vi inte behöver använda oss av vatten i samma utsträckning som äldre metoder kräver. Vår specialutrustning gör att vi kan nå bästa möjliga resultat utan att förbruka stora mängder vatten.

Svanenmärkta rengöringsmedel 

Städpulsen är en Svanenmärkt firma. Vi använder oss av miljöklassade rengöringsmedel vid alla projekt inom fönsterputs, stora som små. Tack vare detta kan vi leverera goda resultat och samtidigt bidra till en skonsam miljö för såväl människor som miljö.

 

 

 

 

 

 

FÖNSTERPUTS: HUR OFTA? 

Det kan vara svårt att själv bedöma hur ens behov av fönsterputs ser ut. Behovet kan nämligen bero på ett antal olika faktorer. Nedan listar vi några av de som är mest bidragande till putsbehovet.

Fönstrets smutsexponering 

Det är ganska enkelt: Vissa fastigheter, och därmed fönster, exponeras för smuts, avfall och väderförhållanden i större utsträckning än andra. Detta är den viktigaste faktorn till hur ofta man som fastighetsägare bör anlita fönsterputs. Om din fastighet ligger skyddad och fönstren påverkas relativt lite av komponenterna ovan kan ett glesare intervall vara lämpligt. Om den däremot är placerad nära en väg, ett industriområde eller kanske nära havet kan behovet vara större. När du tar hjälp med fönsterputs av oss på Städpulsen ser vi till att göra en behovsbedömning som tar hänsyn till fastighetens läge.

Fönstertyp och hur snabbt de blir smutsiga 

Det finns många olika typer av fönster och vissa tenderar att se smutsigare ut än andra på kortare tid. Beroende på vilket glas och vilket material fönsterkonstruktionen består av kan behovet av fönsterputs variera.

Kundens egna preferenser 

Sist men långt ifrån minst. En viktig faktor som avgör hur ofta man som kund anlitar oss på Städpulsen för fönsterputs är personliga preferenser. Förra vissa människor är rena fönster viktigare än för andra. Vi anpassar alltid tjänsten utifrån de personliga önskemål och behov som gäller hos varje kund.

Fönsterputs halvårsvis 

Ett populärt intervall hos Städpulsens kunder är att anlita oss för fönsterputs en gång varje halvår. Det är vanligt att låta vårt team se över fönstren en gång på vårkanten och en gång under hösten. I de fall då en fastighet i större utsträckning exponeras i för smuts, avgaser och särskilda väderförhållanden kan det vara lämpligt med tätare intervall.

 

Kontakta oss gärna för att få en bedömning av ditt specifika behov av fönsterputs eller fyll i vårt kontaktformulär, se ditt pris och boka direkt!

Telefon: 0775 33 30 11

Mail: kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi