FÖNSTERPUTS

rena fönster med grön miljö ute

Är det tid för fÖNSTERPUTS? 

Rena och fina fönster kan verkligen lyfta hela hemmet, speciellt när solen kikar in. Få strålande fönster med vår Svanenmärkta Fönsterputs. 

 

Vi utför profesionell fönsterputs som får dina fönster rena och fina. Alltid med nöjd kundgaranti, rutavdrag och fast pris. 

 

Fyll i vårt formulär nedan för att se ditt pris och boka direkt! 

 

3 ENKLA STEG FÖR KRISTALLKLARA FÖNSTER 

Steg 1 - Fyll i formulär och se ditt pris 

För privatpersoner erbjuder vi smidig bokning online. Genom att fylla i formuläret på vår hemsida kan du enkelt se ditt pris och boka din fönsterputsning direkt.

 

Steg 2 - Få information och din tidsplan

Vår fönsterputs planeras tillsammans med dig som kund för att du ska få en tydlig inblick i vårt arbete. Vi sätter en tidsplan och teamet förbereder putsningen genom att se till att all utrustning finns på plats.

 

Steg 3 - Dags för fönsterputs 

 

Arbetet utförs alltid enligt den överenskommelse vi har med dig, och vi garanterar att dina fönster blir skinande rena när vi är klara.

Tid över till lekpuls med familjen med vår fönsterputs - Städpulsen

Med vår fönsterputs får du mer tid att njuta av stunder tillsammans med din familj.

Arbetet utförs alltid enligt den överenskommelse vi har med dig, och vi garanterar att dina fönster blir skinande rena när vi är klara.

För att skydda miljön använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel och strävar efter att minimera vår vattenanvändning. Vi är här för dig före, under och efter putsningen för att svara på alla dina frågor och ta hand om dina funderingar. Kundnöjdhet ligger oss varmt om hjärtat, och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor.

 

Telefon: 0775 33 30 11

Mail: kundtjanst@stadpulsen.se

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

vad ingår i vår fönsterputs? 

Hos Städpulsen specialiserar vi oss på att ge nytt liv till dina fönster med vår expertis inom fönsterputsning. Vår service är utformad för att möta alla fönsters behov – oavsett om det är stort eller litet. I vår fönsterputs tjänst ingår en noga rengöring av alla sidor av fönster och vi använder oss av den bästa tekniken för att fönstrena ska lämnas helt fläckfria och kristallklara. Vi använder även endast Svanenmärkta produkter som är skonsamma för miljön med också för dig och dina fönster. 

 

Du kan helt fritt välja mellan regelbunden fönsterputs för att kontinuerligt behålla dina fönster rena och fina, eller boka oss för enstaka tillfällen när du önskar det där extra lyftet för dina fönster. Vårt erbjudande anpassas efter dina önskemål. Vi står redo att snabbt ta oss an ditt projekt, med flexibiliteten att hantera även de mest tidskänsliga förfrågningar. Med Städpulsen får du en pålitlig partner som garanterar högkvalitativa resultat varje gång, tack vare vår kombination av erfarenhet, noggrannhet och engagemang för renhet.

 

Svanenmärkt FÖNSTEPRUTS

Städpulsen är stolta över att vara ett Svanenmärkt städföretag, en bekräftelse på att våra tjänster inte bara håller högsta kvalitet utan också har omsorg för miljön. Vår passion till miljövänliga metoder och strävan efter kundnöjdhet ligger i hjärtat av vår verksamhet. Denna grundsten

gör oss till ett självklart val för många, vilket bidragit till vår växande popularitet. Väljer du Städpulsen får du en engagerad partner som prioriterar både miljön och din fulla tillfredsställelse.

 

Vi värdesätter - Kunskap, Erfarenhet, Flexibilitet

På Städpulsen arbetar några av Sveriges främsta experter på fönsterputs. Vi ser hög kompetens i organisationen som något självklart och ser därför till att all personal är välutbildad och ständigt fortbildas i nya tekniker och metoder på marknaden. Tack vare vår breda kunskap har vi skapat en egen digital utbildningsplattform där all personal utbildas, vilket gör att vi kan ta oss an alla typer av projekt inom fönsterputs. Inget arbete är för stort eller för litet för oss. Vi har levererat professionella tjänster inom fönsterputs i många decennier. Detta gör oss till ett av de företag i hela Sverige som har längst erfarenhet av denna tjänst. Den kunskap och lärdom vi fått under alla dessa år är ovärderlig och den känns igen i alla arbeten vi utför. När du vänder dig till oss på Städpulsen kan du räkna med att det är vi som anpassar oss efter dina behov – och inte tvärtom. Vi tar alltid kundens önskemål i beaktning och formar våra tjänster efter det behov av fönsterputs som gäller vid varje unik situation. Vårt team kan ta sig an uppdrag med kort varsel och tjänsten kan anlitas för enstaka tillfällen eller regelbundet.

Våra Villkor 

Städpulsen är en auktoriserad firma som erbjuder fönsterputs till konkurrenskraftigt pris och med flexibla avtal. Vår strävan är alltid att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att vara kund hos oss. 

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

MILJÖMEDVETEN FÖNSTERPUTS - Så jobbar vi för att reducera vårt avtryck:

 

På Städpulsen är vi stolta över att kunna erbjuda kunderna ett Svanenmärkt miljömedvetet alternativ när det kommer till fönsterputs. Vi vet nämligen att rena fönster inte behöver komma på bekostnad av stora klimatavtryck.

Reducerad användning av vatten 

Fönsterputs från Städpulsen innebär marknadens senaste och mest effektiva metoder. Detta resulterar i att vi inte behöver använda oss av vatten i samma utsträckning som äldre metoder kräver. Vår specialutrustning gör att vi kan nå bästa möjliga resultat utan att förbruka stora mängder vatten.

Svanenmärkta rengöringsmedel 

Städpulsen är stolta över att vara Svanenmärkta Vi använder oss av miljöklassade rengöringsmedel vid alla projekt inom fönsterputs, stora som små. Tack vare detta kan vi leverera goda resultat och samtidigt bidra till en skonsam miljö för såväl människor som miljö.

 

 

 

 

 

 

Söker du efter fönsterputs nära dig? Vi erbjuder fönsterputs runt om i Sverige 

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi