FÖNSTERPUTS

rena fönster med grön miljö ute

fÖNSTERPUTS 

Rena och fina fönster kan lyfta ett helt hem, speciellt när solen kikar in. Vill du ha strålande rena fönster?

 

Städpulsen erbjuder prisvärd och profesionell fönsterputs som får dina fönster att glänsa. Alltid med nöjd kundgaranti, rutavdrag och fast pris. 

 

Läs vidare för mer information om vad som ingår i vår fönsterputs tjänst eller fyll i vårt formulär nedan för att se ditt pris och boka direkt! 

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vilka tjänster ingår i vår fönsteputs på Städpulsen

Hos Städpulsen specialiserar vi oss på att bringa nytt liv till dina fönster med vår expertis inom fönsterputs. Vår service är utformad för att möta alla behov – oavsett om ditt projekt är stort eller litet.

 

Välj mellan regelbunden putsning för att kontinuerligt behålla dina fönster rena och fina, eller boka oss för enstaka tillfällen när du önskar det där extra lyftet för dina fönster. Vårt erbjudande anpassas efter dina önskemål. Vi står redo att snabbt ta oss an ditt projekt, med flexibiliteten att hantera även de mest tidskänsliga förfrågningar. Med Städpulsen får du en pålitlig partner som garanterar högkvalitativa resultat varje gång, tack vare vår kombination av erfarenhet, noggrannhet och engagemang för renhet.

 

 

 

 

Boka din fönsterput med Städpulsen genom dessa 3 enkla steg: 

STEG 1: Fyll i formulär och se ditt pris 

För privatpersoner erbjuder vi smidig bokning online. Genom att fylla i formuläret på vår hemsida kan du enkelt se ditt pris och boka din fönsterputsning direkt.

 

För företagskunder startar ni genom att skicka in en förfrågan via vårt formulär på hemsidan. Därefter arrangerar vi ett besök till er fastighet för att noggrant utvärdera era behov. Med denna information som grund, tar vi fram en skräddarsydd offert, perfekt anpassad för att möta just era förväntningar och krav.

 

STEG 2: Få information och din tidsplan

Vår fönsterputs planeras tillsammans med dig som kund för att du ska få en tydlig inblick i vårt arbete. Vi sätter en tidsplan och teamet förbereder putsningen genom att se till att all utrustning finns på plats.

STEG 3: Dags för fönsterputs 

Arbetet utförs alltid enligt den överenskommelse vi har med dig, och vi garanterar att dina fönster blir skinande rena när vi är klara.

 

För att skydda miljön använder vi oss av miljövänliga rengöringsmedel och strävar efter att minimera vår vattenanvändning. Vi är här för dig före, under och efter putsningen för att svara på alla dina frågor och ta hand om dina funderingar. Kundnöjdhet ligger oss varmt om hjärtat, och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare frågor.

VARFÖr ska man välja REGELBUNDen FÖNSTERPUTS? 

Att välja regelbunden och professionell fönsterputsning är en utmärkt investering av flera skäl. För det första säkerställer det att dina fönster ständigt strålar av renhet och omsorg, vilket skapar en känsla av välmående och renhet i både hem- och arbetsmiljöer. Denna känsla av renlighet bidrar inte bara till estetiken utan även till ditt och dina medmänniskors välbefinnande. Dessutom spelar professionell fönsterputs en avgörande roll i att bevara dina fönsters långsiktiga kvalitet. Genom att hålla smuts och föroreningar borta skyddas fönstrens skick, vilket förlänger deras livslängd. 

 

VARFÖR ska man anlita STÄDPULSEN FÖR FÖNSTEPRUTS

 

Städpulsen är stolta över att vara ett Svanenmärkt städföretag, en bekräftelse på att våra tjänster inte bara håller högsta kvalitet utan också har omsorg för miljön. Vår passion till miljövänliga metoder och strävan efter kundnöjdhet ligger i hjärtat av vår verksamhet. Denna grundsten

gör oss till ett självklart val för många, vilket bidragit till vår växande popularitet. Väljer du Städpulsen får du en engagerad partner som prioriterar både miljön och din fulla tillfredsställelse.

 

Kunskap

På Städpulsen arbetar några av Sveriges främsta experter på fönsterputs. Vi ser hög kompetens i organisationen som något självklart och ser därför till att all personal är välutbildad och ständigt fortbildas i nya tekniker och metoder på marknaden. Tack vare vår breda kunskap har vi skapat en egen digital utbildningsplattform där all personal utbildas, vilket gör att vi kan ta oss an alla typer av projekt inom fönsterputs. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Erfarenhet

Vi har levererat professionella tjänster inom fönsterputs i många decennier. Detta gör oss till ett av de företag i hela Sverige som har längst erfarenhet av denna tjänst. Den kunskap och lärdom vi fått under alla dessa år är ovärderlig och den känns igen i alla arbeten vi utför.

Flexibilitet

När du vänder dig till oss på Städpulsen kan du räkna med att det är vi som anpassar oss efter dina behov – och inte tvärtom. Vi tar alltid kundens önskemål i beaktning och formar våra tjänster efter det behov av fönsterputs som gäller vid varje unik situation. Vårt team kan ta sig an uppdrag med kort varsel och tjänsten kan anlitas för enstaka tillfällen eller regelbundet.

Villkor 

Städpulsen är en auktoriserad firma som erbjuder fönsterputs till konkurrenskraftigt pris och med flexibla avtal. Vår strävan är alltid att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att vara kund hos oss. Vill du veta mer om Städpulsens fönsterputs? Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt!

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

MILJÖMEDVETEN FÖNSTERPUTS 

På Städpulsen är vi stolta över att kunna erbjuda kunderna ett Svanenmärkt miljömedvetet alternativ när det kommer till fönsterputs. Vi vet nämligen att rena fönster inte behöver komma på bekostnad av stora klimatavtryck.

Såhär jobbar vi för att reducera vårt avtryck:

Reducerad användning av vatten 

Fönsterputs från Städpulsen innebär marknadens senaste och mest effektiva metoder. Detta resulterar i att vi inte behöver använda oss av vatten i samma utsträckning som äldre metoder kräver. Vår specialutrustning gör att vi kan nå bästa möjliga resultat utan att förbruka stora mängder vatten.

Svanenmärkta rengöringsmedel 

Städpulsen är stolta över att vara Svanenmärkta Vi använder oss av miljöklassade rengöringsmedel vid alla projekt inom fönsterputs, stora som små. Tack vare detta kan vi leverera goda resultat och samtidigt bidra till en skonsam miljö för såväl människor som miljö.

 

 

 

 

 

 

Hur ofta behöver man fönsterputs?

Det kan vara svårt att själv bedöma hur ens behov av fönsterputs ser ut. Behovet kan nämligen bero på ett antal olika faktorer. Nedan listar vi 4 av de som är mest bidragande till putsbehovet.

1.Fönstrets smutsexponering 

Det är ganska enkelt: Vissa fastigheter, och därmed fönster, exponeras för smuts, avfall och väderförhållanden i större utsträckning än andra. Detta är den viktigaste faktorn till hur ofta man som fastighetsägare bör anlita fönsterputs. Om din fastighet ligger skyddad och fönstren påverkas relativt lite av komponenterna ovan kan ett glesare intervall vara lämpligt. Om den däremot är placerad nära en väg, ett industriområde eller kanske nära havet kan behovet vara större. När du tar hjälp med fönsterputs av oss på Städpulsen ser vi till att göra en behovsbedömning som tar hänsyn till fastighetens läge.

2. Vilken typ av fönster har du, och hur snabbt tenderar de att bli smutsiga?

Det finns många olika typer av fönster och vissa kan se smutsigare ut än andra på kortare tid. Beroende på vilket glas och vilket material fönsterkonstruktionen består av kan behovet av fönsterputs variera.

3.Kundens egna preferenser 

Sist men långt ifrån minst. En viktig faktor som avgör hur ofta man som kund anlitar oss på Städpulsen för fönsterputs är personliga preferenser. Förra vissa människor är rena fönster viktigare än för andra. Vi anpassar alltid tjänsten utifrån de personliga önskemål och behov som gäller hos varje kund.

4.Fönsterputs halvårsvis 

Ett populärt intervall hos Städpulsens kunder är att anlita oss för fönsterputs en gång varje halvår. Det är vanligt att låta vårt team se över fönstren en gång på vårkanten och en gång under hösten. I de fall då en fastighet i större utsträckning exponeras i för smuts, avgaser och särskilda väderförhållanden kan det vara lämpligt med tätare intervall.

 

Kontakta oss gärna för att få en bedömning av ditt specifika behov av fönsterputs eller fyll i vårt kontaktformulär, se ditt pris och boka direkt!

Telefon: 0775 33 30 11

Mail: kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi