GOLVVÅRD & POLERING

personer som håller varsin pusselbit och tillsammans bildar trägolv

Välvårdade golv håller längre

Golven i våra hem slits ofta hårt. Låt Städpulsen vårda dina golv med den omsorg de behöver.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om golvvård

Trots att alla golv är olika och kräver sin egen behandling är våran golvvård svanenmärkt och utförs med följande steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas och så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

Så här går golvvård till

Tryck på knappen ovan och begär pris för golvvård. Beskriv ytans storlek och vilken typ av golv det rör sig om.
På linoleumgolv, kork eller plastgolv tar vi bort gammal polish, lägger på ny och polerar. Stengolv terazzo, marmor, kalksten, betong, klinkers med mera) djuprengör vi genom diamantpolering i flera steg (Twister Diamond Cleaning). Trägolv hanterar vi olika beroende på träslag.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta golvvården

FAQ

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på era fastigheter och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Kan man betala med autogiro eller e-faktura?

Du kan välja att betala via autogiro eller e-faktura. E-faktura ansluter du dig till via din internetbank, där du söker upp Städpulsen AB. För att ansluta dig till autogiro, gör du det enklast genom att gå in på din internetbank och söka upp Städpulsen AB. Som betalarnummer anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Har du några frågor eller vill skicka in en pappersblankett istället, är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Vilka typer av golv behandlar ni?

Linoleumgolv, kork och plastgolv. Vi nollställer golvet eller tar bort gammal polish. Vi applicerar sedan flera lager polish eller annan ytbehandling. Vid behov rekommenderar vi även polering. Det behandlade golvet bör underhållas regelbundet genom läggning av ny polish. Stengolv (terazzo, marmor, kalksten, betong, klinkers mm.) Även stengolv behöver regelbundet underhåll. Detta görs bäst genom polering. Första gången vi underhåller ett stengolv görs en rejäl djuprengörning genom diamantpolering i fler steg. Det gör att golvet blir rent och får en bra glans. Innan vi polerar golvet mäter vi glansen. Efter polering mäts glansen åter för att kunna påvisa skillnaden före och efter poleringen. Vi är certifierade för Twister Diamond Cleaning som är det vanligaste sättet att polera golv på. Efter några månader mattas glansen av beroende på hur trafikerad ytan är. Vi rekommenderar därför att en ny polering görs i färre steg senare, för att därigenom bibehålla golvets glans. Läs mer om Twistermetoden som är polering av golv utan kemikalier.

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är uppmärkta med polisbrickor och hänger inlåsta i ett godkänt kassaskåp.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi