GOLVVÅRD & POLERING

personer som håller varsin pusselbit och tillsammans bildar trägolv

Välvårdade golv håller längre

Golven i våra hem slits ofta hårt. Låt Städpulsen vårda dina golv med den omsorg de behöver.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om golvvård

Trots att alla golv är olika och kräver sin egen behandling är våran golvvård svanenmärkt och utförs med följande steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas och så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

Så här går golvvård till

Tryck på knappen ovan och begär pris för golvvård. Beskriv ytans storlek och vilken typ av golv det rör sig om.
På linoleumgolv, kork eller plastgolv tar vi bort gammal polish, lägger på ny och polerar. Stengolv terazzo, marmor, kalksten, betong, klinkers med mera) djuprengör vi genom diamantpolering i flera steg (Twister Diamond Cleaning). Trägolv hanterar vi olika beroende på träslag.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta golvvården

FAQ

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på era fastigheter och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi