Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Tylösand

Din städfirma i Tylösand

Städpulsen arbetar i Tylösand med städtjänster miljömärkta med Svanen. Man kan kallas oss miljöproffs. Vi är ett certifierat servicebolag med goda referenser från nöjda kunder i Tylösand med omnejd. Vi ställer höga krav på våra medarbetare – i gengäld erbjuder vi trygga anställningar och bra vidareutbildningar. De är experter inom sina områden, exv. städteknik och miljö. Vårt erbjudande omfattar också trädgårdstjänster och textiltvätt på plats. Våra städtjänster utgörs av storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsningar, samt återkommande hemstädningar och företagsstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Tylösand

Att välja städfirma kan ofta vara svårt. Vi gör det enklare för dig. Genom att anlita oss får ni en miljövänlig Svanenmärkt hemstädning som är skonsam för dig och miljön. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa var fjärde, varannan eller varje vecka. Se pris här och boka städhjälp direkt.

 

Storstädning Tylösand

De allra flesta hem behöver med jämna mellanrum en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning, höstrensning. Kärt barn har många namn. Vår storstädning går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Tylösand

Vår långa erfarenhet av flyttstädning säkrar er på att få ett städresultat som både utflyttare och inflyttare är nöjda med. Vi är städföretaget som levererar miljövänlig Svanenmärkt flyttstäd i Tylösand med omnejd och följer vår väl genomarbetade städrutin. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Tylösand

Vad kostar det att anlita städföretag att putsa fönstrena? På vår hemsida kan du se pris på vår Svanenmärkta fönsterputs direkt. Vi använder bara miljömärkta kemikalier som är skonsammare mot miljön. Det tjänar vi alla på, du, städpersonalen och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen.

 

Golvvård Tylösand

Hur ofta behandlar ni ert golv? Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Tylösand

Vad skulle du göra om du hade lite extra tid över? Luta dig tillbaka och njuta av en bra bok? Spendera lite extra tid med familjen? Eller kanske ta en tur till stranden? Du väljer vad du vill göra medan vi sköter klippningen av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor och ogräsbekämpning i rabatter. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Tylösand

Vet du hur ofta man ska rengöra sin madrass? Vad kostar det att tvätta en matta? Vilka maskiner behövs för att tvätta en soffa? Låt ett seriöst städföretag ta hand om det. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11
kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi