HEMSTÄDNING

städpulsens miljöproffs utför Svanenmärkt hemstädning

Skapa en trevlig Rutin för din Hemstädning

Professionell hemstädning som är Svanenmärkt och anpassad efter dina behov.

Med våra skräddarsydda städlösningar frigör vi inte bara din tid utan också ditt sinne, så att du kan fokusera på det som betyder mest för dig.

Upplev skillnaden med Städpulsen - där professionell hemstädning möter miljömedvetenhet och kundanpassning.

Självklart kan alla våra kunder använda sig av RUT - avdrag och detta regleras direkt på fakturan. 

För att se ditt pris och boka direkt! Fyll i formuläret här nedan. 

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Detta ingår i vår HEMSTÄDNING

Alla rum 

 • Vi dammsuger noggrant golv, lister, elkontakter, element, mattor, klädda och stoppade möbler.
 • Golven moppas fuktigt eller rengörs på annat sätt enligt överenskommelse.
 • Dörrar och karmar torkas av där vi kommer åt.
 • Vi ser till att fönsterbrädor och fria ytor är dammfria, inklusive lampor, hyllor och tavelramar.
 • Speglar putsas för glans.
 • Sängar bäddas med omsorg och papperskorgar töms för att hålla hemmet fräscht och inbjudande.

Badrum

 • Rengöring av kakel, sanitetsartiklar och vitvaror för att hålla området hygieniskt och välkomnande.
 • Dammsugning och fuktmoppning av golv för att hålla dem skinande rena och fräscha.

Kök

 • Rengöring av disk- och köksbänk, spis, samt väggen bakom spis och diskbänk.
 • Noggrann rengöring av mikrovågsugnen både in- och utvändigt.
 • Städning av skåpet där sopbehållaren finns, både invändigt och utvändigt.
 • Torkning av köksluckor, fläkt och utsidan av övriga vitvaror.
 • Tömning av hushållssopor för att hålla köket fräscht och välkomnande.

 

Vi erbjuder även tillvalstjänster för dig som vill ha extra mycket tid över för annat 

Utöver den grundläggande städningen erbjuder vi en rad tillvalstjänster för att möta dina specifika behov. Dessa inkluderar allt från byte av sängkläder och strykning till textiltvätt eller vattning av blommor. 

Vi fixar startpaket Med Svanenmärkta städprodukter 

När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid upp ett startpaket med städprodukter hos dig, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

 

Anpassad hemstädning efter dina behov

Du bestämmer om vi ska städa hemma hos er varje, varannan eller var fjärde vecka. För en enstaka städning väljer du storstädning. Självklart kan du välja att anlita oss för en provstädning och sedan välja om du vill gå vidare med regelbunden hemstädning. Genom att anlita oss för regelbunden Svanenmärkt städning, får du ett hem som hålls rent hela tiden.

 

Som avtalskund har du dessutom rabatt på våra övriga tjänster, som t.ex. fönsterputs! Du kan i vår kundinloggning här på hemsidan se när du har städning och vem som kommer och städar, fakturabelopp och om dina fakturor är betalda.

 

Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11.
Varmt välkommen!

Hemstädning med Städpulsen

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

VARFÖR SKA MAN ANLITA STÄDHJÄLP?

Allt fler människor i Sverige funderar på att anlita städhjälp. Detta, tror vi, beror på att fördelarna med den här typen av tjänster blir allt mer uppenbara. Man frigör en massa fritid som annars hade lagts på att dammsuga, torka och damma. Tid som man kan lägga på intressen, familj, vänner – ja, vad man nu känner för att lägga tid på. För de som befinner sig i gränslandet mellan anlitande av hemstädning och ej följer här några saker som är bra att tänka på.

 

ETT PERSONLIGT STÄDFÖRETAG 

Precis som med så mycket annat gällande städföretag varierar inställningen till personlig kontakt mellan firmor. Inom vissa organisationer är det av ringa betydelse att personerna som utför städtjänsterna har god kontakt med de som anlitar hemstädningen. Inom andra städföretag, så som Städpulsen, är denna kontakt en av de viktigaste aspekterna av hela verksamheten.

 

Det är viktigt att uppnå ett förtroende när det gäller hemstädning. Detta är alltid viktigt, men särskilt viktigt då det handlar om personer/familjer med liten eller ingen erfarenhet av professionell städning i hemmet. För att kunna känna sig trygg med att en eller ett par främmande människor ska komma in i ens hem på regelbunden basis behövs trygghet. Det är vår bestämda uppfattning. Det är det som är så smidigt med just uttrycket ”främmande”. När man har lärt känna och fått en god kontakt med personen/personerna är man inte längre främmande för varandra.

 

PROFESSIONELL LEVERANS 

Hos en professionell firma inom hemstädning är all personal legitimerad. Detta ökar tryggheten både för kunden, företaget och för de anställda. Som kund hos Städpulsen kan du dessutom räkna med att samma person utför hemstädning hos dig. Vi byter inte i onödan utan strävar alltid efter att ha regelbunden service utförd av samma person eller personer. För att ytterligare underbygga säkerheten för alla inblandade är vi både certifierade och välförsäkrade.

 

Man ska alltid känna sig trygg när man väljer att anlita oss på Städpulsen för hemstädning. För oss är det därför viktigt att etablera en god relation mellan dig som kund och vår personal. Detsamma gäller för relationen till själva organisationen. När man väljer att anlita oss ska det alltid vara enkelt att ta kontakt för frågor och funderingar. Man får därför en kontaktperson som man enkelt kan nå då man blir kund hos oss.

Hemstädning ger dig tid till familjen

INFORMATION OM FAKTURERING 

 

Separat fakturering för städmateriel: Städmaterielet faktureras separat på en egen rad på fakturan och är inte skattereduktionsberättigat.

 

Faktureringsfrekvens och betalningsvillkor: Vi skickar vanligtvis fakturor via e-post runt den 20:e varje månad med 10 dagars betaltid. Fakturans förfallodatum är i slutet av månaden.

 

E-faktura: Anslut dig till E-faktura för enklaste och säkraste hantering av fakturor. Du kan anmäla dig genom din internetbank och börja använda E-faktura samma dag som du lägger din beställning.

 

Autogiro: Med autogiro dras beloppet från ditt konto på förfallodagen, vilket gör det enkelt och tryggt för dig.

 

RUT-avdrag: För hemstädning tillämpar vi preliminär skattereduktion för hushållsnära tjänster, motsvarande 50% av arbetskostnaden, direkt på fakturan. Vi debiterar inga start- eller inställningskostnader för ruttjänsten hemstäd. Om du har fler frågor om rut-avdraget kan du läsa vår bloggpost här.

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

Vilket intervall ska jag ha på min hemstädning?

Behoven av den här typen av tjänster skiljer sig mellan olika familjer och livssituationer. För vissa människor är ett glesare intervall av hemstädning att föredra. För andra är det helt avgörande att städningen sker oftare. Om du vill ta reda på vilket intervall din anlitade städfirma ska ha tycker vi att du ska fundera över nuvarande rutiner. Hur mycket tid lägger du egentligen på att städa hemmet? Vilka delar av din hemstädning skulle du helst outsourca till en professionell firma? Och vilka städåtgärder kan du tänka dig att fortsätta sköta själv? När du tar hjälp av ett företag specialiserat på hemstädning kan du välja det intervall du önskar utifrån dina behov!

Vad behöver jag för städmaterial när Städpulsen kommer hem till mig?

En mycket vanlig, och väldigt rimlig fråga, som många ställer inför anlitande av hemstädning. Svaret på frågan varierar i regel mellan olika företag. Därför är det viktigt att undersöka hur rutinerna ser ut för den specifika firma man väljer. När du tar hjälp av oss kan du räkna med att vårt team tar med den utrustning som krävs. Om annat skulle vara aktuellt kommer du att meddelas av oss innan städningen drar igång!

Jag har en rabattkod, hur registrerar jag den?

Om du har en rabattkod, uppger du den vid beställning i rutan Övrig information. Priset du ser vid beställning är innan rabatten är dragen. Skulle du ha glömt fylla i rabattkoden vid beställning, kontakta oss snarast så löser vi det.

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

3 anledningar till att välja städpulsen 

1. KUNDANPASSAD HEMSTÄDNING 

På Städpulsen anser vi att en professionell städfirma anpassar sig efter kundens behov, och inte tvärtom. Alla livspussel ser olika ut, och således skiljer sig också behoven av hemstädning. För att du ska bli nöjd med firman du väljer bör du säkerställa att tjänsterna följer dina behov av städning. Kommer tjänsterna med önskad regelbundenhet? Vilka dagar kan de komma, och är det alltid fasta tider? För att trivas med hemstädningen är särskilt de fasta tiderna något man bör sträva efter.

 

2. RIMLIGA PRISER 

Det finns många skickliga städfirmor. Tyvärr finns det också många städfirmor som tar överpriser för ofta ganska undermåliga tjänster. Här kan du lära dig 6 tecken som avslöjar om en städfirma är seriös. Hos oss kan du känna dig trygg, du blir erbjuden några av marknadens absolut bästa städtjänster för ett konkurrenskraftigt pris!Här

 

3. SCHYSSTA VILLKOR OCH NÖJD KUND GARANTI 

Sist men inte minst på denna lista av tips inför hemstädning. Det är viktigt att den städfirma man väljer är seriös rakt igenom. Detta gäller från kostnadsförslag ända till slutförandet av själva städarbetet. Det gäller också i de villkor som erbjuds av företaget, både till dig som kund och till de anställda. Se till att du har garanti och att företaget är försäkrat om eventuell olycka skulle uppstå då ditt hem städas. Se också till att företaget du väljer erbjuder rättvisa villkor för sina anställda.

 

FÖRDELARNA MED HEMSTÄDNING 

 

FÅ TID TILL ANNAT 

Att regelbunden professionell städning gör att man kan få tid för annat på sin fritid än just städning. Vänner, familj, intressen, motion – Ja, möjligheterna blir många. En annan förklaring som ofta nämns i sammanhanget är ett minskat stigma kring hemstädning. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället.

 

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

En annan, som vi ser det, mycket viktig anledning till varför hemstädning har blivit så populärt är RUT-avdraget. Med hjälp av RUT kan man dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Ja, detta avdrag gäller inte bara hemstädning utan också andra typer av tjänster. Om man exempelvis står inför flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget! Om det stundar mot jul och man inte känner att man har tid och/eller orka att storstäda – då anlitar man en professionell städfirma som kan bistå med storstädningen så att julen kan firas i lugn och ro. När man gör detta tar man del av RUT-avdraget och njuter av att en stor del av kostnaden försvinner.

 

STRESSREDUCERING

Städning i det egna hemmet skapar ofta ett stort stressmoment för många, inte minst för barnfamiljer. När man är hemma från jobb eller skola vill man gärna koppla av och göra saker man tycker är roligt. Umgås med familj och vänner, träna, ägna sig åt sina intressen, eller bara slappa i soffan. Städningen kommer ofta i andra hand, och både dammråttor och tvätthögar växer sig allt större. Lösningen för många hushåll är att anlita hemstädning.

 

Professionell hemstädning har ofta en mycket bra stressreducerande effekt för många människor. Genom att frige tid i vardagen och låta människor ägna fritiden åt annat än städning kan välmåendet stiga kraftigt. På Städpulsen är vi övertygade om att en stor anledning till den ökande populariteten för städtjänster beror på detta. Allt fler människor inser helt enkelt de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning. Många av dessa vänder sig till oss för att ta del av någon av våra tjänster.

 

Vi erbjuder Hemstädning över hela Sverige

Hemstädning StockholmHemstädning GöteborgHemstädning Malmö, Hemstädning Halmstad. 

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi