HEMSTÄDNING

städpulsens miljöproffs utför Svanenmärkt hemstädning

Svanenmärkt Hemstädning utförd av miljöproffs

Städpulsens levererar Svanenmärkt, auktoriserad och professionell hemstädning på dina villkor. Låt våra miljöproffs vårda ditt hem medan du får tid över till det som är viktigt för dig! 

Fyll i formuläret nedan, se pris och boka direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

LÄS MER OM HEMSTÄDNING

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete.

 

Välj om vi ska städa hemma hos er varje, varannan eller var fjärde vecka. För en enstaka städning väljer du storstädning. Självklart kan du välja att anlita oss för en provstädning och sedan välja om du vill gå vidare med regelbunden hemstädning. Genom att anlita oss för regelbunden Svanenmärkt städning, får du ett hem som hålls rent hela tiden.

 

Som avtalskund har du dessutom rabatt på våra övriga tjänster, som t.ex. fönsterputs! Du kan i vår kundinloggning här på hemsidan se när du har städning och vem som kommer och städar, fakturabelopp och om dina fakturor är betalda.

Så här går hemstädning till

Klicka på knappen "Se pris och boka hemstädning" här ovan, så får du upp pris på vad hemstädning hos dig skulle kosta efter rut-avdraget och du kan boka din städhjälp direkt. När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid ut ett städ-startpaket hos dig, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

 

Vill du veta mer om hur du bokar och hur en hemstädning fungerar. Kolla på vår film nedan.

HUR FAKTURERAR VI? 

Städmaterialet är inte skattereduktionsberättigat och därför faktureras detta på en separat rad på fakturan. Vi fakturerar vanligtvis via e-post, kring den 20:e varje månad, med 10 dagars betaltid. Fakturans förfallodatum infaller i slutet av månaden.

 

E-FAKTURA

Det enklaste och säkraste sättet att få fakturan från oss är via E-faktura. Du ansluter dig genom att söka upp Städpulsen AB via din internetbank. Du kan anmäla dig för E-faktura redan samma dag som du skickat in din beställning.

AUTOGIRO

Gör det enkelt för dig med autogiro. Du får fakturan för städhjälpen som vanligt, men beloppet dras på förfallodagen från ditt konto. Enkelt och tryggt för dig.

 

 

RUT-AVDRAG

Vi gör preliminär skattereduktion för hushållsnära tjänster, på 50% av arbetskostnaden, direkt på fakturan och debiterar inga start- eller inställelsekostnader när du anlitar oss för ruttjänsten hemstäd.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

HEMSTÄDNING: ATT TÄNKA PÅ

Allt fler människor i Sverige funderar på att anlita städhjälp. Detta, tror vi, beror på att fördelarna med den här typen av tjänster blir allt mer uppenbara. Man frigör en massa fritid som annars hade lagts på att dammsuga, torka och damma. Tid som man kan lägga på intressen, familj, vänner – ja, vad man nu känner för att lägga tid på. För de som befinner sig i gränslandet mellan anlitande av hemstädning och ej följer här några saker som är bra att tänka på.

 

ETT PERSONLIGT STÄDFÖRETAG 

Precis som med så mycket annat gällande städföretag varierar inställningen till personlig kontakt mellan firmor. Inom vissa organisationer är det av ringa betydelse att personerna som utför städtjänsterna har god kontakt med de som anlitar hemstädningen. Inom andra städföretag, så som Städpulsen, är denna kontakt en av de viktigaste aspekterna av hela verksamheten.

 

Det är viktigt att uppnå ett förtroende när det gäller hemstädning. Detta är alltid viktigt, men särskilt viktigt då det handlar om personer/familjer med liten eller ingen erfarenhet av professionell städning i hemmet. För att kunna känna sig trygg med att en eller ett par främmande människor ska komma in i ens hem på regelbunden basis behövs trygghet. Det är vår bestämda uppfattning. Det är det som är så smidigt med just uttrycket ”främmande”. När man har lärt känna och fått en god kontakt med personen/personerna är man inte längre främmande för varandra.

 

PROFESSIONELL LEVERANS 

Hos en professionell firma inom hemstädning är all personal legitimerad. Detta ökar tryggheten både för kunden, företaget och för de anställda. Som kund hos Städpulsen kan du dessutom räkna med att samma person utför hemstädning hos dig. Vi byter inte i onödan utan strävar alltid efter att ha regelbunden service utförd av samma person eller personer. För att ytterligare underbygga säkerheten för alla inblandade är vi både certifierade och välförsäkrade.

 

Man ska alltid känna sig trygg när man väljer att anlita oss på Städpulsen för hemstädning. För oss är det därför viktigt att etablera en god relation mellan dig som kund och vår personal. Detsamma gäller för relationen till själva organisationen. När man väljer att anlita oss ska det alltid vara enkelt att ta kontakt för frågor och funderingar. Man får därför en kontaktperson som man enkelt kan nå då man blir kund hos oss.

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

FÖRDELARNA MED HEMSTÄDNING 

FÅ TID TILL ANNAT 

Att regelbunden professionell städning gör att man kan få tid för annat på sin fritid än just städning. Vänner, familj, intressen, motion – Ja, möjligheterna blir många. En annan förklaring som ofta nämns i sammanhanget är ett minskat stigma kring hemstädning. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället.

 

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

En annan, som vi ser det, mycket viktig anledning till varför hemstädning har blivit så populärt är RUT-avdraget. Med hjälp av RUT kan man dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Ja, detta avdrag gäller inte bara hemstädning utan också andra typer av tjänster. Om man exempelvis står inför flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget! Om det stundar mot jul och man inte känner att man har tid och/eller orka att storstäda – då anlitar man en professionell städfirma som kan bistå med storstädningen så att julen kan firas i lugn och ro. När man gör detta tar man del av RUT-avdraget och njuter av att en stor del av kostnaden försvinner.

 

STRESSREDUCERING

Städning i det egna hemmet skapar ofta ett stort stressmoment för många, inte minst för barnfamiljer. När man är hemma från jobb eller skola vill man gärna koppla av och göra saker man tycker är roligt. Umgås med familj och vänner, träna, ägna sig åt sina intressen, eller bara slappa i soffan. Städningen kommer ofta i andra hand, och både dammråttor och tvätthögar växer sig allt större. Lösningen för många hushåll är att anlita hemstädning.

 

Professionell hemstädning har ofta en mycket bra stressreducerande effekt för många människor. Genom att frige tid i vardagen och låta människor ägna fritiden åt annat än städning kan välmåendet stiga kraftigt. På Städpulsen är vi övertygade om att en stor anledning till den ökande populariteten för städtjänster beror på detta. Allt fler människor inser helt enkelt de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning. Många av dessa vänder sig till oss för att ta del av någon av våra tjänster.

VARFÖR STÄDPULSEN? 

 

KUNDANPASSAD HEMSTÄDNING 

På Städpulsen anser vi att en professionell städfirma anpassar sig efter kundens behov, och inte tvärtom. Alla livspussel ser olika ut, och således skiljer sig också behoven av hemstädning. För att du ska bli nöjd med firman du väljer bör du säkerställa att tjänsterna följer dina behov av städning. Kommer tjänsterna med önskad regelbundenhet? Vilka dagar kan de komma, och är det alltid fasta tider? För att trivas med hemstädningen är särskilt de fasta tiderna något man bör sträva efter.

 

RIMLIGA PRISER 

Det finns många skickliga städfirmor. Tyvärr finns det också många städfirmor som tar överpriser för ofta ganska undermåliga tjänster. I en samtid då seriösa, professionella och pålitliga städfirmor finns bör du, som överväger hemstädning, välja någon av dessa – och varför inte Städpulsen? Hos oss blir du erbjuden några av marknadens absolut bästa städtjänster för ett konkurrenskraftigt pris!

 

SCHYSSTA VILLKOR OCH NÖJD KUND GARANTI 

Sist men inte minst på denna lista av tips inför hemstädning. Det är viktigt att den städfirma man väljer är seriös rakt igenom. Detta gäller från kostnadsförslag ända till slutförandet av själva städarbetet. Det gäller också i de villkor som erbjuds av företaget, både till dig som kund och till de anställda. Se till att du har garanti och att företaget är försäkrat om eventuell olycka skulle uppstå då ditt hem städas. Se också till att företaget du väljer erbjuder rättvisa villkor för sina anställda.

HEMSTÄDNING - NÄR DU VILL HA TID FÖR ANNAT

Alla människor gillar ett nystädat, fräscht och väldoftande hem. Ett hem utan dammiga och kladdiga golv, med rent badrum och med ett kök där kulinariska underverk förtjänar att tillagas. Det har visat sig att renligheten i hemmet kan ha stor inverkan på vårt mående. Ett rent hus eller en ren lägenhet kan förhöja vårt humör väsentligt, medan ett smutsigt och ostädat hem kan bidra till motsatsen. Vi mår helt enkelt som bäst när vi omger oss med en fin hemmiljö. Tyvärr är det långt ifrån alla människor som väljer att lägga ordentligt med tid på hemstädningen själva. Det kan handla om att de inte har möjlighet eller lust att spendera tid med dammsugare och mopp när de väl är hemma från jobb. Den tiden vill man ägna åt familjen, kompisarna eller bara slappa i soffan. Det är för dessa människor som vi står till tjänst!

STÄDPULSEN - TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Städpulsen levererar en rad olika tjänster till de som inte kan, vill eller orkar ägna tid åt att städa hemmet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa, mest heltäckande och mest flexibla servicen inom hemstädning. Alla människor och hem har nämligen olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar. För vissa lämpar det sig att ha hemstäd varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

HEMSTÄDNING MED KVALITET OCH BREDD

Poängen är enkel - Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker. Personalen på Städpulsen är proffs på hemstäd. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv. Vi väljer inte bort några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning av ett stort hus med mängder av familjemedlemmar. Eller om det handlar om ett singelhushåll i en liten enrumslägenhet. Oavsett om du är en karriärmänniska som inte har möjlighet att lägga den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli till åren och inte längre har ork att damma, putsa och skura. Städpulsen är till för alla!

VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER INOM HEMSTÄD? 

Våra tjänster är mycket uppskattade av både privatpersoner och företag, och vi får regelbundet in massvis med förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera hemstädning till alla som vill är stark. Därför ordnar vi alltid så att vi kan ta på oss alla nya uppdrag som dyker upp. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad. Dessutom har vi alltid 14 dagars ångerrätt från första städtillfället, så att du kan säkerställa att du är nöjd med resultatet av hemstädningen!


Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11.
Välkommen!

VILOPULS HEMMA OCH PÅ JOBBET

Låt miljöproffs sköta städningen

TIPS KRING HEMSTÄDNING #1

Som kund hos Städpulsen och vår hemstädning kan du välja det intervall som passar dig och ditt livspussel. Med det sagt så kommer du sannolikt vilja utföra viss städning mellan våra besök i ditt hem. Eftersom vi tillhör eliten inom städning kommer vi därför, vid några tillfällen, dela med oss av våra bästa städtips. Här kommer de första:

 

Avslutning: Golv

Många människor gör misstaget att börja med att städa golven. Det är förstås ingen katastrof, men resultatet kommer att bli bättre om man istället avslutar med golvstädning. En tumregel inom hemstädning brukar vara att man börjar uppifrån och går nedåt. Detta gör att damm som faller till marken från lister, hyllor och bord kan dammsugas och torkas upp senare.

 

Improvisera med dina städredskap

Ibland är de mest oväntade tingen de bästa redskapen för städning. Det finns mängder av husmorsmetoder som använts för hemstädning längre än alla moderna medel. Ta exempelvis den klassiska papperstidningen. Inte nog med att den kan presentera nyheter på ett trevligt sätt. Den fungerar också som ett alldeles utmärkt redskap för att tvätta fönster. Detsamma gäller med stekspaden som kan fungera som ett utmärkt hjälpmedel för att ta bort kladd där kladdet satt sig ordentligt. Sensmoralen är: Var inte rädd att tänka utanför boxen när det gäller städredskap för hemstädning! 

 

Kub-städning

Kub-metoden handlar om att man, som genomförare av hemstädningen, tänker på städningen i ett kubmönster. Om hemmet som man städar utgörs av ett antal imaginära kuber kan det vara enklare att komma ihåg alla delar av städningen. Vardagsrummet kanske består av sex kuber varav det, i respektive kub, finns något särskilt element som man annars hade kunnat glömma bort. Tv-bänken, bokhyllan, mattan, fåtöljen och – Ja, vad mer?

TIPS KRING HEMSTÄDNING #2

På Städpulsen är vi experter på allt som rör hemstädning. Eftersom vi besitter stor kunskap på området tyckte vi att det kunde vara lämpligt att dela med sig lite av kakan. Därför publicerar vi regelbundet små, enkla tips om städning som förhoppningsvis kan komma väl till pass. Här kommer nästa tipsrunda!

 

Sladd- och kabelfrihet

Visste ni att några av de allra största dammfällorna är kablar och sladdar som ligger huller om buller på marken? Faktum är att det finns få komponenter i hemmet som är lika flitiga när det kommer till att samla damm. Det är nästintill imponerande, även om det förstås är mest irriterande. För att, vid hemstädning, göra det svårare för sladdar och kablar bör man samla alltihop på en plats. Buntband är ett effektivt och bra sätt att lösa upp kabelröran på golvet och därmed frigöra golvet från mycket smuts och damm.

 

Ett badrum fritt från fukt

Silverfiskar, mögel, bakterieansamlingar och annat oönskat – Fukt i badrummet kan leda till mycket. En potentiellt viktig och nästan frustrerande enkel åtgärd för hemstädning är detta: Låt badrumsdörren stå öppen. Detta gör att fukt och vatten kan vädras ur snabbare, och att man därför minskar risken för mycket av det som nämndes ovan.

 

Krok-fest

Många hushåll, framförallt lägenheter, lider av brist på förvaring. Denna brist tenderar ofta att leda till att kläder och saker hamnar på golv och möbler de annars inte hör hemma på. Detta gör att damm och smuts samlas lättare, och hemstädningen blir allt viktigare. För att minska dammansamlingar är krokar ett bra komplement till förvaringsbristen. Inte nog med att det kan vara en mycket snygg detalj för inredningen – Det är också ett oerhört effektivt och simpelt sätt att få undan jackor, tröjor, väskor och annat.


 

TIPS KRING HEMSTÄDNING #3

Nu är det dags för Städpulsens tredje inlägg om tips för hemstädning. Dessa städråd kommer från städproffs, och syftar till att vara komplement till de professionella städtjänster som vi erbjuder. Se gärna tidigare inlägg med tips, och kom med förslag på vilken typ av tips du skulle vilja ha av oss i framtiden!

 

Skor inne? – Nej tack!

I många delar av världen är det vanligt att fortsätta bära sina skor när man är inomhus. För många som besöker Sverige upplevs det därför som märkligt att behöva ta av skorna bara för att man kommer in. Det må så vara – Men med tanke på att vi har ett regnigt och snöigt klimat som skiljer sig från andra delar av världen är detta nödvändigt. Städpulsen står helt bakom det faktum att skor inte bör bäras inomhus i Sverige. Därför är ett av våra tips för hemstädning att alltid, utan undantag, ta av ytterskorna när man går in i hemmet!

 

Hårspray? – Utomhus!

Visste du att hårspray är en riktig dammbov? Många som tar hjälp av vår hemstädning och får denna information har ingen aning, men så är det. Sprayen som inte hamnar i håret där den hör hemma sätter sig i hemmet. På golv, på möbler, i väggar – Ja, lite överallt. När den satt sig kan damm och smuts enkelt sätta sig till rätta i den kladdiga ytan. För att underlätta för din hemstädning rekommenderar vi därför att du använder sprayen där den inte slår rot i hemmet. Varför inte på altanen eller balkongen?

 

Handla direkt!

Vi är alla med om detta med jämna mellanrum. Man lagar mat och grytan puttrar över så att ett par droppar når bänk eller golv. Man kanske råkar spilla lite kaffe och tänker att det inte spelar någon roll om man väntar en liten stund. Ett viktigt tips för hemstädning från oss på Städpulsen är att ta itu med problemet direkt. Detta gäller oavsett vad man spillt, och om man spillt på sina kläder eller på någon yta i bostaden. För att undvika att fläckarna får fäste i kläder, på golv eller bänk – Ta till fläckborttagningstrixen direkt!

TIPS KRING HEMSTÄDNING #4

Städpulsen tillhör ett av de mest anlitade och välrenommerade företagen inom hemstädning. Vi ser det därför som en god sak att dela med oss av våra bästa tips kring städning. Här följer inlägg 4 i vår serie av städtips för hemmet – Håll tillgodo!

 

Vänta inte med disk

Frestelsen att lämna disk är en stark kraft. Att laga storkok för hela familjen och/eller för resten av veckan är påfrestande. När det är klart och man har avnjutit middagen är disken ofta det sista man vill ägna sig åt. För att underlätta för hemstädningen rekommenderar vi starkt att man inte väntar med disken, hur tråkigt det än är. Försök gärna att diska medan maten tillagas så slipper berget efteråt att vara närmast omöjligt att bestiga.

 

Avvara 15-20 minuter

Genom att avvara några minuter varje dag blir städbördan mindre. Under den här tiden hinner man förstås inte genomföra all städning som bör göras i hemmet. Men om man fullföljer detta varje dag hinner behovet av hemstädning inte växa sig så gigantiskt som annars.

 

Hitta rutinerna 

Vissa tycker att städning kan vara ganska avkopplande att ägna sig åt. Lite som terapi där man, medan man får saker gjort. För andra personer är hemstädningen betydligt mer påfrestande. Något som tar stjäl en massa dyrbar tid från andra sysslor som man hellre hade ägnat sig åt.

 

För den senare gruppen kan det vara en mycket god idé att anlita professionell hemstädning. Om detta görs av oss på Städpulsen miljöhjältar så kundanpassas leveransen! Däremot kan det vara en god idé även för dessa personer att regelbundet se över bostaden mellan våra besök. Ett bra sätt att göra detta på är att hitta rutiner för städningen.

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi