HEMSTÄDNING GÖTEBORG 

Få tid över till buspuls med vår hemstädning i Göteborg 

Hemstädning i Göteborg - för ett rent och fräscht hem

 

Låt Städpulsens städproffs ta hand om ditt hem så du får tid över till det som är viktigt för dig. Vår Svanenmärkta hemstädning i Göteborg är auktoriserad och utgår från dina behov.  

 

Fyll i formuläret nedan, se pris och boka din hemstädning direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

städpulsen levererar hemstädning i göteborg

Vad ingår i HEMSTÄDNING i GÖTEBORG?

I alla rum

 • Dammsugning av golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler.
 • Fuktmoppning eller annan rengöring av golven enligt överenskommelse.
 • Avtorkning av dörrar och karmar där det är åtkomligt.
 • Dammfrihet på fönsterbrädor, fria ytor, lampor, hyllor och tavelramar.
 • Putsning av speglar till hög glans.
 • Omsorgsfull bäddning av sängar.
 • Tömning av papperskorgar för en fräsch och inbjudande känsla.

Badrum

 

 • Rengöring av kakel, sanitetsartiklar och vitvaror.
 • Dammsugning och fuktmoppning av golv för renlighet och fräsch doft.

Kök 

 

 • Rengöring av disk- och köksbänk samt spis och väggen bakom spis och diskbänk.
 • Noggrann rengöring av mikrovågsugn, både invändigt och utvändigt.
 • Ordentlig städning av skåpet med sopbehållaren, både insida och utsida.
 • Avtorkning av köksluckor, fläkt och utsidan av övriga vitvaror.
 • Tömning av hushållssopor för att hålla köket fräscht och välkomnande.

HUR ÄR DET ATT VARA KUND HOS STÄDPULSEN? 

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss på Städpulsen? Klicka nedan för att se på vår video:

Städpulsens lokalvårdare hemstädar

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

HEMSTÄDNING I GÖTEBORG - ATT TÄNKA PÅ

Allt fler går i tankarna att underlätta vardagen och anlita städhjälp. Vi tror att det beror på att fördelarna med hemstädning har blivit tydligare. Genom att låta en professionell leverantör vårda hemmet, frigör du tid till intressen, familjen -  ja, vad du nu känner för att lägga tid på. För dig som går i tankarna att anlita en professionell leverantör av hemstädning i Göteborg finns det några saker att tänka på:

ETT PERSONLIGT STÄDFÖRETAG

Precis som med så mycket annat gällande städföretag varierar inställningen till personlig kontakt mellan firmor. Inom vissa organisationer är det viktigt att kunderna har en god kontakt med lokalvårdarna som utför hemstädningen. För oss på Städpulsen är denna kontakt grunden till helka vår verksamhet. 

 

För oss är det viktigt att uppnå ett förtroende när det gäller vår hemstädning i Göteborg. Detta är alltid viktigt, men särskilt viktigt då det handlar om personer/familjer med liten eller ingen erfarenhet av professionell städning i hemmet. För att kunna känna sig trygg med att en eller ett par främmande människor ska komma in i ens hem på regelbunden basis, krävs trygghet. När vi städar hemma hos dig kan du känna dig säker över att våra städare kommer värna och respektera ditt hem.

 

PROFESSIONELL LEVERANS 

Som en professionell städfirma inom hemstädning är all vår personal legitimerad. Detta ökar tryggheten både för kunden, företaget och för de anställda. Som kund hos Städpulsen kan du dessutom räkna med att samma person utför hemstädning hos dig vid hemstädning i Göteborg. Vi byter inte i onödan utan strävar alltid efter att ha regelbunden service utförd av samma person eller personer. För att ytterligare underbygga säkerheten för alla inblandade är vi både certifierade och välförsäkrade.

 

Du ska alltid känna dig trygg när du väljer att anlita oss på Städpulsen vid hemstädning i Göteborg. För oss är det därför viktigt att etablera en god relation mellan dig som kund och vår personal. Detsamma gäller för relationen till själva organisationen. När du väljer att anlita oss ska det alltid vara enkelt att ta kontakt för frågor och funderingar. Du får därför en kontaktperson som du enkelt kan nå som hemstädningskund.

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

FÖRDELARNA MED HEMSTÄDNING I GÖTEBORG

få tid över till annat med hemstädning i göteborg

FÅ TID TILL ANNAT 

När du anlitar en professionell städleverantör så får du tid över till annat såsom vänner, familj, intressen, motion – ja, möjligheterna blir många. Idag är det vanligt att många hushåll anlitar hemstädning i Göteborg. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället.

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

En annan, som vi ser det, mycket viktig anledning till varför hemstädning i Göteborg har blivit så populärt är RUT-avdraget. Med hjälp av RUT kan du dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Ja, detta avdrag gäller inte bara hemstädning utan också andra typer av tjänster. Om du exempelvis står inför en flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget. Har du fler frågor kring RUT-avdraget kolla då in detta blogginlägg

STRESSREDUCERING 

Professionell hemstädning har ofta en mycket bra stressreducerande effekt för många människor. Genom att frige tid i vardagen och låta människor ägna fritiden åt annat än städning, ökar välmåendet. På Städpulsen är vi övertygade om att en stor anledning till den ökande populariteten för städtjänster beror på detta. Allt fler människor inser helt enkelt de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning i Göteborg. Många av dessa vänder sig till oss för att ta del av någon av våra tjänster.

HEMSTÄDNING - NÄR DU VILL HA TID FÖR ANNAT

Alla människor gillar ett nystädat, fräscht och väldoftande hem. Ett hem utan dammiga och kladdiga golv, med rent badrum och med ett kök där kulinariska underverk förtjänar att tillagas. Det har visat sig att renligheten i hemmet kan ha stor inverkan på vårt mående. Ett rent hus eller en ren lägenhet kan förhöja vårt humör väsentligt, medan ett smutsigt och ostädat hem kan bidra till motsatsen. Vi mår helt enkelt som bäst när vi omger oss med en fin hemmiljö. Tyvärr är det långt ifrån alla människor som väljer att lägga ordentligt med tid på hemstädningen själva. Det kan handla om att de inte har möjlighet eller lust att spendera tid med dammsugare och mopp när de väl är hemma från jobb. Den tiden vill man ägna åt familjen, kompisarna eller bara slappa i soffan. Det är för dessa människor som vi står till tjänst!

 

STÄDPULSEN - TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Städpulsen levererar en rad olika tjänster till de som inte kan, vill eller orkar ägna tid åt att städa hemmet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa, mest heltäckande och mest flexibla servicen inom hemstädning. Alla människor och hem har nämligen olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar.

 

För vissa lämpar det sig att ha hemstädning i Göteborg varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

Vi erbjuder Hemstädning över hela Sverige

HEMSTÄDNING I GÖTEBORG MED KVALITET OCH BREDD

Poängen är enkel - Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker. Personalen på Städpulsen är proffs på hemstäd. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv. Vi väljer inte bort några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning i Göteborg av ett stort hus med mängder av familjemedlemmar. Eller om det handlar om ett singelhushåll i en liten enrumslägenhet. Oavsett om du är en karriärmänniska som inte har möjlighet att lägga den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli till åren och inte längre har ork att damma, putsa och skura. Städpulsen är till för alla!

VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER INOM HEMSTÄDning

Våra tjänster är mycket uppskattade av både privatpersoner och företag, och vi får regelbundet in massvis med förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera hemstädning i Göteborg till alla som vill är stark. Därför ordnar vi alltid så att vi kan ta på oss alla nya uppdrag som dyker upp.

 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad. Dessutom har vi alltid 14 dagars ångerrätt från första städtillfället, så att du kan säkerställa att du är nöjd med resultatet av hemstädningen!


Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11 eller via mail: kundtjanst@stadpulsen.se
Välkommen!

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi