Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Mariefred

Din städfirma i Mariefred

Städpulsen är Mariefreds ledande leverantör av miljövänliga städtjänst för hem och företag. I vårt tjänsteutbud finns företagsstädning, hemstädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning, golvvård, textiltvätt, kontorsstädning, trappstädning och trädgårdshjälp. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen; ett kvitto på våra ambitioner att skydda människa och miljö. Utan att göra avkall på kvalitén: Våra anställda är vidareutbildade med fokus på miljövänlig städning. Att de har kollektivavtal är en självklarhet. Vi har goda referenser från våra kunder i Mariefred och hoppas att du vill testa oss.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Mariefred

Våra miljöproffs städar Mariefreds hem, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du se pris för städningen direkt. Anlita ett Svanenmärkt städföretag.

 

Storstädning Mariefred

De flesta hem behöver några storstädningar om året. Vilken städhjälp vill du ha? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Mariefred

Låt Mariefreds miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi följer en genomarbetad process och garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Då vi är Svanenmärkta så använder vi självklart bara miljövänliga medel när vi flyttstädar. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Mariefred

Få rena fönster med vår Svanenmärkta fönsterputsning. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Se pris och boka fönsterputs här. På hemsidan får du direkt upp pris för vår miljövänliga fönsterputsning.

 

Golvvård Mariefred

Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar behöver tas bort, nytt skydd ska läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

 

Trädgårdshjälp Mariefred

Att anlita ditt städföretag till att sköta din trädgård har sina fördelar. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort ert trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

 

Textiltvätt Mariefred

Behöver du hjälp med att rengöra din soffa? Eller kanske tvätta dina madrassar, sängar och mattor. Vi tar med oss maskiner och utför jobbet direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift för möbeltvätt respektive mattvätt, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi