Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Kista

Din städfirma i Kista

Städpulsen erbjuder miljömärkt städning till företag och privatpersoner i Kista. Dessutom en rad tilläggstjänster. Vi har goda referenser bland företagen i Kista, kontakta oss så berättar vi om dem! Förutom goda referenser, har vi för din trygghet dels certifierat oss som serviceföretag genom Almega, dels fått våra städtjänster miljömärkta med Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Städpulsens utbud omfattar företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning – och motsvarande till privatpersoner. Vi erbjuder också trädgårdsvård, mattvätt och möbeltvätt i Kista.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Kista

Vi städar och vårdar ditt hem i Kista. Vi använder miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Se pris för städhjälpen direkt på hemsidan.

 

Storstädning Kista

Vi ger dig en trygg storstädning med bra kvalitét. Vill du ha en miljövänlig och bra storstädning som går på djupet? Du väljer hur mycket vi ska göra. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Kista

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade flyttstädningsprocess. När vi lämnar är hela bostaden urstädad på ett sätt som håller hög standard och gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vid alla våra flyttstädningar använder vi miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning här. Boka gärna din flyttstäd i så god tid som möjligt.

 

Fönsterputsning Kista

Tänk dig skinande rena fönster. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputs, vilket betyder att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi t.ex. inte fönster i minusgrader. Det tjänar alla på, både du och miljön. Vi har med oss all utrustning och material som behövs till fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

Golvvård Kista

Behöver ditt golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma grundrutin. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten.

 

Trädgårdshjälp Kista

Låt ditt städföretag ta hand om klippning av din gräsmatta och häckar. Vi kan även ta hand om din ogräsbekämpning och plantering. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Textiltvätt Kista

Anlita en seriös och svanenmärkt städfirma nästa gång du behöver mattvätt eller möbeltvätt. Vi kommer hem till dig och rengör / tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi t.ex. hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi