Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Åstorp

Din städfirma i Åstorp

Vi är din städfirma i Åstorp och omnejd. Ska du anlita en städfirma för att hjälpa dig med din städning hemma? Vänd dig då till Åstorps städfirma Städpulsen, som är ett auktoriserat och Svanenmärkt städföretag. Du kan bland annat välja mellan ruttjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi städar även på företag och föreningar och utför då bland annat lokalvård, kontorsstädning och trappstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Åstorp

Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön. Med vår hemstädning vill vi vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du pris och kan beställa hemstädning. Du kan även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Vi drar av rutavdraget direkt på fakturan.

 

Storstädning Åstorp

Även om man har hemstädning eller sköter städningen själv, så behöver med jämna mellanrum en storstädning. Läs mer om vår tjänst storstädning här och vill du anlita oss för din nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även ruttjänster som golvvård och trädgårdshjälp.

 

Flyttstädning Åstorp

Vår långa erfarenhet ger dig en trygghet att få ett bra resultat av flyttstädningen. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och se pris och boka din flyttstädning direkt på vår hemsida.

 

Fönsterputsning Åstorp

Passa på att kombinera din hemstädning med en Svanenmärkt fönsterputs. Det går även bra att bara boka putsning av fönstrena. Läs mer, se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi