FLYTTSTÄDNING

flicka och pojke som tittar ner i en flyttkartong

Flyttstädning som inte tär på miljön

Räcker tiden inte till under flytten? Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om flyttstädning så kan du fokusera på ditt nya boende. En professionell och svanenmärkt flyttstädning gör både köpare och säljare nöjda. Fyll i formuläret nedan och boka din flyttstädning idag!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av Svanenmärkt flyttstädning och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Rutavdraget drar vi av direkt vid fakturering, vilket innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden för städningen vid flytten. Om din arbetsgivare betalar din flyttstädning, beskattas den istället som löneförmån för dig.

 

Vid flyttstädning är det många moment att komma ihåg. Anlita en seriös städfirma för att vara trygg med att köpare/värd kommer godkänna städningen.

Så här går flyttstäd till

Se ditt pris för flyttstädning och boka via knappen ovan. Där kan du också fylla i särskilda önskemål. Du får sedan en bokningsbekräftelse.

 

Vi ser gärna att du är hemma när vår medarbetare från Städpulsen kommer. Om det inte går, kan du i förväg lämna in nycklar till oss på våra regionkontor i Sollentuna, Halmstad, Klippan och Södertälje. Vi kan också hämta upp dina nycklar (vi tar ut en kostnad för resan) och lämna tillbaka dem efter flyttstädningen.

 

Tänk på att det är du som beställare som är ansvarig för att påtala eventuella brister. Eventuella brister åtgärdar vi omedelbart.

 

Fönsterputsning, framkörningsavgifter, materialkostnader och moms ingår alltid i avtalat pris för en flyttstädning. Vi har inga dolda kostnader.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

Flyttstädning

Alla som någonsin har varit med om en flytt vet hur krävande det kan vara. Allt man äger ska skruvas isär, packas ner och bäras ner. Sedan ska det bäras upp, packas upp och skruvas ihop igen. Kompisar, familjemedlemmar och kollegor får ofta agera flytthjälp i utbyte mot att den som flyttar bjuder på en klassisk “flyttpizza” mitt i kaoset. Det är helt enkelt väldigt mycket att tänka på. Och då all flytt är gjord, och saker börjar falla på plats i det nya boendet. Då är det dags för flyttstädning av den förra lägenheten eller det förra huset. En uppgift som sällan är särskilt uppskattad då man hellre vill ägna tid åt att möblera och få i ordning det nya hemmet. Men det finns ett sätt att slippa skura golv, städa toalettstol och damma lister i boendet man flyttar ifrån. Lösningen heter flyttstäd, och det är just vad vi på Städpulsen levererar!

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi