FLYTTSTÄDNING HALMSTAD

flicka och pojke som tittar ner i en flyttkartong

FLYTTSTÄDNING i  HALMSTAD 

Städpulsen erbjuder Svanenmärkt flyttstädning i Halmstad och hela Hallandsregionen. Våra auktoriserade leveranser och erfarna miljöproffs gör flytten smidigare, så att du kan fokusera på ditt nya hem!

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Att flytta ska vara enkelt och stressfritt 

Att genomföra en flytt kan vara en överväldigande uppgift, som kräver både tid och ansträngning. Stressen som följer med att organisera allt, från packning till logistik, är något som många kan relatera till. Med så mycket att tänka på och planera är det lätt att känna sig överväldigad. Men det är här en professionell firma för flyttstädning kan komma till undsättning och göra hela processen smidigare och mindre stressig.

 

Vid Städpulsen i Halmstad förstår vi vikten av att minimera stressen och göra flyttprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. Genom att anlita oss för din flyttstädning kan du frigöra värdefull tid och energi som annars skulle spenderas på att rengöra och förbereda ditt gamla hem för överlämnande. Här är några anledningar till varför du bör överväga att anlita oss på Städpulsen när det är dags för flyttstädning av ditt hem

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

flyttstädning i HALMSTAD: Så arbetar vi 

Personalen 

Personalen på Städpulsen besitter lång erfarenhet inom just flyttstädning i Halmstad. Kontinuerligt genomförs utbildning och fortbildning av teamet, vilket gör att vi ständigt kan erbjuda bästa städservice oavsett vem som gör jobbet. Alla delar av arbetet genomförs effektivt och i enlighet med alla lagar, standarder och krav som kretsar kring vår Svanenmärkta flyttstädning. Våra anställda är navet i vår verksamhet och vi är stolta över deras förmåga att ständigt leverera goda resultat vad de än tar sig för.

Kunderna 

Städpulsen ser kundnöjdhet som A och O, och detta har förstås varit starkt bidragande till den uppskattning vi får från våra kunder. Vi arbetar hårt för att överträffa förväntningarna och vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål gällande flyttstädning i Halmstad. Detta gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som anpassas till varje enskilt uppdrag och utefter rådande förutsättningar. Vi ser dessutom till att alltid föra god kommunikation med alla kunder och finnas tillgängliga för frågor och funderingar med kort varsel.

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi tar oss an uppdrag inom flyttstädning i Halmstad. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11 eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se 

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

VAD INNEHÅLLER STÄDPULSENS FLYTTSTÄDNING?

Städpulsens flyttstädning i Halmstad är mer än bara en vanlig rengöring - den omfattar alla väsentliga moment och lite till! Vår tjänst är skräddarsydd för att ge ditt hem en genomgripande och extremt noggrann rengöring i varje vrå. Det inkluderar rengöring av alla ytor, dammsugning av golv samt rengöring av väggar och tak. Vi lämnar inget åt slumpen när det gäller rengöring av fönster, dörrar och lister - vi ser till att varje yta är dammfri, smutsfri och fläckfri för att ge ditt hem en övergripande fräsch känsla.

 

När det kommer till kök och badrum, de områden som kräver extra kärlek vid flyttstädning, lägger vi extra stor vikt vid noggrannheten. Vi rengör skåp och vitvaror i köket och tar bort alla smuts och beläggningar från ytor använda för både förvaring och matlagning. I badrummet ser vi till att handfat, speglar, toaletter, kakel och dusch/badkar är helt rena och befriade från alla former av avlagringar och smuts.

 

Fönsterrengöring 

 

På Städpulsen har vi gedigen expertis inom fönsterrengöring, vilket naturligtvis kommer till användning i alla våra projekt inom flyttstädning i Halmstad. Våra fönsterputsare rengör noggrant alla fönster både inuti och utanför bostaden med rätt verktyg och tekniker för att säkerställa maximal renhet och bästa möjliga sikt. Med Städpulsens flyttstädning kan du vara säker på att varje aspekt av ditt hem får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Vid flyttstädning i Halmstad kan du som kund nyttja RUT-avdraget. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Halmstad tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi