FLYTTSTÄDNING MALMÖ

Våra grymma lokalvårdare sköter flyttstädning i Göteborg.

FLYTTSTÄDNING för en ren och smidig flytt i

MALMÖ 

Städpulsen: Din gröna flyttstädpartner i Malmö. Med vår Svanenmärkta service och team av miljöhjältar, erbjuder vi inte bara flyttstädning, utan en smidigare flytt. Låt oss sköta flyttstädningen så att du kan njuta av ditt nya hem med glädje

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

ANLITA Städpulsen för PROFESSIONELL FLYTTSTÄDNING I MALMÖ

Flytta utan bekymmer: Vi på Städpulsen i Malmö förvandlar flyttkaos till lugn och ro. Kända för vår effektivitet och omsorg, gör vår professionella flyttstädning din övergång smidigare. Upptäck varför vår service är det självklara valet för en bekymmersfri flytt. 

FRIGÖR TID OCH ENERGI

När du anlitar Städpulsen för flyttstädning i Malmö kan du räkna med att vi kommer att ta hand om alla delar av städningen. Du kommer kunna lägga din tid och energi på andra viktiga delar av flytten - som att packa upp och ordna din nya bostad, ta hand om familjen och/eller fokusera på jobb trots flyttkaoset.

 

Eftersom det kan vara ett orosmoment för många flyttande människor att flyttstädningen genomförs på rätt sätt så underlättar denna tjänst väsentligt.

ÖKA STÄDKVALITETEN

Städpulsen är en av Malmös mest erfarna och professionella firmor inom flyttstädning. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder och underlätta deras vardag. Vår personal besitter den utbildning, kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna leverera goda resultat inom all form av flyttstädning i Malmö. Denna kompetensbakgrund bidrar till att vi kan garantera att arbetet blir gjort på ett korrekt och effektivt sätt.

 

Som auktoriserat och Svanenmärkt städföretag följer vi alla riktlinjer och standarder som gäller inom städbranschen. Därför kan du som kund vara säker på att din flyttstädning utförs på högsta möjliga städnivå.

SVANENMÄRKT STÄDNING 

På Städpulsen är vi väl medvetna om att städföretag, som så många andra verksamheter, påverkar miljön i det dagliga arbetet. Som Svanenmärkt städföretag kan vi försäkra dig som kund att de metoder och produkter vi använder är skonsamma mot miljön. Vi arbetar alltid med rengöringsmedel som är skonsamma för såväl människa som miljö.

 

Dessutom jobbar vi enligt rutiner för att reducera vår användning av vatten, naturligtvis utan att det påverkar slutresultatet av flyttstädningen i Malmö. På Städpulsen vet vi att god städning kan genomföras på ett hållbart och ansvarsfullt sätt, och detta bevisar vi genom alla våra tjänster!

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

flyttstädning i Malmö: hur vi arbetar 

Städpulsen har etablerat sig som ett pålitligt, framgångsrikt och hållbarhetssträvande företag när det gäller flyttstädning i Malmö. Vår organisation är uppbyggd på ett sätt att vi kan erbjuda en rad olika fördelar för alla som väljer att bli kunder:

Teamet 

Personalen på Städpulsen besitter lång erfarenhet inom just flyttstädning i Malmö. Kontinuerligt genomförs utbildning och fortbildning av teamet, vilket gör att vi ständigt kan erbjuda bästa städservice oavsett vem som gör jobbet. Alla delar av arbetet genomförs effektivt och i enlighet med alla lagar, standarder och krav som kretsar kring vår Svanenmärkta flyttstädning. Våra anställda är navet i vår verksamhet och vi är stolta över deras förmåga att ständigt leverera goda resultat vad de än tar sig för.

Kunderna 

Städpulsen ser kundnöjdhet som A och O, och detta har förstås varit starkt bidragande till den uppskattning vi får från våra kunder. Vi arbetar hårt för att överträffa förväntningarna och vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål gällande flyttstädning i Malmö. Detta gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som anpassas till varje enskilt uppdrag och utefter rådande förutsättningar. Vi ser dessutom till att alltid föra god kommunikation med alla kunder och finnas tillgängliga för frågor och funderingar med kort varsel.

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi tar oss an uppdrag inom flyttstädning i Malmö. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

 

Vi erbjuder Flyttstädning över hela Sverige 

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

Våra lokalvårdare hjälper dig med flyttstädningen i Malmö.

VAD INNEHÅLLER STÄDPULSENS FLYTTSTÄDNING?

Flyttstädning i Malmö: Varje vrå skrubbad, varje yta skinande. Vårt team går bortom det vanliga och dyker in i varje gömställe och lyfter fram hemmets verkliga lyster. Upptäck skillnaden med Städpulsen flyttstädning – där rent blir renare. I vår flyttstädning ingår bland annat:

 

 

Rengöring av ytor 

Dammsugning av golv och rengöring av alla väggar och tak ingår alltid i vår flyttstädning. Vi rengör fönster, dörrar och listerna i bostaden noggrant och säkerställer att alla övriga ytor görs damm-, smuts- och fläckfria. En övergripande fräsch känsla av hela hemmet är slutmålet!

Badrum och kök 

De delar av ett hem som kräver mest kärlek vid flyttstädning är köket och badrummet. Detta lägger därför vi på Städpulsen stort fokus på då vi åtar oss ett uppdrag. Vi rengör skåp och vitvaror i köket. Vi avlägsnar alla smuts och övriga beläggningar från ytorna som används vid både förvaring och matlagning. När det gäller badrummet ser vi till att göra handfat, spegel, toalett, kakel och dusch/badkar rent från alla avlagringar och smuts.

 

Fönsterrengöring 

På Städpulsen besitter vi stor kompetens inom rengöring av fönster. Denna kompetens nyttjas förstås alltid när vi utför en flyttstädning. Våra fönsterputsare rengör noggrant alla fönster i bostaden både invändigt och utvändigt. Vi har de verktyg och tekniker som krävs för att kunna säkerställa både maximal renhet och bästa möjliga sikt.

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Vid flyttstädning i Malmö kan du som kund nyttja RUT-avdraget. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Malmö tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi