Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Enhörna

Din städfirma i Enhörna

Vi på Städpulsen städar och vårdar hem, trädgårdar och arbetsplatser i Enhörna. Vår stolthet är högsta kvalitet på tjänsterna utan att använda miljöovänliga medel. På så sätt slipper du utsättas för starka lukter och farliga kemikalier. Vårt tjänsteutbud består av löpande hemstädning, företagsstädning och trädgårdsvård. Men också enstaka och kompletterande tjänster, såsom storstädning, textilvård på plats, fönsterputsning och flyttstädning. Många av våra tjänster har vi fått Svanen-märkningen för. Kollektivavtal och fortbildning av medarbetare är en självklarhet för oss. Gör som många andra i Enhörna: bli kund hos Städpulsen! Det tjänar både du och miljön på.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Enhörna

Vi ger dig städhjälp och vårdar ditt hem med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Välj om vi ska städa varje eller varannan vecka eller var 4:e vecka. Du avgör hur ofta vi ska städa hemma hos dig. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

Storstädning Enhörna

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Då är det viktigt att det känns tryggt när du anlitar ett städföretag. Anlita därför alltid en auktoriserad städfirma. Vad känner du att du skulle vilja ha städat hemma hos dig? Läs mer om storstädning och beställ här.

Flyttstädning Enhörna

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är städad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att många flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

Fönsterputsning Enhörna

Vår fönsterputsning i Enhörna är Svanenmärkt. Det innebär att vi använder medel och material som är godkända från Svanen. Vi putsar inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Enhörna

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Läs mer och begär en offert här.

Trädgårdshjälp Enhörna

Låt Städpulsen sköta klippningen av dina gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Enhörna

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift för mattvätt eller möbeltvätt, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.