Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Enhörna

Din städfirma i Enhörna

Vi på Städpulsen städar och vårdar hem, trädgårdar och arbetsplatser i Enhörna. Vår stolthet är högsta kvalitet på tjänsterna utan att använda miljöovänliga medel. På så sätt slipper du utsättas för starka lukter och farliga kemikalier. Vårt tjänsteutbud består av löpande hemstädning, företagsstädning och trädgårdsvård. Men också enstaka och kompletterande tjänster, såsom storstädning, textilvård på plats, fönsterputsning och flyttstädning. Många av våra tjänster har vi fått Svanenmärkningen för. Kollektivavtal och fortbildning av medarbetare är en självklarhet för oss. Gör som många andra i Enhörna: bli kund hos Städpulsen! Det tjänar både du och miljön på.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Enhörna

Vi ger dig städhjälp och vårdar ditt hem med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Välj om vi ska städa varje eller varannan vecka eller var 4:e vecka. Du avgör hur ofta vi ska städa hemma hos dig. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

 

Storstädning Enhörna

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Då är det viktigt att det känns tryggt när du anlitar ett städföretag. Anlita därför alltid en auktoriserad städfirma. Vad känner du att du skulle vilja ha städat hemma hos dig? Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Enhörna

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är städad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att många flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Enhörna

Vår fönsterputsning i Enhörna är Svanenmärkt. Det innebär att vi använder medel och material som är godkända från Svanen. Vi putsar inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

Golvvård Enhörna

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Läs mer och begär en offert här.

 

Trädgårdshjälp Enhörna

Låt Städpulsen sköta klippningen av dina gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Enhörna

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift för mattvätt eller möbeltvätt, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

 

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi