MILJÖ OCH KVALITET

svan med svanungar

Vi är miljömärkta med svanen

Svanenmärkt städfirma innebär genomförande av betydande miljöförbättringar i form av dels material, förbrukning av kemikalier och miljövänligare transport. Ni får en ren miljö och slipper utsläpp av farliga partiklar och ämnen under och efter städningen och tillsammans får vi ett gott samvete. Bra för miljön och bra för människan!

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Miljö

Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Svanenmärkningen gäller alla våra städtjänster t.ex. hemstädning, flyttstädning, storstädning, textiltvätt, fönsterputsning, fastighetsstädning, trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, och byggstädning.
Det ledningssystem som vi följer är dessutom iso-certifierat för miljö och kvalitet.

Kvalitet

Förutom att Svanen-märkningen omfattar både miljö- och hälsokriterier så ställer det även krav på system för kvalitetsuppföljning. Vårt uppföljningssystem säkerställer att ni får en miljövänlig städning som ni kan vara stolta över.

VILOPULS HEMMA OCH PÅ JOBBET

Låt miljöproffs sköta städningen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi