Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Söker du efter hjälp med din städning i Kävlinge? 

Vår grymma lokalvårdare städar ditt kök

Städpulsen vi gör ditt hem skinande rent 

Behöver du hjälp med din städning? Välj då Städpulsen i Kävlinge för din nästa hemstädning. Med oss kan du känna dig trygg med att du får en bra utförd städning, som är skonsam för miljön. Behöver du hjälp med att utföra ruttjänster som fönsterputsning, flyttstädning och storstädning så hjälper vi till med det också. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor.

 

Auktoriserat städföretag

Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

Hemstädning Kävlinge

Behöver du hjälp med städningen hemma? Vi rekommenderar dig att anlita en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Kävlinge

Är ditt hem i behov av en större städning? Vi hjälper gärna till så låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här eller vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som golvvård och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.

 

Flyttstädning Kävlinge

Dags för att flytta? Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Flyttstädningen görs med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför in din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Kävlinge

Är det dags att få rena fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Kävlinge. Vi använder bara produkter som är godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel.

 

Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Vår grymma lokalvårdare städar ditt kök

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi