Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Knivsta

Din städfirma i Knivsta

Vi städar hem, företag och verksamheter i Knivsta med miljövänliga medel. Vi har goda referenser i och omkring Knivsta- hör gärna av dig för att få reda på mer!
Alla våra städtjänster är Svanenmärkta och därmed säkra för dig och för miljön. Och vi håller hög kvalitet: Våra medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas i städteknik och lokalvård. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, kontorsstädning, trappstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Och kringtjänster såsom trädgårdstjänster och textiltvätt (mattvätt och möbeltvätt).

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Storstädning Knivsta

Med Städpulsen får du en storstädning med bra kvalitét. Vill du ha en storstädning som går på djupet? Du väljer hur mycket vi ska göra. Beställ storstädning här.

Fönsterputsning Knivsta

Vill du ha skinande rena fönster? Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputs, vilket betyder att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi t.ex. inte fönster i minusgrader. Det tjänar alla på, både du och miljön. Vi har med oss utrustning och material som behövs. Se pris och boka fönsterputs här.

Hemstädning Knivsta

Är du i tankarna att anlita städhjälp från ett städföretag. Låt våra miljöproffs städa ditt hem. Vi använder miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Ni väljer om vi ska städa hemma hos er varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

Golvvård Knivsta

Behöver ditt golv behandlas? Vi utför golvvård på olika sorters golv som t.ex. trä, linoleum och olika typer av stengolv. Även om golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma grundrutin. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Låt oss få ditt golv att skina igen!

Flyttstädning Knivsta

Vill du ha en trygg och bra flyttstädning? Vi är städfirman som har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade flyttstädningsrutin. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vid våra flyttstädningar använder vi miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka din flyttstädning här.

Textiltvätt Knivsta

Vi kommer hem till dig och tvättar dina soffor, madrasser, sängar eller mattor. Minimidebitering är två timmar. På två timmar beräknar vi att t.ex. hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg vid möbeltvätt/mattvätt kan tillkomma. För att få prisuppgift, vänligen skicka in din intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Knivsta

Gör det enkelt för dig. Låt oss ta hand både städning hemma och klippningen av din gräsmatta och häckar. Vi kan självklart även ta hand om din ogräsbekämpning och plantering. Du bestämmer vad i trädgården du vill ha hjälp med. Minimidebitering är två timmar. Läs om trädgårdshjälp och skicka din offertförfrågan här

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.