Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Knivsta

Din städfirma i Knivsta

Vi städar hem, företag och verksamheter i Knivsta med miljövänliga medel. Vi har goda referenser i och omkring Knivsta- hör gärna av dig för att få reda på mer! Alla våra städtjänster är Svanenmärkta och därmed säkra för dig och för miljön. Och vi håller hög kvalitet: Våra medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas i städteknik och lokalvård. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, kontorsstädning, trappstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Och kringtjänster såsom trädgårdstjänster och textiltvätt (mattvätt och möbeltvätt).

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Knivsta

Är du i tankarna att anlita städhjälp från ett städföretag. Låt våra miljöproffs städa ditt hem. Vi använder miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal. Ni väljer om vi ska städa hemma hos er varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

 

Storstädning Knivsta

Med Städpulsen får du en storstädning med bra kvalitét. Vill du ha en storstädning som går på djupet? Du väljer hur mycket vi ska göra. Beställ storstädning här.

 

Flyttstädning Knivsta

Vill du ha en trygg och bra flyttstädning? Vi är städfirman som har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer vår väl genomarbetade flyttstädningsrutin. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vid våra flyttstädningar använder vi miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Knivsta

Vill du ha skinande rena fönster? Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputs, vilket betyder att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi t.ex. inte fönster i minusgrader. Det tjänar alla på, både du och miljön. Vi har med oss utrustning och material som behövs. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Golvvård Knivsta

Behöver ditt golv behandlas? Vi utför golvvård på olika sorters golv som t.ex. trä, linoleum och olika typer av stengolv. Även om golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma grundrutin. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Låt oss få ditt golv att skina igen!

 

Trädgårdshjälp Knivsta

Gör det enkelt för dig. Låt oss ta hand både städning hemma och klippningen av din gräsmatta och häckar. Vi kan självklart även ta hand om din ogräsbekämpning och plantering. Du bestämmer vad i trädgården du vill ha hjälp med. Minimidebitering är två timmar. Läs om trädgårdshjälp och skicka din offertförfrågan här

 

Textiltvätt Knivsta

Textiltvätt Knivsta Vi kommer hem till dig och tvättar dina soffor, madrasser, sängar eller mattor. Minimidebitering är två timmar. På två timmar beräknar vi att t.ex. hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg vid möbeltvätt/mattvätt kan tillkomma. För att få prisuppgift, vänligen skicka in din intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi