STÄDNING PÅ FÖRETAG

städat kontor med vita soffor, bord och gröna växter

Städning som lyfter verksamheten

En välfungerande städning på företaget skapar trivsel och effektivitet för medarbetare. Att dessutom få städningen utfört helt miljövänligt ger en känsla av trygghet och ansvarstagande. Vi erbjuder städning och service till fastigheter, skolor & verksamheter. Se våra tjänster inom företagsstädning och service nedan.

Vid frågor eller bokningar fyll i formuläret nedan. 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

STÄDTJÄNSTER TILL FÖRETAG

Fastighetsstädning

En väl genomförd städning vårdar inte bara fastigheten utan även ditt varumärke. Att städningen är Svanenmärkt är ytterligare ett plus för ert varumärke. Vi utför bland annat trappstädning, fönsterputsning, borttagning av fläckar på väggar, rengöring av speglar, hiss, lister och strömbrytare. Vi städar även tvättstugor, lokaler och soprum.

 

Kontorsstädning

En välvårdad och välstädad kontorslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla.

 

Storstädning

Storstädning en gång för alla eller återkommande. När vi gör en storstädning, ser vi alltid till att våra välutbildade medarbetare har med sig allt nödvändigt städmaterial. Vi arbetar bara med miljövänliga produkter och metoder. Vår kvalitetssäkring – resultatet av vårt kvalitetssystem, gör att vi kan garantera dig ett skinande resultat.

 

Flyttstädning

Flyttstädning, visningsstädning och byggstädning. Vår flyttstädning är utformad för att vara enkel och smidig för dig och med ett garanterat bra resultat. Vi arbetar med miljövänliga metoder och kunniga medarbetare. Vid en flyttstädning tar vi med allt material som behövs. Vi besiktigar och kvalitetssäkrar direkt på plats, både med er och det företag som ska flytta in.

Skolstädning

Vi bidrar till en god lärmiljö. Vi städar effektivt och miljövänligt. Det minskar spridningen av bakterier och hjälper allergiker hålla sig besvärsfria. En skolstädning från Städpulsen innefattar bland annat dammsugning, fuktmoppning av golv tömning av papperskorgar, torkning av diskbänkar, rengöring av toaletter, handfat, blandare, speglar och kakel.

 

Golvvård och polering

Golv slits med tiden. Med jämna mellanrum behöver gammal polering tas bort och ny läggas på. Vi gör det med miljövänliga metoder. Välvårdade golv är lättare att hålla rena. Dessutom håller de längre då de får ett bättre skydd mot slitage. Vi utför golvvård på olika sorters golv så som trä, linoleum, kork och olika typer av stengolv. När vi har polerat golvet känns det som nytt igen./p>

 

Fönsterputsning

Vill du att din organisation ska se bättre ut? Låt oss putsa dina fönster. Städpulsen putsar fönster på stora och små fastigheter åt alla typer av företag och organisationer. Eftersom vi bara använder miljövänliga produkter, utför vi inte fönsterputsning i minusgrader. Vi har med all nödvändig utrustning.

VILOPULS PÅ JOBBET

Låt miljöproffs sköta städningen

FAQ

Undrar du över något? Läs mer om våra tjänster på respektive tjänstesida. Du kan även läsa mer frågor och svar nedan. Hittar du inte svaret på dina frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss via kundtjänst.

frågetecken

Går det att få RUT-avdrag när det är ett dödsbo?

Ett dödsbo är ej berättigat till att få skattereduktion, så det går ej att få RUT-avdrag när städningen gäller ett dödsbo. Tänk därför på att vara tydlig vid beställning att det gäller ett dösbo, så att vi kan ta bort RUT-avdraget direkt. Priset att betala utan RUT-avdrag för en flyttstädning blir ungefär det dubbla vid städning av ett dödsbo.

Jag har en rabattkod, hur registrerar jag den?

Om du har en rabattkod, uppger du den vid beställning i rutan Övrig information. Priset du ser vid beställning är innan rabatten är dragen. Skulle du ha glömt fylla i rabattkoden vid beställning, kontakta oss snarast så löser vi det.

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Kan man betala med autogiro eller e-faktura?

Du kan välja att betala via autogiro eller e-faktura. E-faktura ansluter du dig till via din internetbank, där du söker upp Städpulsen AB. För att ansluta dig till autogiro, gör du det enklast genom att gå in på din internetbank och söka upp Städpulsen AB. Som betalarnummer anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Har du några frågor eller vill skicka in en pappersblankett istället, är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi