Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Strängnäs

Din städfirma i Strängnäs

Städpulsen är proffs på miljövänlig städning. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för hushåll och företag i Strängnäs. Du kan välja på hemstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Vår höga andel Svanen-märkta tjänster är unik. Våra anställda har kollektivavtal och har vidareutbildningar med fokus på miljö. Våra referenser i Strängnäs är mycket goda både från hushåll och företag – prova oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Strängnäs

Letar du efter städfirmor som kan utföra en bra städningen i ditt hem. Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att bara skonsamma miljövänliga städmedel används. Se pris och boka din hemstädning direkt på vår hemsida. Vi vill gör din vardag enkel, där vi ger dig den städhjälp du behöver.

 

Flyttstädning Strängnäs

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Det är mycket som ska kommas ihåg. Vi vill göra det lättare för dig. Vi tar hand om flyttstädningen. Du får en Svanenmärkt flyttstädning som du kan lita på. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften.

 

Storstädning Strängnäs

Vårstädning eller julstädning. Alla hem behöver då och då en storstädning? Låt en Svanenmärkt städfirma göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Fönsterputsning Strängnäs

Med vår Svanenmärkta fönsterputs får ni skinande rena fönster. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga städmedel. Miljön kommer tacka er. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Trädgårdshjälp Strängnäs

Vi kan sköta din plantering och ogräsbekämpning, klippa din gräsmatta och häckar eller kratta löv. Vad i din trädgård skulle du vilja ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Golvvård Strängnäs

Behöver dina golv en uppfräschning? Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv, sem t.ex. linoleum, sten och trä. Skicka en förfrågan om golvvård, så återkommer vi med prisförslag.

 

Textiltvätt Strängnäs

Har du soffor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser, sängar eller mattor tvättas? Vi kommer till dig och utför jobbet direkt i ditt hem. För mer exakt prisuppgift på mattvätt eller möbeltvätt i Strängnäs, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi