TEXTILTVÄTT

soffa i vardagsrum

Svanenmärkt textiltvätt som värnar om miljön

Städpulsen utför Svanenmärkt textiltvätt åt dig så du får tid över till annat! Våra erfarna miljöproffs får dina textilier riktigt rena utan att skada miljön.

 

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vi frigör tid åt dig och tar hand om din textiltvätt

Har du varken tid eller lust att få bort de där fläckarna du gått och tittat på länge på dina textilier? Kanske har du inte den rätta utrustningen eller produkterna som krävs för att få bort ingrodd smuts eller tuffa fläckar? Vi på Städpulsen erbjuder en svanenmärkt helhetslösning som kundanpassas enligt dina önskemål.

Fläckar och lukter kan vara svåra att få bort från tyger och möbler, speciellt om det suttit länge. En regelbunden tvätt av möbler, mattor och textilier kan även hjälpa till att förebygga lukter och fläckar i framtiden.

För att undvika skador på tyger och möbler är det bra att anlita ett städföretag med rätt kunskap och erfarenhet som tar hand om dina textilier och vet hur man rengör på rätt sätt! Våra miljöhjältar kommer hem till dig och utför din textiltvätt, så att du kan lägga ned tid på det som är viktigt för dig.

Vad ingår?

Utrustning

Vi tar med oss all typ av nödvändig utrustning för att utföra textiltvätt. Vi kan tvätta soffor, sängar, madrasser och mattor. Det kan tillkomma avgift för utkörning/resväg.

Rengöring av textilier och möbler

Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi att hinna tvätta en liten soffa eller två stora mattor, alternativt två sängar eller två madrasser.

För prisuppgifter gällande matt, textil eller möbeltvätt vänligen skicka begäran ovan för det som du vill ha rengjort! 

 

SÅHÄR GÅR DET TILL

1. Begär prisförslag

Först trycker du på knappen ovan och begär pris för textiltvätten. Vi behöver veta vad det är du vill att vi ska tvätta och hur mycket.

3. Vi skickar offert

Vi skickar ett offertförslag med pris, tid, dag samt avtalsvillkor. Vill du hellre att vi ringer upp dig fungerar det också bra!

2. Beskriv vad du vill ha tvättat

Uppge om det är en dubbel- eller enkelsäng, en soffa med antal sittplatser samt lösa kuddar, matta etc. Beskriv också vad det är för typ av material eller tyg.

4. Vi kommer och utför textiltvätten

Vi kommer hem till dig och utför jobbet på avtalad tid. Det kan vara bra att tänka på att vi behöver fria ytor att arbeta på när vi tvättar.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffsen utföra din textiltvätt

Efter textiltvätten

Innan du kan börja använda madrasser och sängar igen behöver de torka under cirka ett dygn. För att påskynda torkningsprocessen kan man behöva vända på madrassen efter några timmar. OBS! Vi kan inte tvätta madrasser eller soffkuddar som har vattenkänsligt material.

När vi är färdiga med jobbet skickar vi en faktura till dig via e-post. Är någon i hushållet berättigad till RUT-avdrag tillämpas ett avdrag på halva arbetskostnaden!

Behöver du hjälp med städningen hemma?

Att hålla sina möbler och textilier rena genom att utföra textiltvätt är minst lika viktigt som övrig städning i hemmet för att motverka allergier och att hålla hemmet hygieniskt och fräscht. 

Det kan vara mycket att tänka på i vardagen, och ibland räcker tiden inte till för att göra allt det där tråkiga som man gärna sparar till senare, som exempelvis att städa hemma. Boka professionell hemstädning utförd av miljöproffs på Städpulsen för att få tid över till sånt som gör dig glad! Se ditt pris och boka här.

FAQ

Vad har ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär SIS-godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har lämnat utdrag ur belastningsregistret och skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är märkta med polisbrickor.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi