TEXTILTVÄTT

gröna textilier

Textiltvätt som inte tär på miljön

Städpulsens miljöproffs vet hur man får textilier riktigt rena – och vi har utrustningen för att göra det på plats.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om textiltvätt

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrasser, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För prisuppgift gällande mattvätt, textiltvätt eller möbeltvätt, vänligen skicka begäran om prisuppgift för det du vill ha rengjort.

Så här går textiltvätt till

Tryck på knappen ovan och begär pris på textiltvätt. Vi behöver veta hur mycket och vad vi skall tvätta. Uppge exempelvis om det är en enkel- eller dubbelsäng, en soffa med lösa kuddar samt antal sittplatser etc. Klargör även vilken typ av material/tyg det rör sig om. Vi skickar ett förslag med pris, tid och avtalsvillkor – eller ringer upp dig om du så önskar.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs tvätta din matta

FAQ

Vad har ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär SIS-godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har lämnat utdrag ur belastningsregistret och skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är märkta med polisbrickor.

frågetecken

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi