STÄDNING HEMMA

person som öppnar upp gardiner och får solsken i ansiktet

STÄDNING HEMMA

Alla älskar väl känslan av ett välstädat hem. Men med våra hektiska liv kan det vara utmanande att hitta tid och energi för att göra det själv.

Här kommer Städpulsens miljöproffs in i bilden. Med vår expertis och engagemang tar vi hand om städningen åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Med våra noggrant utvalda metoder och miljövänliga produkter lämnar vi ditt hem skinande rent och samtidigt tar hänsyn till vår planet. Ge dig själv friheten att leva ditt liv utan bekymmer om städningen – Låt Städpulsens miljöproffs göra jobbet åt dig.

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

PUTS OCH STÄDTJÄNSTER

Hemstädning

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka.

 

Storstädning

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Du väljer när du vill ha storstädningen och kan lägga till extra önskemål. Du får direkt ett beräknat pris och kan därefter välja att beställa tjänsten. Du får en bekräftelse via e-post. I bekräftelsen framgår pris, tider samt villkor för städningen.

 

Fönsterputsning

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Gör ett miljövänligt val, låt Städpulsens miljöproffs putsa dina fönster. Låt solen skina in genom rena fönster.

 

Flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av Svanenmärkt flyttstädning och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna så långt i förväg som möjligt. Rutavdraget drar vi av direkt vid fakturering.

ANDRA rut-tjänster

Textiltvätt

När tvättade du madrassen, soffan och sängen senast? Vi vet hur man får textilier riktigt rena och vi har utrustningen för att göra det direkt på plats. För prisuppgift, vänligen skicka begäran om prisuppgift för det du vill ha rengjort.

 

Trädgårdsarbete

Trädgårdshjälp när orken tryter. Gräsklippning, räfsning, häckbeskärning och ogräsbekämpning. Lej ut det tråkiga trädgårdsarbetet till oss och gör det roliga själv. Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi kan även hjälpa dig att forsla bort ditt trädgårdsavfall. Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

 

Golvvård och polering

Golven i våra hem slits ofta hårt. Välvårdade golv håller längre. Låt Städpulsen vårda dina golv med den omsorg de behöver. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

FAQ

Undrar du över något? Läs mer om våra tjänster på respektive tjänstesida. Du kan även läsa mer frågor och svar nedan. Hittar du inte svaret på dina frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss via kundtjänst.

Går det att få RUT-avdrag när det är ett dödsbo?

Ett dödsbo är ej berättigat till att få skattereduktion, så det går ej att få RUT-avdrag när städningen gäller ett dödsbo. Tänk därför på att vara tydlig vid beställning att det gäller ett dösbo, så att vi kan ta bort RUT-avdraget direkt. Priset att betala utan RUT-avdrag för en flyttstädning blir ungefär det dubbla vid städning av ett dödsbo.

Jag har en rabattkod, hur registrerar jag den?

Om du har en rabattkod, uppger du den vid beställning i rutan Övrig information. Priset du ser vid beställning är innan rabatten är dragen. Skulle du ha glömt fylla i rabattkoden vid beställning, kontakta oss snarast så löser vi det.

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Kan man betala med autogiro eller e-faktura?

Du kan välja att betala via autogiro eller e-faktura. E-faktura ansluter du dig till via din internetbank, där du söker upp Städpulsen AB. För att ansluta dig till autogiro, gör du det enklast genom att gå in på din internetbank och söka upp Städpulsen AB. Som betalarnummer anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Har du några frågor eller vill skicka in en pappersblankett istället, är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi