Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Tumba

Din städfirma i Tumba

Städpulsens unika fördel för dig som kund är vårt fokus på miljövänliga städtjänster. Hem och företag i Tumba hittar hos oss ett brett spektrum av tjänster för inne- och utemiljöer. Städpulsens duktiga medarbetare genomför städningar av bostäder och arbetsplatser. Dessutom utför vi fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. I flertalet fall är våra tjänster Svanenmärkta, ett kvitto på våra höga miljöambitioner. Bra för naturen och bra för människan! Städpulsens samtliga medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas fortlöpande. Vi har goda referenser från flera företag och hushåll i Tumba.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Tumba

Vi städar och tar hand om ditt hem med miljövänligt städmaterial som är skonsam för miljön. Dessutom kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal, samt internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Hur ofta vill ni ha städat? Ni väljer om vi ska städa var 4:e, varannan eller varje vecka. Klicka här för att läsa mer och beställa städning. Självklart gör vi rutavdrag direkt på fakturan.

 

Flyttstädning Tumba

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i Tumbaområdet. Vi följer vår väl genomarbetade flyttstädningsprocess. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka flyttstädning här. Boka gärna i så god tid i förväg som möjligt. Vill du även ha hjälp med visningsstäd, skicka en förfrågan om extra städning så återkommer vi till dig med prisförslag.

 

Storstädning Tumba

De flesta hem behöver en storstädning några gånger om året. Vi ger dig en bra och trygg storstädning? Vår storstädning går på djupet. Läs mer och beställ storstädning här.

 

Fönsterputsning Tumba

Vår Svanenmärkta fönsterputs gör dina fönster skinande rena. Svanenmärkningen innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss det material som behövs för arbetet. Läs mer och boka din fönsterputs här.

 

Trädgårdshjälp Tumba

Låt oss på Städpulsen ta hand om klippning av din gräsmatta och häckar. Vi kan även ta hand om ogräsbekämpning eller plantering. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Vi använder oss av en minsta debitering på två timmar. Läs mer om vår ruttjänst trädgårdshjälp och skicka offertförfrågan

 

Golvvård Tumba

Behöver ditt golv behandlas? Vi utför golvvård på alla olika sorters golv i Tumba, såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv. Alla golv har sina egenskaper och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver oftast särskilda maskiner – som vi har med oss. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

 

Textiltvätt Tumba

Vi gör det enkelt för dig och rengör dina madrasser, soffor, mattor och sängar direkt i ditt hem. Vår minsta debiterbara tid är två timmar. Vi beräknar att på två timmar hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för utkörning/resväg kan eventuellt tillkomma. Är du intresserad av prisuppgift på mattvätt eller möbeltvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

 

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi