Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Tumba

Din städfirma i Tumba

Städpulsens unika fördel för dig som kund är vårt fokus på miljövänliga städtjänster. Hem och företag i Tumba hittar hos oss ett brett spektrum av tjänster för inne- och utemiljöer. Städpulsens duktiga medarbetare genomför städningar av bostäder och arbetsplatser. Dessutom utför vi fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. I flertalet fall är våra tjänster Svanenmärkta, ett kvitto på våra höga miljöambitioner. Bra för naturen och bra för människan! Städpulsens samtliga medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas fortlöpande. Vi har goda referenser från flera företag och hushåll i Tumba.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Tumba

Vi städar och tar hand om ditt hem med miljövänligt städmaterial som är skonsam för miljön. Dessutom kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal, samt internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Hur ofta vill ni ha städat? Ni väljer om vi ska städa var 4:e, varannan eller varje vecka. Klicka här för att läsa mer och beställa städning. Självklart gör vi rutavdrag direkt på fakturan.

Storstädning Tumba

De flesta hem behöver en storstädning några gånger om året. Vi ger dig en bra och trygg storstädning? Vår storstädning går på djupet. Läs mer och beställ storstädning här.

Fönsterputsning Tumba

Vår Svanenmärkta fönsterputs gör dina fönster skinande rena. Svanenmärkningen innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss det material som behövs för arbetet. Läs mer och boka din fönsterputs här.

Golvvård Tumba

Behöver ditt golv behandlas? Vi utför golvvård på alla olika sorters golv i Tumba, såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv. Alla golv har sina egenskaper och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver oftast särskilda maskiner – som vi har med oss. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

Flyttstädning Tumba

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i Tumbaområdet. Vi följer vår väl genomarbetade flyttstädningsprocess. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder miljövänliga Svanenmärkta medel. Boka flyttstädning här. Boka gärna i så god tid i förväg som möjligt. Vill du även ha hjälp med visningsstäd, skicka en förfrågan om extra städning så återkommer vi till dig med prisförslag.

Textiltvätt Tumba

Vi gör det enkelt för dig och rengör dina madrasser, soffor, mattor och sängar direkt i ditt hem. Vår minsta debiterbara tid är två timmar. Vi beräknar att på två timmar hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för utkörning/resväg kan eventuellt tillkomma. Är du intresserad av prisuppgift på mattvätt eller möbeltvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Tumba

Låt oss på Städpulsen ta hand om klippning av din gräsmatta och häckar. Vi kan även ta hand om ogräsbekämpning eller plantering. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Vi använder oss av en minsta debitering på två timmar. Läs mer om vår ruttjänst trädgårdshjälp och skicka offertförfrågan

 

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.