Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Helsingborg

Din städfirma i Helsingborg

Vi levererar hemstädning i Helsingborg med omnejd. Går du i tankarna på att att anlita en städfirma för att hjälpa dig med städningen hemma? Vänd dig då till Helsingborgs miljöproffs! Städpulsen är ett auktoriserat städföretag med Svanenmärkt städning. Du kan bland annat välja mellan städtjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även företag bland annat lokalvård, kontorsstädning och trappstädning.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Helsingborg

Låt en seriös städfirma sköta städningen i ditt hem, med städutrustning som är skonsam för miljön. Vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. På hemsidan kan du även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Helsingborg

Med vår långa erfarenhet av kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat av flyttstädningen. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris direkt på vår hemsida och boka din flyttstädning.

Fönsterputsning Helsingborg

Vi erbjuder dig Svanenmärkt fönsterputsning i Helsingborg och runtom. Vid fönsterputsningen använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

Storstädning Helsingborg

Med jämna mellanrum behöver alla en storstädning hemma. Läs mer om vår tjänst storstädning här och vill du anlita oss som din städfirma till nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

Golvvård Helsingborg

Vi utför golvvård på flera olika sorters golv som t.ex. linoleumgolv, trägolv och olika typer av stengolv i Helsingborgs-trakten. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, är det en liknande process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd behöver läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har med oss till dig. Du behöver stänga av den delen av hemmet vars golv som ska åtgärdas, så sköter vi resten.

Trädgårdshjälp Helsingborg

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för vissa trädgårdstjänster. Låt t.ex. oss sköta din klippning av gräsmattan och häckar, krattning, plantering av blommor och ogräsbekämpningen. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka din förfrågan här.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB
Torget 6
264 32 Klippan

skane@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.