Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Helsingborg

Din städfirma i Helsingborg

Vi levererar hemstädning i Helsingborg med omnejd. Går du i tankarna på att att anlita en städfirma för att hjälpa dig med städningen hemma? Vänd dig då till Helsingborgs miljöproffs! Städpulsen är ett auktoriserat städföretag med Svanenmärkt städning. Du kan bland annat välja mellan städtjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi erbjuder även företag bland annat lokalvård, kontorsstädning och trappstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Helsingborg

Låt en seriös städfirma sköta städningen i ditt hem, med städutrustning som är skonsam för miljön. Vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. På hemsidan kan du även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Flyttstädning Helsingborg

Med vår långa erfarenhet av kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat av flyttstädningen. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris direkt på vår hemsida och boka din flyttstädning.

 

Storstädning Helsingborg

Med jämna mellanrum behöver alla en storstädning hemma. Läs mer om vår tjänst storstädning här och vill du anlita oss som din städfirma till nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Fönsterputsning Helsingborg

Vi erbjuder dig Svanenmärkt fönsterputsning i Helsingborg och runtom. Vid fönsterputsningen använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

 

Trädgårdshjälp Helsingborg

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för vissa trädgårdstjänster. Låt t.ex. oss sköta din klippning av gräsmattan och häckar, krattning, plantering av blommor och ogräsbekämpningen. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka din förfrågan här.

 

Golvvård Helsingborg

Vi utför golvvård på flera olika sorters golv som t.ex. linoleumgolv, trägolv och olika typer av stengolv i Helsingborgs-trakten. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, är det en liknande process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd behöver läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har med oss till dig. Du behöver stänga av den delen av hemmet vars golv som ska åtgärdas, så sköter vi resten.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi