Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Pershagen

Din städfirma i Pershagen

Vi städar miljövänligt åt hem och arbetsplatser i Pershagen. Här på vår hemsida kan du beställa Städpulsens tjänster inom städning, tvätt av textilier på plats och trädgård. Du kan välja på hemstädning, företagsstädning, fönsterputsning, textiltvätt på plats, storstädning, flyttstädning och trädgårdsvård. Många av de tjänster vi erbjuder har fått Svanen-märkningen. Därmed utsätter vi varken, dig, miljön eller oss själva för skadliga ämnen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är vidareutbildade. Vi har goda referenser i Pershagen, kontakta oss gärna för att få veta mer!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Pershagen

Letar du efter en seriös och bra städfirma som ska utföra städningen i ditt hem. Anlita en Svanenmärkt städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för din städhjälp direkt.

Flyttstädning Pershagen

Det är mycket att tänka på vid en flytt. Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi har genomarbetade processer och är ett av få städföretag som är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så lång tid i förväg som möjligt.

Storstädning Pershagen

Behöver ditt hem en storstädning? Låt ett miljövänligt städföretag göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Pershagen

Med vår Svanenmärkta fönsterputs får ni skinande rena fönster. Självklart använder vi bara miljövänliga kemikalier som Svanen godkänt när vi putsar fönster. Det tjänar du på och miljön tackar dig. Se pris och boka fönsterputs här.

Trädgårdshjälp Pershagen

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för lättare trädgårdstjänster. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din plantering och ogräsbekämpning. Låt oss klippa din gräsmatta och häckar. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Golvvård Pershagen

Städpulsen ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv. Begär prisförslag här.

Textiltvätt Pershagen

Behöver din soffa rengöras? Behöver dina madrasser, sängar och mattor tvättas? Vi utför jobbet direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift för möbeltvätt och mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.