Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Pershagen

Din städfirma i Pershagen

Vi städar miljövänligt åt hem och arbetsplatser i Pershagen. Här på vår hemsida kan du beställa Städpulsens tjänster inom städning, tvätt av textilier på plats och trädgård. Du kan välja på hemstädning, företagsstädning, fönsterputsning, textiltvätt på plats, storstädning, flyttstädning och trädgårdsvård. Många av de tjänster vi erbjuder har fått Svanen-märkningen. Därmed utsätter vi varken, dig, miljön eller oss själva för skadliga ämnen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är vidareutbildade. Vi har goda referenser i Pershagen, kontakta oss gärna för att få veta mer!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Pershagen

Letar du efter en seriös och bra städfirma som ska utföra städningen i ditt hem. Anlita en Svanenmärkt städfirma, så vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för din städhjälp direkt.

 

Storstädning Pershagen

Behöver ditt hem en storstädning? Låt ett miljövänligt städföretag göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Pershagen

Det är mycket att tänka på vid en flytt. Låt Städpulsens miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi har genomarbetade processer och är ett av få städföretag som är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Pershagen

Med vår Svanenmärkta fönsterputs får ni skinande rena fönster. Självklart använder vi bara miljövänliga kemikalier som Svanen godkänt när vi putsar fönster. Det tjänar du på och miljön tackar dig. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Golvvård Pershagen

Städpulsen ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv. Begär prisförslag här.

 

Trädgårdshjälp Pershagen

Du vet väl om att du kan få rutavdrag för lättare trädgårdstjänster. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din plantering och ogräsbekämpning. Låt oss klippa din gräsmatta och häckar. Vad vill du ha hjälp med i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Textiltvätt Pershagen

Behöver din soffa rengöras? Behöver dina madrasser, sängar och mattor tvättas? Vi utför jobbet direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift för möbeltvätt och mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi