FLYTTSTÄDNING

flyttkartonger i olika storlekar staplade på varandra.

Flyttstädning, visningsstädning och byggstädning

Vår flyttstädning är utformad för att vara enkel och smidig för dig och med ett garanterat bra resultat. Vi arbetar med miljövänliga metoder och kunniga medarbetare.

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om flyttstädning

Vid en flyttstädning tar vi med allt material som behövs. Vi besiktigar och kvalitetssäkrar direkt på plats, både med er och det företag som ska flytta in. De medarbetare som sköter din flyttstädning har genomgått en särskild utbildning för detta.

 

Tänk på att det under vissa perioder är många företag som flyttar. Boka därför gärna i så god tid som möjligt. Vi försöker alltid att hjälpa till på önskade datum, även när beläggningen är som högst.

Så här går flyttstäd till

Skicka in din offertförfrågan genom att trycka på knappen ovan. Skriv in dina specifika önskemål, adress, storlek på lokalen och när du vill ha arbetet gjort. Vi återkommer då med ett förslag på tid och en uppskattning av totalkostnaden för flyttstädningen. Du godkänner förslaget genom att bekräfta till oss, och vi skickar då en arbetsorder till dig . I den framgår pris, tider och våra villkor.

 

Överlämning av nycklar kan ske på tre sätt. Antingen ser du till att någon släpper in oss när det är dags för jobbet. Eller så lämnar du in nycklarna på något av våra kontor i Sollentuna, Halmstad eller Södertälje innan städningen. Den tredje möjligheten är att vi hämtar nycklarna. Detta debiterar vi reskostnaden för. På samma sätt ser vi givetvis till att dina nycklar kommer tillbaka som de ska.

VILOPULS PÅ JOBBET

Låt miljöproffs utföra flyttstädningen

FAQ

Måste vi ha eget material?

Nej. I priset ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi