Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Malmö

Din städfirma i Malmö

Funderar du på att anlita en städfirma för städningen hemma eller på jobbet? Vi utför miljövänlig hemstädning i Malmö med omnejd. Läs mer om våra städtjänster, se pris direkt på vår hemsida eller kontakta oss om du har frågor. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda, med Svanenmärkt städning. Du kan bland annat välja mellan ruttjänster såsom hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Vi städar även på företag, föreningar och bostadsrättsföreningar där vi utför bland annat lokalvård, kontorsstädning och trappstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Malmö

Anlita alltid en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön. Vi vill vara med och göra din vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Kontorsstädning Malmö

Vi erbjuder företag kontorsstädning och annan företagsstädning i Malmö och dess omnejd. Kontakta oss för en prisförfrågan, så återkommer vi med offert på städningen.

 

Storstädning Malmö

Behöver ditt hem en större städning. Låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för din nästa storstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som golvvård och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster, som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.

 

Flyttstädning Malmö

När man flyttar vill man vara trygg med att städningen blir bra utförd. Låt oss sköta städningen, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, få upp ditt pris direkt på vår hemsida och skicka en bokningsförfrågan för din flyttstäd.

 

Fönsterputsning Malmö

Låt oss ge dig rena fönster. Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ervjuder dig Svanenmärkt fönsterputsning i Malmö med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

 

Regionkontor Skåne

 

Städpulsen AB

Torget 6
264 32 Klippan

 

skane@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi