Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städpulsen: Malmös svar på Renare Hem och Kontor

våra grymma lokalvårdare städar i Malmö

Städpulsen – Din städspecialist i Malmö

Är du på jakt efter en städfirma som kan ta hand om rengöringen i ditt hem eller på din arbetsplats? Vår specialitet är att erbjuda miljövänlig städning i Malmö. Upptäck allt om vår omfattande städservice, få prisuppgifter direkt via vår webbplats, eller tveka inte att kontakta oss med dina frågor. Som ett certifierat städföretag, försäkrar vi din och dina anställdas trygghet genom vår Svanenmärkta städmetod.

 

Vårt utbud av tjänster innefattar ett brett spektrum av rengöringslösningar, däribland grundlig hemstädning, djuprengöring, flyttstädning, och noggrann fönsterputsning. För företag, ideella organisationer och bostadsrättsföreningar erbjuder vi dessutom tjänster som lokalvård, kontorsstädning och trappstädning. Välj den service som bäst matchar dina behov och låt oss skapa en renare och mer välkomnande miljö för dig.

 

 

Hemstädning Malmö

Prioritera alltid en ansvarsfull och professionell städfirma för att hantera rengöringen av ditt boende. Hos oss är miljövänlighet i centrum – vi använder enbart rengöringsprodukter som är skonsamma mot miljön för att bidra till en toxinfri och behaglig vardag för dig. Du har flexibiliteten att välja hur ofta du önskar städservice: veckovis, varannan vecka eller var fjärde vecka, anpassat efter dina behov och schema.

 

Fyll i formuläret högst upp på denna sida för att omedelbart få en prisuppgift och för att beställa hemstädning enkelt online. Du kan även läsa här om mer detaljerad information om vad vår standard hemstädning innebär, utförd av vårt team av miljömedvetna proffs från Städpulsen. För att göra tjänsten ännu mer prisvärd drar vi automatiskt av rutavdraget, vilket halverar arbetskostnaden, direkt på din faktura.

 

Kontorsstädning Malmö

Vi tillhandahåller en omfattande städservice för företag, inklusive kontorsstädning och andra former av företagsstädning i Malmö med omgivningar. Tveka inte att skicka en förfrågan för att få en skräddarsydd offert på just era städbehov. Vi ser fram emot att höra från er och återkommer med en offert så snabbt som möjligt.

 

Storstädning Malmö

Känner du att ditt hem behöver en storstädning. Låt oss sköta storstädningen. Läs mer om vår tjänst här och vill du anlita oss för din nästa storstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgift.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra tjänster som golvvård och trädgårdstjänster. Har du några frågor så är det bara att kontakta oss.

 

Flyttstädning Malmö

När man flyttar vill man vara trygg med att städningen blir bra utförd. Låt oss sköta städningen, så kan du fokusera på att få ordning i din nya bostad. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få ett bra resultat. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, få upp ditt pris direkt på vår hemsida och skicka en bokningsförfrågan för din flyttstäd.

 

Fönsterputsning Malmö

Låt oss ge dig rena fönster. Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi ervjuder dig Svanenmärkt fönsterputsning i Malmö. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen och är skonsamma mot miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen. Kom ihåg att meddela om det är högt och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

våra grymma lokalvårdare städar i Malmö

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi