FÖNSTERPUTS MALMÖ

rena fönster med grön miljö ute

fÖNSTERPUTS MALMÖ

Letar du efter Malmös bästa tjänster inom fönsterputs? Då har du hamnat helt rätt! På Städpulsen erbjuder vi skräddarsydda lösningar för fönsterprojekt av alla storlekar och för alla kunder.

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris direkt och boka din fönsterputs idag!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VARFÖR VÄLJA STÄDPULSEN FÖR FÖNSTERPUTS I MALMÖ?

Städpulsen har under åren växt till att bli ett av de mest populära företagen inom fönsterputs i Malmö. Vi tror att våra framgångar kan motiveras av ett antal olika egenskaper i organisationen. Däribland:

ERFARENHET OCH KOMPETENS 

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom fönsterputs, inte bara i Malmö utan i hela Sverige. Sedan starten har vi försett kunder och fastigheter runt om i staden med skinande rena fönster regelbundet.

 

För att garantera samma höga kvalitet vid alla arbeten får all personal på Städpulsen genomgå samma utbildningar och fortbildningar i vår egen digitala utbildningsplattform. Av samma anledning ser vi dessutom till att alltid använda oss av de senaste materialen och metoderna på fönsterputs-marknaden.

 

FLEXIBILITET OCH ANPASSNING

Kundernas önskemål och behov står alltid i centrum när Städpulsen genomför fönsterputs i Malmö. De allra flesta anlitar oss för schemalagda tjänster men vi erbjuder också putsning vid enstaka tillfällen för de som önskar.

 

Det finns inte några projekt som är för stora eller för små för oss när det gäller fönsterputs i Malmö. Vi åtar oss alla uppdrag som kommer in oavsett omfattning och ser till att hitta en lösning som passar just dina behov.

SVANENMÄRKTA LEVERANSER  

När du väljer Städpulsen för fönsterputs i Malmö gör du ett miljömedvetet val. Vi strävar nämligen alltid efter att leverera tjänster med så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är ett Svanenmärkt företag och vårt team använder sig därför bara av rengöringsmedel som uppfyller Svanens krav.

 

Dessutom strävar vi alltid efter reducerad användning av vatten när vi genomför fönsterputs i Malmö och i övriga landet. Detta tummas aldrig på!

FÖNSTERPUTS FÖR OLIKA KUNDER I MALMÖ 

Städpulsens tjänster inom fönsterputs erbjuds till såväl Malmös privatpersoner som företag och organisationer. Oavsett behov, fastighet och omfattning av projektet erbjuder vi en anpassad lösning som resulterar i renast möjliga fönster.

Läs mer nedan eller kontakta oss för gratis offert på din fönsterputs i Malmö idag! Du når oss via 077533 30 11 eller genom att maila till kundtjanst@stadpulsen.se

Fönsterputs för privatpersoner i Malmö 

Att välputsade fönster höjer upplevelsen av ett hem är säkerligen inte främmande för någon. På Städpulsen är vi experter på just denna typ av regelbundna tjänster. När du som privatperson vänder dig till oss ser vårt team till att säkerställa skinande rena fönster i din lägenhet, ditt radhus eller din villa.

 

Glöm inte att du som privatperson kan nyttja RUT-avdraget när du tar hjälp med professionell fönsterputs! Du kan läsa mer om villkoren på Skatteverkets hemsida eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan.

Fönsterputs för företag i Malmö 

En stor del av vår kundgrupp består av företag och organisationer när det kommer till fönsterputs i Malmö. För verksamheter av alla slag är det viktigt att ge ett professionellt och rent intryck, både mot personal, kunder och samarbetspartners. Rena fönster är en viktig nyckel till just detta. Anlita Städpulsen för att säkerställa att ditt kontor eller dina lokaler är inbjudande för alla som befinner sig där.

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

SÅ FUNGERAR FÖNSTERPUTS I MALMÖ MED STÄDPULSEN

Funderar du på att anlita Städpulsen för fönsterputs i Malmö? Då är du säkert nyfiken på hur vi går till väga:

Se ditt pris eller begär offert 

När du bekräftat din leverans som privatperson är det dags för vårt team schemalägga personer och förbereda fönsterputsen. Som företag gäller detsamma efter att du godkänt offert. Om det står möbler eller föremål längs fönstren behöver dessa tas bort så Städpulsens miljöhjältar kan få fönstren att skina som aldrig förr!

Förberedelse 

Behoven av fönsterputs skiljer sig rejält mellan olika fastigheter i Stockholm. Därför ser vi till att alla uppdrag vi tar oss an formas utefter varje kunds specifika behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget.

Fönsterputs 

Vi är på plats på utsatt datum och tid för att köra igång med din fönsterputs i Malmö. I de fall då du inte är hemma kan nyckeln lämnas till oss på förhand. All utrustning och alla nödvändiga rengöringsmedel tas med av vårt team vid varje tillfälle som fönstren ska putsas. Fönstren rengörs noggrant på både insidan och utsidan.

Efterkontroll och kundnöjdhet

På Städpulsen säkerställer vi alltid att vår fönsterputs i Malmö är till belåtenhet för dig som kund. Om du upplever att dina förväntningar på vårt arbete inte blivit bemötta – eller om du har några frågor och funderingar – är du välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid till att lösa eventuella problem.

 

 

 

 

 

 

HUR OFTA BEHÖVS FÖNSTERPUTS I MALMÖ? 

Behovet av fönsterputs varierar lika mycket i Malmö som i övriga Sverige. Ett vanligt intervall är att anlita Städpulsen för putsning ungefär en gång varje halvår, förslagsvis höst och vår. I vissa fall kan läget på fastigheten göra att behovet av fönsterputs är större. Exempelvis då fastigheten är belägen på ett sätt att den drabbas mer än andra av smuts, avgaser eller väderförhållanden. Man ska också komma ihåg att önskemålen och behoven av rena kan skiljas mellan olika kunder baserat på personlig smak. Vissa föredrar rena fönster oftare än andra, helt enkelt.

STÄDPULSEN: MALMÖS BÄSTA FÖNSTERPUTS 

Vi är glada att du har hittat till Städpulsens sida för fönsterputs i Malmö. Om du har några frågor, funderingar, önskemål eller om du vill boka ett förutsättningslöst samtal om fönsterputs: Kontakta oss redan idag! Vårt team står tillgängliga för konsultation och för att besvara dina frågor. Du kan också boka in ett kostnadsfritt möte där vi besöker din fastighet i Malmö för att se över behovet av fönsterputs. I den lika kostnadsfria offerten som vi sedan skickar framgår alla relevanta detaljer kring arbetet tydligt.

 

Har du funderat färdigt? Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt idag!

Du kan också nå oss via telefon på 0775 33 30 11 eller via mail på kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi