Vilka är vi

Miljöhjältarna

Vi levererar trygg och Svanenmärkt städning i regionerna Stockholm - Uppsala, Södertälje - Mälardalen, Halland - Halmstad och Nordvästra Skåne.

Vi vill vara hjältarna som ger dig den där härliga känslan av ett rent hem eller företag när du öppnar dörren. Vi vill också att du ska känna att du gjort en god insats för miljön och samtidigt varit med och skapat möjligheten till ett bra jobb för våra medarbetare.  Helt enkelt en bra känsla som håller i sig länge!

Svanenmärkt städföretag i regionerna Stockholm - Uppsala, Södertälje - Mälardalen, Halland - Halmstad och Skåne - Klippan.
VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL!

Vad innebär det för städningen?

Viktiga årtal i
StädpulsenS historia

1991

Städpulsen startar sin städverksamhet till privata hem och mindre företag.

2007

RUT-avdraget infördes, vilket medförde att vi fick mer och mer kunder inom privata hem.

2010

Vi blev Svanen certifierade och erbjuder Svanen certifierad städning, golvvård och fönsterputsning.

2015

Lansering av vår hemsidan där kunderna kan få pris på städabonnemang direkt via hemsidan.
 
Städpulsen-appen skapas, som gör det lättare för kunderna att ha kontroll över utförd städning, fakturor och ha kontakt med kundtjänst.

2016

Städpulsen blir en del av PIMA-gruppen och får förstärkning i stödfunktioner och ledning.

2018

Lanseras Städpulsens nya hemsida där kunder får pris och ges möjlighet att kunna beställa de flesta tjänsterna direkt från hemsidan.
 
Lanseras Städpulsen i Halland och Nordvästra Skåne med lokalkontor i Halmstad, samt Södra Storstockholm/Mälardalen och Södermanland med huvudkontor i Södertälje.

2019

Städpulsen öppnar upp lokalkontor i Klippan i Skåne.
 
Vi inför Reco, där kunder kan bedöma och betygsätta våra tjänster.
 
Kundinloggning direkt på hemsidan lanseras, där kunder kan se planerade och utförda städtillfällen, samt fakturor.
 
E-faktura till internetbank erbjuds till alla kunder.

Socialt
engagemang

Vi på Städpulsen jobbar inte bara med att göra rent och fint på ett miljövänligt sätt utan vi verkar också för ett bättre samhälle. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på sin arbetsplats eftersom vi vet att det ger nöjdare kunder.  Vi tycker att det är självklart att våra medarbetare skall ha kollektivavtal och försäkringar. Dessutom så har de möjlighet till friskvårdsbidrag, vi anordnar julfest men även spontana firanden. Men det vi är stoltast över är att vi på Städpulsen hjälper människor som kommer till Sverige att kunna få ett bra sammanhang och en värdig livssituation med rättvis lön och framtids tro. Och ett stort tack vill vi ge till alla våra kunder som möjliggör detta. 

Förutom att vi månar mycket om vår personal så stödjer vi aktivt Kvinnojouren i Sollentuna som gör en mycket god insats för utsatta kvinnor i samhället.

Vi har också valt att stödja hemlösa barn. Vi arbetar dessutom aktivt för att förbättra företagares villkor.

Vilopuls Hemma och på jobbet

Låt miljöproffs göra jobbet

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.