Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Hägersten

Din städfirma i Hägersten

Om du bor eller driver verksamhet i Hägersten finns ett stort utbud av städbolag att välja mellan. Väljer du Städpulsen får du en auktoriserad, miljömärkt städfirma med duktiga, dedikerade medarbetare. Det är unikt bra. Vi har arbetat på hem och företag i Hägersten länge och har goda vitsord. Vi är certifierade av Almega serviceföretagen och har alla papper och policys på plats. Våra medarbetare har genomgått vidareutbildningar i miljövänlig städteknik och har specialutbildats för de tjänster de utför. Alla våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: det minskar risken för dig. Och förbättrar chansen för naturen. Vårt erbjudande omfattar hem- och företagsstädningar och fönsterputsning, samt flyttstädning och storstädning. Vi kommer också ut och tvättar textilier på plats. Och erbjuder trädgårdsvård. Vi på Städpulsen är miljöproffs: Testa oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Hägersten

Vi vårdar och städar ditt hem effektivt med städmaterial som är skonsamt för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal, vilket innebär en garant för dig som kund att personalen får avtalad lön och pensionsavsättning. De är dessutom internutbildade i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

 

Storstädning Hägersten

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. När det är dags är det skönt att få städhjälp. Läs om vad som ingår i storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Hägersten

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd gärna så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Hägersten

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Detta medför att vi inte putsar fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs till fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs, få pris och boka här.

 

Golvvård Hägersten

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Återkom till oss med information om vad du har för golv, så behandlar vi golvet.

 

Trädgårdshjälp Hägersten

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar eller krattning och ogräsbekämpning. Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Hägersten

Vi erbjuder boende i Hägersten mattvätt och möbeltvätt. Vi tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Självklart har vi med oss de maskiner som behövs. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi