Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Åkers Styckebruk

Din städfirma i Åkers Styckebruk

Du som bor eller driver verksamhet i Åkersstyckebruk kan använda Städpulsens miljövänliga städtjänster. Vi erbjuder företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård – och motsvarande tjänster för privatpersoners hem. Dessutom trädgårdshjälp, textiltvätt och flyttstädning. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Vi har kollektivavtal och ser till att vidareutbilda våra medarbetare med fokus på miljö. Våra referenser i Åkerstyckebruk är goda!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Åkers Styckebruk

Letar du efter städfirman som kan utföra en bra städningen i ditt hem. Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att bara skonsamma miljövänliga städmedel används. Se pris och boka din hemstädning direkt.

Flyttstädning Åker

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Det är mycket som ni ska komma ihåg. Vi vill göra det lättare för dig och ta hand om flyttstädningen. Du får en Svanenmärkt flyttstädning som du kan lita på. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen och ett problem mindre för dig. Se pris och boka din flyttstädning här.

Storstädning Åkersstyckebruk

Vårstädning eller julstädning. Alla hem behöver med jämna mellanrum en storstädning? Låt en städfirma som bryr sig om miljön göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Åkers Styckebruk

Genom att anlita oss får ni både Svanenmärkt fönsterputs och skinande rena fönster. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga städmedel när vi ska putsa fönster. Självklart har vi även kollektivavtal för våra anställda. Se pris och boka fönsterputs här.

Trädgårdshjälp Åkers styckebruk

Låt oss ta hand om din trädgård. Vi kan sköta plantering, ogräsbekämpning, klippa gräsmattor och häckar eller kratta löv. Vad i din trädgård skulle du vilja ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Golvvård Åkers Styckebruk

Var det länge sedan era golv fick en uppfräschning. Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv, sem t.ex. linoleum, sten och trä. Skicka en förfrågan om golvvård, så återkommer vi med prisförslag.

Textiltvätt Åkers Styckebruk

Har du soffor eller mattor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser och sängar tvättas? Vi kommer till dig och utför jobbet direkt i ditt hem. För prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt. Vi utför möbeltvätt och mattvätt bland annat i Åkers Styckebruk med omnejd.

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.