Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Åkers Styckebruk

Din städfirma i Åkers Styckebruk

Du som bor eller driver verksamhet i Åkersstyckebruk kan använda Städpulsens miljövänliga städtjänster. Vi erbjuder företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, golvvård – och motsvarande tjänster för privatpersoners hem. Dessutom trädgårdshjälp, textiltvätt och flyttstädning. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen. Vi har kollektivavtal och ser till att vidareutbilda våra medarbetare med fokus på miljö. Våra referenser i Åkerstyckebruk är goda!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Åkers Styckebruk

Letar du efter städfirman som kan utföra en bra städningen i ditt hem. Genom att anlita oss får du en Svanenmärkt städfirma och vet att bara skonsamma miljövänliga städmedel används. Se pris och boka din hemstädning direkt.

 

Flyttstädning Åkers Styckebruk

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Det är mycket som ni ska komma ihåg. Vi vill göra det lättare för dig och ta hand om flyttstädningen. Du får en Svanenmärkt flyttstädning som du kan lita på. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen och ett problem mindre för dig. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Storstädning Åkers Styckebruk

Vårstädning eller julstädning. Alla hem behöver med jämna mellanrum en storstädning? Låt en städfirma som bryr sig om miljön göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Fönsterputsning Åkers Styckebruk

Genom att anlita oss får ni både Svanenmärkt fönsterputs och skinande rena fönster. Svanenmärkningen ger er en trygghet i att vi bara använder miljövänliga städmedel när vi ska putsa fönster. Självklart har vi även kollektivavtal för våra anställda. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Trädgårdshjälp Åkers Styckebruk

Låt oss ta hand om din trädgård. Vi kan sköta plantering, ogräsbekämpning, klippa gräsmattor och häckar eller kratta löv. Vad i din trädgård skulle du vilja ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

 

Golvvård Åkers Styckebruk

Var det länge sedan era golv fick en uppfräschning. Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv, sem t.ex. linoleum, sten och trä. Skicka en förfrågan om golvvård, så återkommer vi med prisförslag.

 

Textiltvätt Åkers Styckebruk

Har du soffor eller mattor som behöver rengöras? Behöver dina madrasser och sängar tvättas? Vi kommer till dig och utför jobbet direkt i ditt hem. För prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt. Vi utför möbeltvätt och mattvätt bland annat i Åkers Styckebruk med omnejd.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi