Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Halmstad

Din städfirma i Halmstad

Om du funderar på att leja bort hemstädningen, vänd dig till Halmstads miljöproffs! Städpulsen är ett certifierat servicebolag med städtjänster miljömärkta med Svanen: Två kvitton på vår höga kvalitet. Vill du ha fler kvitton, finns alla våra nöjda kunder i Halmstad som gärna berättar. Vi tror på att god personalvård ger god lokalvård: Våra kunniga medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas för att vara experter inom städteknik och miljö och har motivationen att göra sitt bästa på jobbet. Du kan välja mellan hushållsnära tjänster såsom hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning, men även företagsstädning, trappstädning och annan lokalvård för företag.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning halmstad

Vi är städfirman som städar och vårdar ditt hem med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer hur ofta vi ska städa. Få pris direkt och beställ hemstädning i Halmstad här. På sidan kan du även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs på Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Halmstad

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går riktigt på djupet. Läs mer om storstädning här och vill du anlita oss som din städfirma till nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan.

 

Flyttstädning Halmstad

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i Halmstad med omnejd och följer vår väl genomarbetade flyttstädprocess. Vi är städfirman i Halmstad som garanterar dig att hela bostaden blir flyttstädad på ett sätt som håller hög kvalitet. Vi använder miljövänliga medel, för att minimera risken att framkalla framtida allergier. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris och boka din flyttstädning direkt på vår hemsida. Vi vill göra din flytt enklare.

 

Fönsterputsning Halmstad

Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputs i Halmstad. Vid fönsterputsningen använder vi inte kemikalier som är farliga för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsning. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

 

Golvvård Halmstad

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv i hela Halmstad med omnejd. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, är det samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten.

 

Trädgårdshjälp Halmstad

Du vet väl om att du numera kan få rutavdrag för vissa trädgårdstjänster. Låt oss på Städpulsen Halmstad sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Halmstad

Hur mycket kvalster finns det i sängen? När rengjorde du vardagsrumsmattan senast? Anlita oss för det, ett seriöst och Svanenmärkt städföretag som självklart har kollaktivavtal för de anställda. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina mattor, soffor, madrasser och sängar hemma hos dig. Minsta debiterbara tid vid möbeltvätt är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi