FÖNSTERPUTS HALMSTAD

rena fönster med grön miljö ute

Svanenmärkt fönsterputs i Halmstad på dina villkor!

Ta hjälp av Städpulsens miljöproffs i Halmstad som utför Svanenmärkt fönsterputsning hemma hos dig, och frigör tid till det just du vill göra!

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris direkt och boka din fönsterputs idag!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VARFÖR VÄLJA STÄDPULSEN för FÖNSTERPUTS I halmstad?

Städpulsen har under åren växt till att bli ett av de mest populära företagen inom fönsterputs i Halmstad. Vi tror att våra framgångar kan motiveras av en rad olika egenskaper som vi har i vår organisation. 

ERFARENHET OCH KOMPETENS 

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom fönsterputs, inte bara i Halmstad utan i hela Sverige. Sedan uppstart har vi försett fastigheter och våra kunder med fönsterputs som lämnar ett skinande rent resultat!

 

För att garantera samma höga kvalitet hela tiden, så får all personal på Städpulsen genomgå samma utbildningar och fortbildningar i vår egen digitala utbildningsplattform. Av samma anledning ser vi dessutom till att alltid använda oss av de senaste materialen och teknikerna på fönsterputs-marknaden.

FLEXIBILITET OCH ANPASSNING

Våra kunders önskemål och behov kommer alltid först när Städpulsen genomför fönsterputs i Halmstad. De allra flesta anlitar oss för schemalagda tjänster, men vi erbjuder självklart också fönsterputsning vid enstaka tillfällen för de som önskar!

 

Inga jobb är för stora eller för små för oss på Städpulsen när det kommer till fönsterputs i Halmstad! Vi tar oss an alla uppdrag som kommer in, oavsett omfattning, och ser alltid till att hitta en lösning som passar just dina behov.

SVANENMÄRKTA LEVERANSER  

När du väljer Städpulsen för fönsterputs i Halmstad gör du ett bra val för miljön. Vi strävar nämligen alltid efter att leverera tjänster med så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är ett Svanenmärkt företag och vårt team använder sig därför bara av rengöringsmedel som uppfyller Svanens krav. Vi använder inga skadliga kemikalier och därför utför vi inte fönsterputs i minusgrader.

 

Dessutom strävar vi alltid efter reducerad användning av vatten när vi genomför fönsterputs i Halmstad och i övriga landet.

lokalvårdare från Städpulsen och familj i köket

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

 

Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta fönsterputsningen

 

 

 

Fönsterputs i halmstad som gynnar dig och miljön

Det är ingen hemlighet att vi påverkas mycket av vår omgivning, och vi blir fyllda med glädje av att vistas i miljöer som känns ljusa och städade. Hur rena dina fönster är hemma bidrar förstås till detta också. Därför behövs det med jämna mellanrum en fönsterputs, för att ditt leende ska skina lika mycket som solen genom dina fönster!

Räcker tiden inte till att putsa alla dina fönster hemma? Många upplever nämligen att de redan har problem att få ihop sin vardag som det är. Vid såna tillfällen kan det vara bra att anlita Städpulsens miljöproffs i Halmstad, vi vet hur man gör fönster riktigt rena!

Allt för många fönster i Halmstad är smutsiga och får inte den kärlek de förtjänar. Fönstren som putsas och tvättas på fel sätt, så att det knappt märks att man utfört en fönsterputs. På Städpulsen tycker vi att alla fönster förtjänar mer kärlek och omhändertagande. Vi anser att fönsterputs = städkonst! 

Fönsterputs för privatpersoner i Halmstad

Välputsade fönster höjer upplevelsen av ett hem och bidrar till ett ljusare intryck. Städpulsens miljöproffs är experter på regelbundna tjänster inom fönsterputs. När du som privatperson vänder dig till oss ser vårt team alltid till att säkerställa skinande rena fönster i din lägenhet, ditt radhus eller i din villa.

 

Är du en privatperson som bor i Halmstad? Då kan du nyttja RUT-avdraget när du får hjälp med vår professionella fönsterputs. Du kan läsa mer om villkoren på Skatteverkets hemsida, eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan.

Fönsterputs för företag i Halmstad

En stor del av våra kunder i Halmstad består av företag och organisationer. Det är viktigt att ge ett professionellt och rent intryck, både mot personal, kunder och samarbetspartners, oavsett vilken verksamhet man bedriver. Rena och fina fönster är en bidragande faktor detta. Anlita Städpulsen för fönsterputs och säkerställ att ditt kontor eller dina lokaler är inbjudande för alla som befinner sig där!

 

Boka fönsterputs för din verksamhet i Halmstad redan idag, boka här.

SÅ FUNGERAR FÖNSTERPUTS I Halmstad MED STÄDPULSEN

Känner du för att anlita Städpulsen för fönsterputs i Halmstad? Såhär ser processen ut:

Steg för steg - vägen till skinande fönster

Se ditt pris eller begär offert

När du fått ditt pris, och bekräftat din leverans som privatperson, är det dags för vårt team att schemalägga vår utbildade personal och förbereda inför fönsterputsen. Som företag gäller detsamma efter att du godkänt vår offert.

Förberedelse 

Om det står möbler eller föremål längs fönstren behöver dessa tas bort så att Städpulsens miljöhjältar kan få fönstren att skina som aldrig förr! Vill du hellre att vi gör detta också? Det fixar vi! Meddela oss innan så att vi kan avsätta mer tid till detta. Ta fram fönsternycklar om dessa finns. Vi kan även hjälpa till med att torka av mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, meddela om detta i god tid innan vi besöker dig.

 

Behoven av fönsterputs kan skilja sig mellan olika fastigheter i Halmstad. Därför ser vi alltid till att alla uppdrag vi tar oss an utformas efter varje kunds behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget.

Fönsterputsen utförs

Vi är på plats på utsatt tid och datum i Halmstad för att utföra vår Svanenmärkta fönsterputs. I de fall du inte är hemma kan nyckeln självklart lämnas till oss på förhand! All utrustning och alla nödvändiga rengöringsmedel tas med av våra miljöproffs vid varje tillfälle som fönstren ska putsas. Fönstren rengörs noggrant på både insidan och utsidan!

Efterkontroll och kundnöjdhet

På Städpulsen säkerställer vi alltid att du som kund är nöjd med vår fönsterputs som utförts i Halmstad. Om du upplever att dina förväntningar av vårt arbete inte blivit bemötta – eller om du har några frågor och funderingar – är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid till att lösa eventuella problem!

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Behovet av fönsterputs varierar lika mycket i Halmstad som i övriga Sverige. Ett vanligt intervall är att anlita Städpulsen för putsning ungefär en gång varje halvår, exempelvis varje vår och höst. I vissa fall kan läget på fastigheten göra att behovet av fönsterputs är större. Exempelvis då fastigheten är belägen på ett sätt att den drabbas mer än andra av smuts, avgaser eller väderförhållanden. Man ska också komma ihåg att önskemålen och behoven av rena fönster kan skiljas mellan olika kunder baserat på personlig smak. Vissa föredrar rena fönster oftare än andra, helt enkelt!

STÄDPULSEN: HALMSTADS BÄSTA FÖNSTERPUTS

Tveka aldrig att höra av dig till vår kundtjänst om det är något du undrar över! Kontakta oss redan idag för att få mer information om pris samt valmöjligheter gällande våra tjänster. Vårt team är tillgängliga för konsultation och besvarar alltid dina eventuella frågor. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Du kan också boka in ett kostnadsfritt möte där vi besöker din fastighet i Halmstad för att se över behovet av hur ofta det behövs en fönsterputs!

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt idag!

Du kan också nå oss via telefon på 0775 33 30 11 eller via mail på kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi