Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Ängelholm

Din städfirma i Ängelholm

Städpulsen erbjuder miljömärkt städning åt hushåll och organisationer i Ängelholm. Vi har städtjänster miljömärkta med Svanen. Våra anställda omfattas av kollektivavtal och får löpande vidareutbildningar för att vara experter på städtekniker och de övriga tjänster de jobbar med. Att vi håller hög kvalitet intygas av våra referenser i Ängelholm med omnejd. Välj företagsstädning eller hemstädning, och fönsterputsning, storstädning, flyttstädning, textiltvätt och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Ängelholm

Vet du vad du ska leta efter när du väljer städbolag? Vi gör det enklare för dig. Vi är både auktoriserade av Almega och Svanenmärkta. Genom att anlita oss får ni en miljövänlig städning hemma som är skonsam för både er och miljön. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer hur ofta vi ska städa hemma hos er. Var fjärde, varannan eller varje vecka. Se pris för städhjälp och boka direkt på hemsidan.

Fönsterputsning Ängelholm

Vad kostar det att anlita ett seriöst städföretag att putsa dina fönster? På vår hemsida kan du se pris på vår Svanenmärkta fönsterputs och boka direkt. Vi använder bara miljömärkta kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar både du och städpersonalen på.

Storstädning Ängelholm

Alla hem behöver någon gång om året en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning eller sommarrensning. Kärt barn har många namn. Läs mer om storstädning och beställ här. Vi utför miljövänlig storstädning i Ängelholm med omnejd.

Flyttstädning Ängelholm

Vi levererar i Ängelholm med omnejd en miljövänlig Svanenmärkt flyttstäd, där vi följer våra genomarbetade städrutiner. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara miljövänliga medel som vi fått godkända av Svanen. Låt våra miljöproffs ta hand om städningen vid din nästa flytt. Se pris och boka flyttstädning här.

Trädgårdshjälp Ängelholm

Vad skulle du göra om du fick lite extra tid över? Skulle du luta dig tillbaka och njuta av en bra bok? Eller kanske göra en utflykt med nära och kära? Låt oss på Städpulsen ta hand om din trädgård, så kan du under tiden njuta lite extra. Vi sköter klippningen av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan till oss.

Textiltvätt Ängelholm

Vet du hur man rengör en säng? Fråga oss, så hjälper vi dig. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar hemma hos dig. Pris för mattvätt och möbeltvätt får du genom att skicka en intresseanmälan om textiltvätt till oss, så återkommer vi med vad det skulle kosta.

Golvvård Ängelholm

Hur ofta ska ett linoleumgolv behandlas? Vi vårdar alla sorters golv, som t.ex. sten-, linoleum- och trägolv. Kontakta oss om du har frågor om golvvård. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB
Torget 6
264 32 Klippan

skane@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.