Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Ängelholm

Din städfirma i Ängelholm

Städpulsen erbjuder miljömärkt städning åt hushåll och organisationer i Ängelholm. Vi har städtjänster miljömärkta med Svanen. Våra anställda omfattas av kollektivavtal och får löpande vidareutbildningar för att vara experter på städtekniker och de övriga tjänster de jobbar med. Att vi håller hög kvalitet intygas av våra referenser i Ängelholm med omnejd. Välj företagsstädning eller hemstädning, och fönsterputsning, storstädning, flyttstädning, textiltvätt och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Ängelholm

Vet du vad du ska leta efter när du väljer städbolag? Vi gör det enklare för dig. Vi är både auktoriserade av Almega och Svanenmärkta. Genom att anlita oss får ni en miljövänlig städning hemma som är skonsam för både er och miljön. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer hur ofta vi ska städa hemma hos er. Var fjärde, varannan eller varje vecka. Se pris för städhjälp och boka direkt på hemsidan.

 

Flyttstädning Ängelholm

Vi levererar i Ängelholm med omnejd en miljövänlig Svanenmärkt flyttstäd, där vi följer våra genomarbetade städrutiner. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara miljövänliga medel som vi fått godkända av Svanen. Låt våra miljöproffs ta hand om städningen vid din nästa flytt. Se pris och boka flyttstädning här.

 

Storstädning Ängelholm

Alla hem behöver någon gång om året en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning eller sommarrensning. Kärt barn har många namn. Läs mer om storstädning och beställ här. Vi utför miljövänlig storstädning i Ängelholm med omnejd.

 

Fönsterputsning Ängelholm

Vad kostar det att anlita ett seriöst städföretag att putsa dina fönster? På vår hemsida kan du se pris på vår Svanenmärkta fönsterputs och boka direkt. Vi använder bara miljömärkta kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar både du och städpersonalen på.

 

Trädgårdshjälp Ängelholm

Vad skulle du göra om du fick lite extra tid över? Skulle du luta dig tillbaka och njuta av en bra bok? Eller kanske göra en utflykt med nära och kära? Låt oss på Städpulsen ta hand om din trädgård, så kan du under tiden njuta lite extra. Vi sköter klippningen av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan till oss.

 

Golvvård Ängelholm

Hur ofta ska ett linoleumgolv behandlas? Vi vårdar alla sorters golv, som t.ex. sten-, linoleum- och trägolv. Kontakta oss om du har frågor om golvvård. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Textiltvätt Ängelholm

Vet du hur man rengör en säng? Fråga oss, så hjälper vi dig. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar hemma hos dig. Pris för mattvätt och möbeltvätt får du genom att skicka en intresseanmälan om textiltvätt till oss, så återkommer vi med vad det skulle kosta.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi