Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Falkenberg

Din städfirma i Falkenberg

Letar du efter ett städbolag så vänd dig till oss miljöproffs i Falkenberg! Städpulsen är certifierat som servicebolag av Almega och våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: Dessutom kan du få goda referenser från våra nöjda kunder i Falkenberg. Att vi kan hålla en hög kvalitet beror, förutom ordning och reda, först och främst på att vi har duktiga medarbetare som har fått adekvata vidareutbildningar inom städteknik och miljö. Självklart har de kollektivavtal. Städpulsen erbjuder städning åt privatpersoner och företag, storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsning, samt textiltvättar och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Falkenberg

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska hjälpa er med städningen varje, varannan eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Du får även upp vad städhjälpen skulle kosta för dig i Falkenberg.

 

Storstädning Falkenberg

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Beställ din storstädning från en seriös och miljövänlig städfirma.

 

Flyttstädning Falkenberg

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Självklart använder vi miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka flyttstädningen här och se pris för din flyttstäd direkt. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna städning så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Falkenberg

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material och utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret, så får du upp priset för din fönsterputs direkt på skärmen.

 

Golvvård Falkenberg

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

 

Trädgårdshjälp Falkenberg

Låt oss på Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Falkenberg

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift om möbeltvätt och mattvätt, vänligen skicka offertförfrågan om textiltvätt här.

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi