FLYTTSTÄDNING FALKENBERG

Ett hem som är nerpackat i kartonger

FLYTTSTÄDNING i falkenberg

Upptäck en fräschare flyttupplevelse med Städpulsens Svanenmärkta flyttstädning i Falkenberg. Med våra expertteam av miljöproffs och auktoriserade leveranser blir din flytt enklare än någonsin. Låt oss ta hand om städningen så kan du lägga all din energi på att skapa ditt nya hem!

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städpulsen sköter din flyttstädning i Falkenberg

flyttstädning i FALKENBERG

Städpulsen

Städpulsen har lång erfarenhet av flyttstädning i Falkenberg. Vårt välutbildade team håller sig ständigt uppdaterat för att leverera bästa möjliga service enligt våra höga standarder. Vi är stolta över vår personal och deras förmåga att leverera utmärkta resultat vid varje uppdrag.

Kunderna 

Kundnöjdhet är vårt främsta fokus på Städpulsen. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna genom att lyssna på våra kunders behov och önskemål. Genom god kommunikation och skräddarsydda lösningar anpassade till varje uppdrag, säkerställer vi att varje kund får en personlig och tillfredsställande upplevelse med vår flyttstädning i Falkenberg.

Priserna 

På Städpulsen är konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet våra kärnvärden när det gäller flyttstädning i Falkenberg. Vi förstår att flyttar kan vara kostsamma, så vi erbjuder effektiv städning till rimliga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Vårt mål är att du som kund får valuta för pengarna och att våra tjänster uppfyller alla dina krav och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

VAD INNEHÅLLER STÄDPULSENS FLYTTSTÄDNING?

 

 

Städpulsens flyttstädning i Falkenberg täcker alla viktiga aspekter för en grundlig rengöring av ditt hem. Det inkluderar rengöring av ytor, dammsugning och rengöring av golv, väggar och tak, samt fönsterrengöring både invändigt och utvändigt. Vi lägger extra fokus på kök och badrum, där vi rengör skåp, vitvaror och alla ytor för att säkerställa en skinande ren finish. Med vårt kompetenta team och effektiva tekniker kan du lita på att din flyttstädning utförs med noggrannhet och omsorg.

 

 

 

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Du som kund kan enkelt nyttja ditt RUT-avdrag vid flyttstädning av Städpulsen. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Falkenberg tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi