FLYTTSTÄD

flicka och pojke som tittar ner i en flyttkartong

FLYTTSTÄD 

Städpulsen är din pålitliga partner för en problemfri flytt med vår prisvärda, effektiva och Svanenmärkta flyttstäd av högsta kvalitet.

Med vår erfarenhet och dedikation till miljön garanterar vi en smidig övergång till ditt nya hem eller kontor, samtidigt som vi säkerställer att varje yta blir skinande ren och fri från smuts. Välj Städpulsen för en professionell städning som ger dig lugn och trygghet under hela flytten.

Svanenmärkta

Fyll i formuläret för att boka direkt här nedan!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Så fungerar FLYTTSTÄD FRÅN STÄDPULSEN 

På Städpulsen sätter vi alltid våra kunders behov i första hand, och vi strävar efter att göra processen att beställa flyttstäd så enkel och smidig som möjligt. Med vår okomplicerade offert- och bokningsprocess behöver du inte känna dig förvirrad eller osäker. Vi guidar dig genom tydliga steg från första kontakt till genomförd städning, så att du kan känna dig trygg och informerad hela vägen. Hos oss kan du lita på att varje detalj är noggrant planerad och att varje yta blir noggrant kvalitetssäkrad för att uppfylla dina förväntningar.

STEG 1: FYLL I FORMULÄR ELLER BEGÄR OFFERT 

Fyll i information om ytorna det gäller direkt vi vårt kontaktaformulär här på hemsidan för att få en tydlig offert på arbetet. Vi ber om väsentlig bostadsinformation så som storlek och eventuella särskilda önskemål. Informationen ligger sedan till grund för kostnadsförslaget som är gratis oavsett om du väljer flyttstäd från Städpulsen eller ej.

STEG 2: VÄLJ DATUM OCH TID  

När du fått ditt pris direkt via formuläret är nästa steg att välja datum och tid för när flyttstädet ska genomföras. Vi anpassar oss efter er flytt och ser till att vara flexibla på ett sätt som underlättar för dig som kund och de tidsramar du förhåller dig till.

STEG 3: FÖRBERED BOSTADEN 

Innan Städpulsens miljöproffs kan utföra flyttstädet är det viktigt att du ser till att bostaden är fri från möbler och andra tillhörigheter. Om situationen kräver att vissa föremål eller möbler är kvar i bostaden behöver de vara skyddade och placerade så att de inte hindrar oss från att genomföra jobbet.

STEG 4: FLYTTSTÄDET UTFÖRS

Nu kommer våra miljöhjältar hem till dig och levererar en Svanenmärkt flyttstäd. 

 

Efter att vi genomfört din flyttstäd får du som kund gå igenom och godkänna arbetet. Vid eventuella synpunkter eller funderingar står vi redo att räta ut frågetecken och åtgärda det.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

VAD INGÅR I FLYTTSTÄD? 

När du vänder dig till Städpulsen för denna tjänst genomför vi en grundlig Svanenmärkt rengöring av hela bostaden. Vårt miljöproffs ser till att städa varenda vrå så att den nya ägaren eller hyresgästen får flytta in i en skinande ren miljö utan att du behöver lyfta ett finger.

I vårt flyttstäd ingår:

Kök

Köket är utan tvekan en av de delar av en bostad som kräver mest städkärlek vid flyttstäd. Här städar vi skåp och lådor, både invändigt och utvändigt, och säkerställer att inga matrester eller smuts finns kvar. Vi rengör spisen och ugnen noggrant, inklusive plattor, luckor och ugnsgaller. Bänkskivor torkas av och desinficeras, och fläkt och filter rengörs för att avlägsna smuts och fett. Vi rengör och desinficerar också diskbänk, kran och eventuell diskmaskin noggrant för att säkerställa maximal hygien i köket.

 

Badrum

I badrummet rengörs kakel och fogar för avlägsnande av såväl smuts som eventuellt mögel. Vi putsar speglar och glasrutor, rengör och avkalkar handfat, toalett, dusch och badkar grundligt. Golvbrunnar och ventiler rengörs också grundligt för att vi ska kunna förebygga dålig lukt och säkerställa god ventilation i badrummet.

Fönster

Vid flyttstäd från Städpulsen putsas alla fönster, fönsterkarmar och fönsterbrädor i bostaden. Både insidan och utsidan av fönstren putsas noggrant. Detta är ett av de viktigaste momenten för att ge hemmet ett ljust och inbjudande intryck och därför tummar vi aldrig på kvaliteten när det gäller fönsterrengöring.

Golv och lister

Vi dammsuger och våttorkar naturligtvis alla golv i bostaden vi flyttstäd. Detsamma gäller även lister och dörrkarmar i hela hemmet, vilka torkas av för att bli fria från damm, smuts och avlagringar. Inga hörn och svåråtkomliga områden i bostaden glöms bort.

Balkong och uteplats

Har bostaden en balkong eller uteplats? Välj till detta så ser vi till att flyttstädet inkluderar sopning och rengöring av dessa ytor. Vi avlägsnar såväl smuts och skräp som löv för att ge nya ägare/hyresgäster en fin och ren utomhusmiljö.

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

VARFÖR ska man ANLITA PROFESSIONELL FLYTTSTÄD? 

Låt oss tala lite mer om hur flyttstäd kan gynna dig och din flytt. Man ska komma ihåg att en flytt ofta är en utmanande process med många moment att hålla reda på. Genom att anlita Städpulsen får du hjälp med en central och annars krävande del av flyttprocessen, och ges möjlighet att fokusera på andra uppgifter. Anledningarna till att överlåta flyttstäd till en professionell firma är flera:

Experterna gör jobbet

Städpulsen miljöproffs har lång erfarenhet av att utföra den här typen av tjänster. All personal utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform inom de senaste trenderna och besitter stor kunskap om vilka tekniker samt metoder som är bäst för diverse material och ytor. Vi använder oss alltid av de bästa Svanenmärkta städmetoderna och -materialen för att säkerställa en grundlig rengöring av hemmet när vi genomför flyttstäd.

Tidsbesparing och minskad stress

När du står inför en flytt är säkerligen städning av den gamla bostaden ett av de moment du är minst exalterad över. Det tar helt enkelt tid och kraft som du hellre hade lagt på att komma i ordning i den nya bostaden. Städpulsen hjälper dig att frigöra tid och minska stressen genom att ta hand om flyttstäd åt dig. Tack vare våra miljöproffs kan du lägga tid och energi på att packa, transportera dina tillhörigheter och planera ditt nya hem!

Kvalitetsgaranti

Vi på Städpulsen erbjuder alltid kvalitetsgaranti på vårt flyttstäd. Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete å åtgärdar vi eventuella brister utan extra kostnad. Vår strävan är alltid att överträffa våra kunders förväntningar och vi arbetar ständigt med att förbättra, utveckla samt förbättra våra tjänster.

ATT VARA KUND HOS STÄDPULSEN

Vårt fokus är dina behov och önskemål som kund, och denna princip tummar vi aldrig på. Städpulsen är ett professionellt företag som strävar efter att kunna erbjuda högkvalitativ, pålitlig och personlig service till alla kunder som anlitar oss för flyttstäd och andra tjänster.

 

Här listar vi några av anledningarna som gjort Städpulsen till många människors förstaval:

Lång erfarenhet av flyttstäd

Som verksamma inom branschen i över 30 år har vi en lång och gedigen erfarenhet vid flyttstädningstjänster. Expertisen och erfarenheten gör att vi kan erbjuda professionell, effektiv och prisvärd service som ger kunderna den kvalitet de förväntar sig och förtjänar.

Personligt bemötande 

Vi värdesätter våra kunder och deras unika behov av flyttstäd. Målet med vår verksamhet är att erbjuda personlig service där vi lyssnar på kundernas specifika önskemål och anpassar tjänsterna därefter. För att generera förtroende och respekt mellan oss som leverantör och våra kunder så är relationsskapande centralt.

Flexiblitet och anpassning

Städpulsen erbjuder stor flexibilitet när det gäller bokning och genomförande av flyttstädning. Kunder som vänder sig till oss kan räkna med att vi anpassar oss efter deras behov och schema, och inte tvärtom. Detta gör att vi kan garantera en smidig process från första kontakt till genomfört och kvalitetssäkrat flyttstäd.

Svanenmärkt flyttstäd 

Högkvalitativ städning behöver inte ske på bekostnad av klimatet. På Städpulsen bryr vi oss om miljön och därför är alla våra rengöringsprodukter samt metoder Svanenmärkta för att minska vår egen samt kundernas miljöpåverkan. Vi är stolta över att kunna erbjuda flyttstäd som är skonsamt mot såväl människor som miljö, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten.

Begär gratis offert på flyttstäd idag!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

 

Vi erbjuder flyttstädning över hela Sverige!

Flyttstädning, Flyttstädning Stockholm, Flyttstädning Göteborg, Flyttstädning Malmö

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi