Städning Sundbyberg

Vi städar i Sundbyberg

Städpulsens miljöcertifierade hem- och företagstjänster används av många boende, företag och verksamheter i Spånga. Vill du ha referenser så kontakta oss! Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Vi håller miljöfanan högt och har därför fått våra städtjänster miljöcertifierade. För dig innebär det en giftfri miljö. Till högsta städkvalitet. Våra duktiga medarbetare är vidareutbildade inom sin tjänsteområden. Kollektivavtal för dem innebär kontinuitet för dig. Vi vet att om vi vårdar vår personal så vårdar de din lokal.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Sundbyberg

Våra miljöproffs städar och vårdar ditt hem. Genom att välja oss för din städning är du skonsam mot miljön. Vi använder bara miljövänlig städutrustning som är godkänd av Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer hur ofta vi ska städa, varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Se pris och boka här.

Storstädning Sundbyberg

Vad vill du ha storstädat? Kanske har du själv gjort en rensning hemma och behöver hjälp med att snygga till. Läs mer om storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Sundbyberg

Få dina fönster skinande rena, med vår miljömärkta fönsterputs. Vi använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Våra barn och barnbarn kommer tacka oss. Vi har med oss all material och utrustning som behövs. Läs mer och boka din fönsterputs här.

Golvvård Sundbyberg

Behöver ni fräsha upp ert golv. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma rutiner. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish.

Flyttstädning Sundbyberg

Anlita Städpulsen, så vet du att du får en miljövänlig flyttstädning som följer vår väl genomarbetad städprocess. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara medel som är godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här.

Textiltvätt Sundbyberg

Vi gör rent dina soffor, sängar, madrasser, och mattor. Jobbet utförs direkt i ditt hem. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Trädgårdshjälp Sundbyberg

Vi håller din gräsmatta vältrimmad, häcken välklippt och rabatten rensad från ogräs. Anlita oss att ta hand om din trädgård. Du väljer vad du vill ha hjälp med. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städbolag i Stockholm kan vara en djungel. Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanen-märkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig, bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi hela stor-Stockholm ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster för exv. tvätt av stora textilier samt trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss!

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom städning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt arbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta ännu mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss!