Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Sundbyberg

Din städfirma i Sunbyberg

Städpulsens miljöcertifierade hem- och företagstjänster används av många boende, företag och verksamheter i Sundbyberg. Vill du ha referenser så kontakta oss! Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Vi håller miljöfanan högt och har därför fått våra städtjänster miljöcertifierade. För dig innebär det en giftfri miljö. Till högsta städkvalitet. Våra duktiga medarbetare är vidareutbildade inom sin tjänsteområden. Kollektivavtal för dem innebär kontinuitet för dig. Vi vet att om vi vårdar vår personal så vårdar de din lokal.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Sundbyberg

Våra miljöproffs städar och vårdar ditt hem. Genom att välja oss för din städning är du skonsam mot miljön. När vi utför hemstädning använder vi bara miljövänlig städutrustning som är godkänd av Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer hur ofta vi ska städa, varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Se pris efter rutavdrag och boka hemstädning här.

 

Storstädning Sundbyberg

Vad vill du ha storstädat? Kanske har du själv gjort en rensning hemma och behöver hjälp med att snygga till. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Sundbyberg

Anlita Städpulsen, så vet du att du får en miljövänlig flyttstädning som följer vår väl genomarbetad städprocess. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vid flyttstäd använder vi bara medel som är godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Sundbyberg

Få dina fönster skinande rena, med vår miljömärkta fönsterputs. Vi använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Våra barn och barnbarn kommer tacka oss. Vi har med oss all material och utrustning som behövs för att putsa era fönster. Läs mer och boka din fönsterputs här.

 

Golvvård Sundbyberg

Behöver ni fräsha upp ert golv. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma rutiner. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish.

 

Trädgårdshjälp Sundbyberg

Vi håller din gräsmatta vältrimmad, häcken välklippt och rabatten rensad från ogräs. Du vet väl om att enklare trädgårdsjobb numera ingår som ruttjänst. Anlita oss att ta hand om din trädgård och få rutavdrag direkt på din faktura. Du väljer vad du vill ha hjälp med. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Textiltvätt Sundbyberg

Vi gör rent dina soffor, sängar, madrasser, och mattor. Jobbet utförs direkt i ditt hem. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift på möbeltvätt eller mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi