FASTIGHETSSTÄDNING

en persons fötter som tar sig upp för en trappa

Fastighetsvård som lyfter företaget

En väl genomförd städning vårdar inte bara fastigheten utan även ditt varumärke. Att städningen är Svanenmärkt är ytterligare ett plus för ert varumärke.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om Fastighetsstädning

I vår tjänst fastighetsstädning utför vi:

  • Trappstädning
  • Fönsterputsning
  • Fuktmoppning och eventuell sopning
  • Dammtorkning av räcken
  • Borttagning av fläckar på väggar
  • Rengöring av speglar, hiss, lister och strömbrytare
  • Tvättstugor
  • Städning av lokaler och soprum
  • Rapportering/sondering
  • Mattor och tvättning av mattor

Alla uppdrag planeras utifrån dina specifika önskemål och genomförs med kvalitetsuppföljning. Vi arbetar uteslutande med miljövänliga produkter.

Så här går fastighetsstädning till

Tryck på knappen ovan för att göra en offertförfrågan Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er, på samma veckodag och klockslag vid varje tillfälle. Driftsmöten och kvalitetsuppföljning ingår.

 

Städmetoder

Vi städar med svepmetoden, vilket innebär att vi använder textilmoppar som byts ut på varje våningsplan eller vid behov. Mopparna är fuktiga, men inte blöta. De tvättas och impregneras före varje städning, vilket gör att hygienen blir avsevärt bättre och att förbrukningen av vatten och kemikalier minimeras.

 

Periodiskt underhåll

Vid första städningstillfället krävs vanligtvis en storstädning i trappuppgångar och tvättstugor. Vi utför storstädning vid behov. Vi ser också till att upprätta en underhållsplan för putsning av fönster, storstädning och golvvård.

 

Utbildade medarbetare

För att vi skall kunna garantera ett fläckfritt arbete där kvalitet och miljö är ledord, får våra medarbetare genomgå en grundlig utbildning inriktad på just fastighetsstädning.

VILOPULS PÅ JOBBET

Låt miljöproffs sköta fastighetsstädningen

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Vilken städmetod använder ni?

Vi städar med svepmetoden, vilket innebär att vi använder textilmoppar som byts ut på varje våningsplan eller vid behov. Mopparna är fuktiga, men inte blöta. De tvättas och impregneras före varje städning, vilket gör att hygienen blir avsevärt bättre samt att förbrukningen av vatten och kemikalier minimeras.

Får man samma person vid varje tillfälle?

Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er. Vid händelse av tex sjukdom eller semester skickar vi en vikarie istället.

Vad händer efter kundbesöket hos oss som företag?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

Hur blir vi kund som företag?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på era fastigheter och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi