TRAPPSTÄDNING

Anställda på företag går upp för en trappa

Städpulsen vi erbjuder Professionell trappstädning 

Letar ert företag, bostadsrättsförening, eller flerbostadshus efter en bra lösning för trappstädning och rengöring av andra gemensamma utrymmen?

Vår trappstädningtjänst erbjuder inte bara effektiv och grundlig trappstädning, vi går ett steg längre genom att erbjuda Svanenmärkt städning som säkerställer dom högsta miljöstandarderna.

 

Vi förstår hur viktigt det är att skapa en välkomnande, trygg och trivsam atmosfär för alla besökare. Genom att välja oss får ni en skräddarsydd tjänst som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar, medan vi samtidigt bidrar till en hållbar framtid. Låt Städpulsen förvandla era gemensamma utrymme.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Professionell trappstädning utförd av personal med rätt kunskap

 

I miljöer som flerbostadshus, trappuppgångar och företagslokaler är det lätt att smuts och damm samlas. Att kontinuerligt sköta om entréer och trapphus är avgörande för att skapa ett positivt första intryck för alla som bor, arbetar eller besöker dessa platser. Att investera i en professionell och tillförlitlig städtjänst för just trappstädning innebär mer än bara renhet. Det handlar om att ha rätt kunskap och expertis för att bibehålla en välkomnande atmosfär, samtidigt som man förebygger onödigt slitage. Ett sådant proaktivt tillvägagångssätt inte bara förhöjer trivseln utan bidrar även till att förlänga lokalernas livslängd och värde. Genom att välja en kvalificerad städtjänst får ni en partner som förstår vikten av detaljer och som är engagerad i att upprätthålla era utrymmens skönhet och funktion över tid.

Vi på Städpulsen glada att kunna erbjuda trappstädning över hela Sverige

VARFÖR VÄLJA TRAPPSTÄDNING UTFÖRD AV STÄDPULSEN?

1. Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls. Varje trappstädning planeras utifrån era premisser och ni bestämmer hur ofta ni har behovet av vår städning. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje är vi snabba på att återkoppla och åtgärda eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt.

2. Noga utförd trappstädning

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare som är kunniga inom området. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

Städpulsen sköter er trappstädning

Svanenmärkt städning utfört av miljöproffs

HUR GÅR EN TRAPPSTÄDNING TILL?

Vid första städtillfället är det vanligt att man behöver göra en storstädning. Detta utförs vid behov. Ambitionen är alltid att samma medarbetare utför städningen hos er, på samma veckodag samt klockslag.

Vi utför även alltid kvalitetskontroller och driftsmöten för att se till att allt är korrekt städat samt enligt avtal, och för att det ska kännas tryggt för er. Från offert till leverans så ser det ut följande:

Steg 1:

Om ni är intresserade av att tillämpa trappstädning så fyller ni i formuläret ovan så kontaktar vi er och skickar en första offert.

Steg 2:

En av våra säljare kommer ut och gör ett platsbesök för att få en bra bild av era behov och ytan som ska städas. Vi anpassar och tar fram en offert som bemöter era önskemål och behov.

Steg 3:

När ni är nöjda och har accepterat offerten startar trappstädningen enligt överenskommelse!

vi skapar trivsamma miljöer

Trappstädning som bemöter era behov

VAD INGÅR I EN TRAPPSTÄDNING?

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi