TRAPPSTÄDNING

Ett nystädat Trapphus

trappstädning i Pulserande  STOCKHOLM 

Trappstädning för trapphus i hela Stockholm, låt Städpulsen hjälpa er med trappstädningen, vi får era trappor att skina. För rena och härliga gemensamma utrymmen!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Svanenmärkt trappstädning i stockholm

I Stockholms livliga flerbostadshus, historiska trappuppgångar och dynamiska företagsmiljöer, samlas stadsdamm och vardagssmuts snabbt. Att noggrant vårda entréer och trapphus i huvudstaden är inte bara en fråga om renhet – det är en hyllning till den skönhet och kvalitet som präglar stadens arkitektur. Det skapar ett varmt och inbjudande första intryck för stockholmarna och stadens besökare. Därför är det avgörande att välja en pålitlig och professionell städtjänst specialiserad på trappstädning i Stockholm, en tjänst som förstår vikten av detaljer och lokalernas unika karaktär. Med rätt kunskap och omsorg bidrar de till att höja trivseln, bevara stadens charm och förlänga dina fastigheters livslängd – en ovärderlig investering i Stockholm, en stad känd för sin skönhet och sitt kulturarv.

VÄLj TRAPPSTÄDNING i Stockholm UTFÖRD AV STÄDPULSEN

Hos Städpulsen i Stockholm, prioriterar vi er tillfredsställelse genom att skräddarsy vår trappstädningstjänst efter just era behov och önskemål. Vi förstår vikten av flexibilitet, och därför låter vi er bestämma städfrekvensen för att säkerställa att våra tjänster passar perfekt in i er vardag. Vår responsivitet vid eventuellt missnöje är omedelbar, och vi är alltid redo att snabbt korrigera fel för att upprätthålla högsta möjliga servicekvalitet.

Städpulsen står ut med sitt engagemang för både medarbetarnas välmående och miljön.

 

Med kollektivavtal och försäkrade medarbetare som regelbundet utbildas och vidareutbildas genom vår digitala utbildningsplattform, säkerställer vi att vårt team alltid ligger i framkant med den senaste kunskapen inom effektiv och miljövänlig trappstädning. Vi är stolta över att använda endast Svanenmärkta produkter, vilket speglar vår omsorg om både er arbetsmiljö och vår planet.

 

Med Städpulsen får ni inte bara en tjänst, utan ett partnerskap där tydliga instruktioner och avtal bildar grunden för en transparent och pålitlig service. Vi är dedikerade till att leverera ett skinande, fläckfritt resultat som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar, allt medan vi bidrar till en grönare och renare Stockholm.

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare som är kunniga inom trappstädning i Stockholm. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

Vi erbjuder trappstädning över hela Sverige 

HUR GÅR EN TRAPPSTÄDNING TILL?

Vid första städtillfället är det vanligt att man behöver göra en storstädning. Detta utförs vid behov. Ambitionen är alltid att samma medarbetare utför städningen hos er, på samma veckodag samt klockslag.

Vi utför även alltid kvalitetskontroller och driftsmöten för att se till att allt är korrekt städat samt enligt avtal, och för att det ska kännas tryggt för er. Från offert till leverans så ser det ut följande:

Steg 1:

Om ni är intresserade av att tillämpa trappstädning i Stockholm så fyller ni i formuläret ovan så kontaktar vi er och skickar en första offert.

Steg 2:

En av våra säljare kommer ut och gör ett platsbesök för att få en bra bild av era behov och ytan som ska städas. Vi anpassar och tar fram en offert som bemöter era önskemål och behov.

Steg 3:

När ni är nöjda och har accepterat offerten startar trappstädningen enligt överenskommelse!

vi skapar trivsamma miljöer

Trappstädning i Stockholm som ger skinande resultat 

VAD INGÅR I EN TRAPPSTÄDNING i stockholm?

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi