TRAPPSTÄDNING

En nystädad trappa

Miljövänlig Trappstädning i Göteborg – Renhet med Omtanke

Behöver ert företag, BRF eller hus en hjälpande hand med trappstädningen i Göteborg? Med vårt Svanenmärkta arbete lovar vi att överträffa era förväntningar och skapa en välkomnande och trygg miljö för alla.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vi städar dina Trappor i Göteborg 

Varje steg i era trappor berättar en historia om omsorg och välkomnande. Vi tror på att skapa rena, ljusa utrymmen som lyfter varje besöks första intryck. Vår passion är att med expertis i trappstädning bidra till en trivsam atmosfär och långvarig skönhet i ert flerbostadshus eller företagsmiljö. Låt oss ge era utrymmen det liv och den omsorg de förtjänar

För att boka trappstädning snabbt och enkelt fyll i formuläret ovan! 

TRAPPSTÄDNING i göteborg - Enklare blir det inte 

1. Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls. Varje trappstädning planeras utifrån era premisser och ni bestämmer hur ofta ni har behovet av att vi ska komma och utföra städning hos er. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje är vi snabba på att återkoppla och åtgärda eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt.

2. Noga utförd trappstädning

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare som är kunniga inom trappstädning i Göteborg. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

Städpulsen sköter er trappstädning

Svanenmärkt städning utfört av miljöproffs i Göteborg

vi skapar trivsamma miljöer

Trappstädning i Göteborg som möter era behov

Vad som ingår i vår trappstädning 

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi