TRAPPSTÄDNING

Anställda på företag går upp för en trappa

trappstädning

Lund

Är ditt företag, BRF eller flerbostadshus i behov av en trappstädning i Lund? Vi utför Svanenmärkt trappstädning som skapar trygga och trivsamma miljöer över era förväntningar!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Professionell trappstädning i lund utförd av personal med rätt kunskap

I flerbostadshus, trappuppgångar och företagsmiljöer blir det ofta smutsigt. Genom att regelbundet underhålla entreér och trapphus ges ett bra första intryck till de som vistas i eller besöker lokalerna. Därför kan det vara bra att anlita en pålitlig och professionell städtjänst för trappstädning i Lund med kunskapen som behövs för att upprätthålla trivseln och samtidigt motverka slitage, vilket i sin tur gör att livslängden ökar.

Se ditt pris och boka ovan!

VARFÖR VÄLJA TRAPPSTÄDNING i lund UTFÖRD AV STÄDPULSEN?

1. Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls. Varje trappstädning planeras utifrån era premisser och ni bestämmer hur ofta ni har behovet av vår städning. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje så är vi snabba på att återkoppla och vi åtgärdar alltid eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt!

2. Noga utförd trappstädning

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare i Lund som är kunniga inom området. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet, för att vi ska kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter. Vi värnar om både miljön och er!

Städpulsen sköter er trappstädning

Svanenmärkt trappstädning i Lund utfört av miljöproffs

HUR GÅR EN TRAPPSTÄDNING I LUND TILL?

Vid första städtillfället är det vanligt att man behöver göra en storstädning. Detta utförs vid behov. Ambitionen är alltid att samma medarbetare utför städningen hos er, på samma veckodag samt klockslag.

Vi utför även alltid kvalitetskontroller och driftsmöten för att se till att allt är korrekt städat samt enligt avtal, och för att det alltid ska kännas tryggt för er. Från offert till leverans så ser det ut på följande sätt:

Steg 1:

Om ni är intresserade av att tillämpa trappstädning i Lund så fyller ni i formuläret ovan, så kontaktar vi er och skickar en första offert.

Steg 2:

En av våra säljare kommer ut till er i Lund och gör ett platsbesök för att få en bra bild av era behov och ytan som ska städas. Vi anpassar oss efter era önskemål och skickar ut en första offert.

Steg 3:

När ni är nöjda och har accepterat offerten startar trappstädningen enligt överenskommelse!

vi skapar trivsamma miljöer

Trappstädning som bemöter era behov

VAD INGÅR I EN TRAPPSTÄDNING i lund?

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi