Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Hässelby

Din städfirma i Hässelby

Städpulsen jobbar med miljövänlig städning för hem och företag - och en rad tilläggstjänster. Vi har goda referenser på flera ställen i Hässelby. Vi är auktoriserade av Almega serviceföretagen, en garanti för ordning och reda. Vårt djupa miljöengagemang har lett till att vi har fått våra städtjänster miljömärkta med Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Vi erbjuder hemstädning och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi har också trädgårdstjänster och textiltvättar sängar, mattor och soffor på plats. Om du letar efter en städfirma i Hässelby med bra referenser: Testa oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Hässelby

Vi städar och tar hand om ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa var fjärde, varannan eller varje vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Du får dessutom upp pris för hemstädningen direkt på hemsidan.

 

Storstädning Hässelby

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Vad vill du ha städat? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Hässelby

Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar garanterar vi att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. De flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Hässelby

Vår fönsterputsning är märkt med Svanen. Det innebär att vi använder Svanenmärkta medel. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs vid en fönsterputs. Låt Städpulsens miljöproffs tvätta dina fönster. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Pris för fönsterputsningen får du direkt på hemsidan.

 

Golvvård Hässelby

Trots att alla golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma steg som ska gås igenom. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi tar med oss. Du stänger av den delen av hemmet vars golv som ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, olika typer av stengolv och trä.

 

Trädgårdshjälp Hässelby

Vill du ta det lugnt i hängmattan? Låt oss sköta trädgårdsjobbet som tex krattning, plantering, ogräsbekämpning eller din klippning av gräsmattor och häckar! Minsta debitering är två timmar. Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Hässelby

Vi har med oss alla nödvändiga maskiner, för mattvätt respektive möbeltvätt, och ser till att tvätta dina soffor, madrasser, sängar och mattor direkt hos dig. Minsta debiteringsbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta en liten soffa eller två stora mattor, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi