Städning Hässelby

Vi städar i Hässelby

Städpulsen jobbar med miljövänlig städning för hem och företag - och en rad tilläggstjänster Vi har goda referenser på flera ställen i Hässelby. Vi är auktoriserade av Almega serviceföretagen, en garanti för ordning och reda. Vårt djupa miljöengagemang har lätt till att vi har fått våra städtjänster miljömärkta med Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och är utbildade i miljövänlig städteknik. Vi erbjuder hemstädning och företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi har också trädgårdstjänster och textiltvättar sängar, mattor och soffor på plats. Om du letar efter en städfirma i Hässelby med bra referenser: Testa oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Hässelby

Vi städar och tar hand om ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv – eller kanske till och med bättre. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa var fjärde, varannan eller varje vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

Storstädning Hässelby

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Vad vill du ha städat? Läs mer om storstädning och beställ här.

Flyttstädning Hässelby

Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar garanterar vi att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. De flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna så långt i förväg som möjligt.

Fönsterputsning Hässelby

Vår fönsterputsning är märkt med Svanen. Det innebär att vi inte använder väljer Svanenmärkta medel. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Hässelby

Trots att alla golv är olika och kräver sin egen behandling, så är det samma steg som ska gås igenom. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi tar med oss. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, olika typer av stengolv och trä.

Trädgårdshjälp Hässelby

Vill du ta det lugnt i hängmattan? Låt oss sköta krattning, plantering, ogräsbekämpning eller din klippning av gräsmattor och häckar! Minsta debitering är två timmar. Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Hässelby

Vi har med oss alla nödvändiga maskiner och ser till att tvätta dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt hos dig. Minsta debiteringsbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta en liten soffa eller två stora mattor, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städbolag i Stockholm kan vara en djungel. Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanen-märkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig, bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi hela stor-Stockholm ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster för exv. tvätt av stora textilier samt trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss!

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom städning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt arbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta ännu mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss!