Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Upplands Väsby

Din städfirma i Upplands Väsby

Vi på Städpulsen städar miljövänligt åt hem, företag och verksamheter i Upplands Väsby. Våra städtjänster är Svanenmärkta. Det innebär att vi har kvitto på att vi städar på ett sätt och med material som inte är skadliga för dig eller för miljön. Samtidigt håller vi högsta kvalitet genom våra välutbildade medarbetare som löpande genomgår fortbildning. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Och kringtjänster såsom trädgårdstjänster och textiltvätt. Kollektivavtal samt ordning och reda är en självklarhet för oss – vi är ett av Almega certifierat serviceföretag.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Fönsterputsning Upplands Väsby

Vår miljömärkta fönsterputs får dina fönster skinande rena. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Våra barn kommer tacka oss. Vi har med oss all material och utrustning som behövs vid fönsterputsningen. Läs mer, se pris och boka din fönsterputs direkt på hemsidan.

Hemstädning Upplandsväsby

Våra miljöproffs städar och tar hand om ditt hem. Genom att välja oss gör du ett skonsamt val för miljön. Vid hemstädning använder våra medarbetare nämligen bara miljövänligt städmaterial som är godkända av Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och vi utbildar dem internt i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer hur ofta vi ska städa ert hem. Se pris och boka hemstädning direkt.

Storstädning Upplands Väsby

En storstädning med jämna mellanrum behöver alla hem. Vi ser till att den görs med miljövänliga rengöringsmedel, för din och naturens skull. Läs mer om storstädning och beställ ruttjänsten här.

Flyttstädning Upplands Väsby

Anlita oss på Städpulsen, så vet ni att ni får en miljövänlig flyttstädning som följer Svanens miljökrav. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder bara medel som är godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här.

Golvvård Upplands Väsby

Med jämna mellanrum behöver golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish.

Textiltvätt Upplands Väsby

Vi gör dina soffor, sängar, madrasser, och mattor rena. Möbeltvätten/mattvätten utförs i ditt hem. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Trädgårdshjälp Upplands Väsby

Låt din städfirma ta hand om din trädgård och få rutavdrag på arbetet. Låt Städpulsens miljöproffs hålla dina gräsmattor vältrimmade, häckar välklippta och rabatterna rensade från ogräs. Städpulsen kan ta hand om både städning och din trädgård. Vad vill du att vi gör? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.