Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Upplands Väsby

Din städfirma i Upplands Väsby

Vi på Städpulsen städar miljövänligt åt hem, företag och verksamheter i Upplands Väsby. Våra städtjänster är Svanenmärkta. Det innebär att vi har kvitto på att vi städar på ett sätt och med material som inte är skadliga för dig eller för miljön. Samtidigt håller vi högsta kvalitet genom våra välutbildade medarbetare som löpande genomgår fortbildning. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Och kringtjänster såsom trädgårdstjänster och textiltvätt. Kollektivavtal samt ordning och reda är en självklarhet för oss – vi är ett av Almega certifierat städföretag. 

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Upplands Väsby

Våra miljöproffs städar och tar hand om ditt hem. Genom att välja oss gör du ett skonsamt val för miljön. Vid hemstädning använder våra medarbetare nämligen bara miljövänligt städmaterial som är godkända av Svanen. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och vi utbildar dem internt i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer hur ofta vi ska städa ert hem. Se pris och boka hemstädning direkt.

 

Storstädning Upplands Väsby

En storstädning med jämna mellanrum behöver alla hem. Vi ser till att den görs med miljövänliga rengöringsmedel, för din och naturens skull. Läs mer om storstädning och beställ ruttjänsten här.

 

Flyttstädning Upplands Väsby

Anlita oss på Städpulsen, så vet ni att ni får en miljövänlig flyttstädning som följer Svanens miljökrav. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder bara medel som är godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Upplands Väsby

Vår miljömärkta fönsterputs får dina fönster skinande rena. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Våra barn kommer tacka oss. Vi har med oss all material och utrustning som behövs vid fönsterputsningen. Läs mer, se pris och boka din fönsterputs direkt på hemsidan.

 

Golvvård Upplands Väsby

Med jämna mellanrum behöver golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish.

 

Trädgårdshjälp Upplands Väsby

Låt din städfirma ta hand om din trädgård och få rutavdrag på arbetet. Låt Städpulsens miljöproffs hålla dina gräsmattor vältrimmade, häckar välklippta och rabatterna rensade från ogräs. Städpulsen kan ta hand om både städning och din trädgård. Vad vill du att vi gör? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Textiltvätt Upplands Väsby

Vi gör dina soffor, sängar, madrasser, och mattor rena. Möbeltvätten/mattvätten utförs i ditt hem. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi