Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Skummeslövsstrand

Din städfirma i Skummeslövsstrand

Städpulsen utför professionell hemstädning åt privatpersoner och sköter städningen för företag i Skummeslövsstrand. Våra olika städtjänster är Svanen-märkta – den i särklass bästa miljömärkningen på området –Vi har duktiga medarbetare med relevanta vidareutbildningar och självklart kollektivavtal. Att vi håller hög kvalitet kan du få bekräftat av våra referenser hos våra många kunder i Skummeslövstrand med omnejd. Välj mellan företagsstädning och hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Samt våra tjänster inom textiltvätt och trädgård.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Skummeslövsstrand

Du har bestämt dig för att anlita någon för städning hemma. Att välja städfirma kan ofta vara rena djungeln. Vi gör det enklare för dig. Med oss får ni en miljövänlig Svanenmärkt hemstädning som är skonsam för dig och miljön. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa var fjärde, varannan eller varje vecka. Se pris här och boka direkt.

Storstädning Skummeslövstrand

Vårstädning, julstädning, höstrensning. Kärt barn har många namn. De flesta hem behöver en riktigt storstädning ett par gånger per år. Vår Svanenmärkta storstädning går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

Flyttstädning Skummeslövsstrand

Med vår långa erfarenhet av flyttstädning kan ni vara säkra på att få ett städresultat som både utflyttare och inflyttare är nöjda med. Vi levererar miljövänlig flyttstäd med rutavdrag och följer vår genomarbetade städrutin. Vi ger den som flyttar in en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning i Skummeslövstrand här.

Fönsterputsning Skummeslövsstrand

Vad kostar en fönsterputsning efter rut-avdrag? Vi ger dig pris för vår Svanenmärkta fönsterputs direkt på hemsidan. När vi putsar fönster använder vi bara miljömärkta kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, du, städpersonal och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen.

Golvvård Skummeslövsstrand

När behandlade du ditt golv senast? Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Även om golv kan ha olika egenskaper och kräva sin egna behandling, så är det samma process som ska genomföras. Gamla beläggningar ska tas bort och nytt skydd ska läggas på. Detta kräver speciella maskiner, som vi har med oss hem till dig.Läs mer om vår tjänst golvvård här.

Trädgårdshjälp Skummeslövsstrand

Luta dig tillbaka och njut av en bok. Spendera lite extra tid med familjen. Ta en tur till stranden. Du väljer vad du vill göra medan vi sköter klippning av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor eller ogräsbekämpning i rabatter. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här. Dessutom har du rätt till rut avdrag för de flesta trädgårdstjänster.

Textiltvätt Skummeslövsstrand

När rengjorde du din soffa senast? Vet du hur ofta man ska rengöra sin madrass? Är det kanske dags att tvätta din matta? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Halland

Städpulsen AB
Gjutaregatan 12
302 62 Halmstad

076-398 09 17
halmstad@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.