Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Skummeslövsstrand

Din städfirma i Skummeslövsstrand

Städpulsen utför professionell hemstädning åt privatpersoner och sköter städningen för företag i Skummeslövsstrand. Våra olika städtjänster är Svanen-märkta – den i särklass bästa miljömärkningen på området –Vi har duktiga medarbetare med relevanta vidareutbildningar och självklart kollektivavtal. Att vi håller hög kvalitet kan du få bekräftat av våra referenser hos våra många kunder i Skummeslövstrand med omnejd. Välj mellan företagsstädning och hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Samt våra tjänster inom textiltvätt och trädgård.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning skummeslövsstrand

Du har bestämt dig för att anlita någon för städning hemma. Att välja städfirma kan ofta vara rena djungeln. Vi gör det enklare för dig. Med oss får ni en miljövänlig Svanenmärkt hemstädning som är skonsam för dig och miljön. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa var fjärde, varannan eller varje vecka. Se pris här och boka direkt.

 

Storstädning skummeslövsstrand

Vårstädning, julstädning, höstrensning. Kärt barn har många namn. De flesta hem behöver en riktigt storstädning ett par gånger per år. Vår Svanenmärkta storstädning går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning skummeslövsstrand

Med vår långa erfarenhet av flyttstädning kan ni vara säkra på att få ett städresultat som både utflyttare och inflyttare är nöjda med. Vi levererar miljövänlig flyttstäd med rutavdrag och följer vår genomarbetade städrutin. Vi ger den som flyttar in en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning i Skummeslövstrand här.

 

Fönsterputsning skummeslövsstrand

Vad kostar en fönsterputsning efter rut-avdrag? Vi ger dig pris för vår Svanenmärkta fönsterputs direkt på hemsidan. När vi putsar fönster använder vi bara miljömärkta kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, du, städpersonal och miljön. Vi har med oss det material som behövs för fönsterputsningen.

 

 

Golvvård skummeslövsstrand

När behandlade du ditt golv senast? Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Även om golv kan ha olika egenskaper och kräva sin egna behandling, så är det samma process som ska genomföras. Gamla beläggningar ska tas bort och nytt skydd ska läggas på. Detta kräver speciella maskiner, som vi har med oss hem till dig. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Trädgårdshjälp skummeslövsstrand

Luta dig tillbaka och njut av en bok. Spendera lite extra tid med familjen. Ta en tur till stranden. Du väljer vad du vill göra medan vi sköter klippning av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor eller ogräsbekämpning i rabatter. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här. Dessutom har du rätt till rut avdrag för de flesta trädgårdstjänster.

 

Textiltvätt skummeslövsstrand

När rengjorde du din soffa senast? Vet du hur ofta man ska rengöra sin madrass? Är det kanske dags att tvätta din matta? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. För prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11
kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi