AUKTORISERADE

händer som ligger på varandra i luften

Auktoriserade med kollektivavtal

Städfirma med kollektivavtal för er och de anställdas trygghet.

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Kollektivavtal ger trygghet

Letar ni städfirma och tycker som oss att kollektivavtal är en viktig del när ni väljer vilka som ska städa hos er? Läs nedan hur du enklast kan ta reda på om företaget är seriöst och går efter kollektivavtal.

Vad är ett kollektivavtal?

Arbetsgivarorganisationen och fackförbundet förhandlar fram ett kollektivavtal för att reglera löner och anställningsvillkor för anställda. Genom att försäkra dig att företaget använder sig av kollektivavtal så vet du att personalen jobbar med schysta villkor.

Vad Innebär det för Städningen?

Kommer då städningen bli bättre för att ni anlitar ett auktoriserat företag? Inte nödvändigtvis. Däremot så är det en garant för att företaget har de försäkringar som krävs, både för personal och kunder. Dessutom har vår personal ID-kort som gör att du vet att det är vår personal som kommer. Det ger dig som kund en trygghet.

 

Du kan med andra ord luta dig tillbaka och låta Städpulsens miljöproffs ta hand om städningen i ditt hem.

VILOPULS HEMMA OCH PÅ JOBBET

Låt miljöproffs göra jobbet

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi