Auktoriserade

Auktoriserade med kollektivavtal

Städfirma med kollektivavtal för er och de anställdas trygghet.

Auktoriserad seriös städfirma med kollektivavtal
VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL!

Vad innebär det för städningen?

Kollektivavtal ger trygghet

Letar ni städfirma och tycker som oss att kollektivavtal är en viktig del när ni väljer vilka som ska städa hos er? Läs nedan hur du enklast kan ta reda på om företaget är seriöst och går efter kollektivavtal.

Vad är ett kollektivavtal?

Arbetsgivarorganisationen och fackförbundet förhandlar fram ett kollektivavtal för att reglera löner och anställningsvillkor för anställda. Genom att försäkra dig att företaget använder sig av kollektivavtal så vet du att personalen jobbar med schysta villkor.

Läs mer

Hur vet jag att städföretaget följer kollektivavtal?

Har ni kollektivavtal? Ja, det är nog en av det vanligaste frågorna som ställs till serviceföretagen.  Att vara medlem i Almega betyder inte att företaget automatiskt följer kollektivavtalen. Att däremot vara auktoriserad serviceföretag av Almega betyder att flera viktiga delar måste vara godkända inom företaget.

Hur vet jag att ett städfirman är auktoriserad?

Om företaget uppger att de är ett auktoriserat serviceföretag av Almega så ber du helt enkelt att få se intyget som alla godkända bolag får av Almega. Det står tydligt punktat alla de krav som ställs på företaget för att få bemärkelsen auktoriserat serviceföretag. För att få förnyat intyg testas företaget årligen, om företaget inte uppfyller kraven så fråntas deras auktorisation.

Vi på Städpulsen AB är självklart ett godkänt serviceföretag av Almega.

Vad innebär det för städningen?

Kommer då städningen bli bättre för att ni anlitar ett auktoriserat företag? Inte nödvändigtvis. Däremot så är det en garant för att företaget har de försäkringar som krävs, både för personal och kunder. Dessutom har vår personal ID-kort som gör att du vet att det är vår personal som kommer. Det ger dig som kund en trygghet.

Du kan med andra ord luta dig tillbaka och låta Städpulsens miljöproffs ta hand om städningen i ditt hem.

Vilopuls Hemma och på jobbet

Låt miljöproffs göra jobbet

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.