Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Sollentuna

Din städfirma i Sollentuna

Städpulsen erbjuder miljövänliga städtjänster till boende och företag i Sollentuna - och här finns också vårt servicekontor i Stockholm. Vi har genom åren fått många kunder i Sollentuna och har goda vitsord. Städpulsen är certifierat serviceföretag av Almega. Det betyder att vi är granskade och godkända; med kollektivavtal och utbildningar på plats. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: även hemstädningen vilket är unikt. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att prova oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Sollentuna

Vi är städfirman som städar och vårdar hem i Sollentuna med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Självklart kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

 

Storstädning Sollentuna

Vill du har en trygg och bra storstädning? Vi ger dig en storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om ruttjänsten storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Sollentuna

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i och omkring Sollentuna, och följer en väl genomarbetad process. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard och gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Vi använder miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning här. Boka gärna i förväg.

 

Fönsterputsning Sollentuna

Vi gör dina fönster skinande rena. Vår Svanenmärkta fönsterputs i Sollentuna innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss all utrustning och material som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

Golvvård Sollentuna

Behöver ditt golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten.

 

Trädgårdshjälp Sollentuna

Låt oss ta hand om klippning av din gräsmatta och häckar. Vi tar hand om ogräsbekämpning eller plantering! Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Sollentuna

Vi rengör och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi